88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ved
    Sub raidekhez keresnénk - jó magam és OL cimborám - segítő kezeket és lábakat SH-n. Van olyan lény, aki ebbe bele tud segíteni?
  • Endaer
    amiket en latok raideken: sok ijasz, partinkent 1-1 bd/sws, 1 wc/ol, tank (ha mar van party UD-ja). Mondjuk Antharason, Valakason eleg sok nukert latni, nekik nyilvan kell a recharger support, akar partin kivul is. :)
  • var
    Ha a távoli jövőben mennék ilyenre, akkor lássák a clanbol hogy ott vagyok legalább :D Akkor ijjaszok előnyben inkább?
  • molnarpe80
    WTB Tallum Blade és Dark Legion's Edge számtalan mennyiségben at Franz
    Tallumért kb 45 misit
    DLE-ért kb 115 millát adnék

jópár darab érdekelne
    pm itt
    kössz
  • Endaer
    az epic-eket megelozo pvpre mindenkeppen :) de bartzon mar lattam nekrot raidelni magam mellett. :)
  • molnarpe80
    kössz mindenkinek az infókat a skill enchantról
  • var
    Epic bossokra szoktak manapság tamadó varikat vinni, ha igen miket? (Pl: Archmage, Soultaker, Mystic Muse, Storm Screamer, vagy a summonerek -re gondolok)
  • Gordis2k
    Ki mesél nektek dajkameséket? A skill enchant +1re is törhet mint a szar( törik is a geci:( )

Fortressek körül NPC tesék megkeresni azt bevásárolni poton 2500 Knight Epulett.
  • daemonervosa
    9ig mindenképpen érdemes simaval tolni, addig nemszokott gond lenni
  • Flaviaa
    a fortressek előtt mászkáló árusoknál láttam de nekérdezd mibe kerül...
  • Endaer
    Skillenchant torhet 1rol kettore is, ott maskent mukodik a dolog, nem olyan mint az item enchant. Mindazonaltal a kerdeses konyveket en se tudom, nekem sose kellett eddig.
  • molnarpe80
    szóval a 3rd kasztváltó után kap az ember Secret Book of Giants itemeket
    azzal lehet enchantolni
    további Secret Book of Giants itemeket az olympia győztesei vagy castle lordok tudnak szerezni

de hol kapok advanced (improved vagy mi fene?) Secret Book of Giants itemeket?
    amitől tutira sikerül +3 felett is az enchant
    valakinek valami tapasztalat ezzel?
  • voloume
    gondoltam hogy annyiért nem fogom eladni de próba szerencse :D
  • daemonervosa
    115 ert soha nem fogod eladni, ha 80 kornyeken elmegy örülhetsz de ha gyorsan szeretnél megszabadulni tole akkor amit gordi irt arat javaslom :)
  • Gordis2k
    Hát azt napestig várhatod:) Add el csinálj belőle adenát és megondolom hogy megvegyem e 60FTbe/milla
  • voloume
    sry a repostért de újra összeirtam és pontositok a dolgon:
    megnéztem l2wh-n a dolgokat és bőven olcsóbban adom a cuccokat:
    WTS@ FRANZ : adena/ rl pénz
    Soul Separator: 62 milla
    Maja light set: 90 milla
    Doom light set: 22 milla + bonus shield :)
    aoba haste: 46 milla
    Artisan's Google: 15 milla
    Tallum Blade: 47 milla
    100 milla adena
    acc: lvl 65th , lvl 40 spoilos = 50 milla adena

1 milla adena most farmereknél 140, szóval én olyan 115 körül adom/milla!
    várom a privátokat:)

[az előző komentet moderátor plz törölje: #73115 ]
  • voloume
    WTS @FRANZ:
    maja light set
    doom light set
    doom shield
    aoba(haste)
    soul separator
    repülős sisak
    Adena
    Account: lvl 65 th , lvl 40 spoilos

a cuccokra vagy adenás vagy vaódi pénzes ajánlatokat várok privatban itt ! és az adena és az acc is valódi pénzért eladó:) arra is itt váróm a pmeket

-peace--
  • pharao
    Na aki még nem látta, annak itt egy kis finomság!

azaz itt

(divine warrior, knight, rogue, wizard, healer, enchanter(summoner))
  • molnarpe80
    Ahoj!

Ha információim helyesek akkor létezik jelenleg a skill enchantra biztos módszer. Valami 3x-os áron tutira sikerül.

Mivel még sosem enchantoltam skillt fogalmam sincs az egész folyamatról.
    Hol lehet, milyen scroll kell hozzá? Hol kaphatom meg? Tényleg létezik ez az improved skill enchant scroll? Hol szerezhetem be? Quest, shop?

Köszi előre is
  • Gordis2k
    se

peter103: letoltod a ventrilot és elkéred az ip+port+kodot
  • kakadara
    necro melle EE kell vagy SE?
  • peter103
    Akkor abba segítsetek hogy hogyan tudok kapcsolódni a ventrilóra?
  • mAilkaEVO3
    reggelt:D
  • Endaer
    nincs water stoneom egy darab sem, es penzem sincs ra hogy megvegyem - Auraya-val talaltuk ki hogy akkor mar inkabb vegyem meg egyben a fegyvert, meg egy zakent hozza es tezzat meg adjam el a meglevo fegyoval egyutt.
  • ErrOrHUN
    wow semmi, 75 az EE :D
  • ErrOrHUN
    hoyg csináltál te emergent master warriort egyszerre?
  • mAilkaEVO3
    play legit?:DDDDD sztem legföképpen sehogy vagy ugy hogy olyan helyet keresem amin nincs fa :D
  • kakadara
    walkerbe mer van az ha varival lovoldozok benyomom a use far settinget akk tavolrol lo de nem keruli ki a fakat de ha nem pipalom be akkor meg kozel meg pls irjatok h tudnam megoldani h tavolrol lojon es kerulje ki a a fakat TY
  • ErrOrHUN
    el ne add, nyomd fel rá a water stone-okat, semmi értelme a +5nek ha van 150 watered
  • Endaer
    akkor WTS@Bartz:
    -tezza nyaklanc
    -+4 arcana mace w/acu
  • darkmenx
    kokk imo
  • ErrOrHUN
    2B felett
  • var
    Nagyon köszönöm! már átnéztem 14 oldalt itt, de nem volt többre energiám (még) :P
  • Endaer
    ezt forditsd le szerintem es nem kell tovabb keresgelned - ha tevedtem, a tobbiek ugyis kijavitanak^^

btw nekem is lenne egy kerdesem: mennyit er egy +5os arcana mace acumennel, 150 water effecttel? nem igazan lattam eddig akkora rettenet nagy hasznat a frintezza nyaklancomnak, barmily hihetetlenul is hangzik, gondoltam vmi biznisz alapjat kepezhetne. :)
  • Glesthor
    megoldottam! :) a nod32-nek nem tetszett a fájlt.
  • Glesthor
    csöcsi!

letöltöttem a fileplanetről, hogy kipróbálhassam... egészen jól lejött. már kezdtem örülni. gyorsan telepítettem és peccseltem. erre most kiírja nekem, hogy nem stimmel az indítófájl("lg2.exe"). beszarás... esetleg valaki tudna segíteni nekem?
  • Gordis2k
    Gladi/tyrant
  • Endaer
    bazzeg, 6 topic, vagy 40 oldal... :D na sebaj nekifutok :D
  • Endaer
    nemmegy, most, hogy a baratok Novaba jonnek nem Enmitybe, maradnom illik... Majd ha ok is elmennek, akkor megyek en is. :) Mindjart felnezek Blahra, hogy lassam mire gondolsz - azt, hogy a Nova elpicsazta Enmity-t minap Frintezza elott, azt hallottam. :)
  • ErrOrHUN
    WB
    áll a bál Bartzon, jöhetnél Catalystbe. Amíg téged ölnek, addig tudok akciózni :P