88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Hát HAX +15 cont használok és mikor senki nem figyel passiv BTBt is felteszek meg BTB potit. Meg hát Anarga GM haverja engem is csipáz!

Error:Azért mert neked nincs 20k hpd még nem kéne háborogni...:P
  • var
    4807 HP-d hogy van? 80as szinten +valakas (+ 445 hp), +4con-al hp buffok nelkül lehet annyi...marpedig az nincs rajtad
  • ErrOrHUN
    tudtommal az enchantnak 66% az esélye, hogy sikeres legyen.
    a magic crit meg 11% ami a te négyzetrácsosfüzetlapPVP világodban azt jelenti, hogy csak minden tizedik lövés mcrit, az én világomban meg azt jelenti, hogy akár egymás után is lőhet hármat, akkor sincs semmi extra. a probléma nem a gyakorisággal van, hanem hogy milyen ereje van ennek a szarnak
  • solyomb
    Na szép belinkelsz ide egy képet amin nem is az SPS-n vagy, hogy jól átverj mindenkit!
    Amugy én törölném a helyedben a karaktered, nem úgy müködik, mint egy L2j-n és ez hiba! És azonnal kezdenék egy TK-t mert az olyan szerencsétlen, hogy tuti nem lesz ilyen bugos, sőt átmennék arra a szerverre ahol, az ilyen kuntakinték vannak és klánt alapitanék velük, lehetnél te az elfek úra, persze csak ha ilydián megengedni!:D
  • Gordis2k
    Frikensuckl2Japánosjátékos féle Érzés??:)
  • Gordis2k

Nesze hétvégi siegen.
  • daemonervosa
    te véletlenul, nem teonon jatszol és ... nah mindegy.. csak egy kicsit deja-vu erzesem volt .
    :O
  • Gordis2k
    Könyörgök oszd le mert én már nem irhatok neki megigértem:( (73226)

Akkor nekem ma már 5x felment volna +7 re az arcane macém A jó életbe:( arra kellet volna pazarolnom furtuna kegyeit:(

Amugy én sem értem ha 10ből egy nem M crit csak WMel restartolok mert gyanus... valami nagyon el van cseszve nem mintha nem lenne elmebeteg az alaplövésem.. azt van 6 vortexem...
  • var
    aha :D
  • var
    akkor az eselye mcritre annyi mint 7ig elsore enchantolni fegyvert az a ~11-12%
  • Gordis2k
    a prophetemen tartom mert nagyobbat healol vele!
  • ErrOrHUN
    ez már kritikán aluli...
    a videón legkevesebb 11%os a magic critratje, ha már ennyire négyzetrácsosfüzetlapPVP van
  • daemonervosa
    fraps-hax.
  • Gordis2k
    Azt is az a fétisem Dominákat E bájolok de most bemákoltam egy +40 intet és a GM haver elintézte, hogy rámtradeljék. Aztán júzoltam a VM hackot meg dobtam rubikkoclkával ás bemákoltam egy C-grades ENYAMIT aki -30con tetkoval fél HPn volt ITben selfbuffban 12 es Death penalityben és így jöhetett létre ez a Modifikált PVP videó!
  • var
    Érdekes itt még volt...ha eladtad ugy hogy neked nem maradt meg hülye vagy :D
  • anarga
    azthittem dominalni szoktak az e-buyon.
  • Gordis2k
    +40 int !!! Donáltam meg E bájoltam
  • anarga
    amugy milyen az a speci argumented amitol ilyeneket losz ? =DDDDDDDDD
  • Gordis2k
    Te egy akkora segfej vagy:)):):) és hülyéb mint a sokévi átlag:) belogoltam megöltem 8 embert 18 perc alatt ebből 2 frapsot feltöltöttem ennyi... mit mákoltam be te ÁÁLat?:):) az alapsebzésemet?... ja már értem szerencsémre pont nem volt rajtuk éxer.. na akkor az volt az utolsó hozászolásom a kommentjeidhez. szerencsére sikerült mindenkiben megerősitened nem vagy normális:) köszönöm. Kájtolj!

0 boss éxer! Nem mintha számitana hisz valakas nincs antaras se ér szart se.. tudatlan..
    79es skillek te tudatlan hova van enchantolva? +10re? +2re 30% és 2%xp 80on...
    Arcane mace +3 acumen augnament Chance curse doom (silence ha landol).

A szará enchantolt tudatlanságod az.. nem tudom minek szenvedek, hogy segitsek a karakter választásban amikor egy ilyen ZSENI is van közötünk.
  • var
    meg ki tudja milyen boss ékszerek vannak rajtad, meg milyen spéci argument.. sz@rrá enchantol skillek... azért ilyenkor nem lenne rossz ha ilyen hatter dolgokat is bemutatnal
  • var
    Az első célpont egy full buffban lévő 79es destroyer velszeg c-grades éxerekben lévén, hogy +8 es HD van a kezében! ... érdekes hogy még csak nem is világit a +8as fegyot... ez is ujitas ? xD A grade cuccban..nemtom..
  • var
    most ebből nem tudom meg hogy mindig igy sebez-e a kari vagy csak bemakoltad, és direkt azt tetted be... mindenesetre kiváncsian várom a full videot, tetszett
  • Gordis2k
    Szeretnélek kijavitani max m crit BÓNUS 20% és alap M crit 10% tehát 30% nekem elég 3 lövésböl egy:P ami a szingot dancet illeti Végre elfér rajtam minden nuker buff+resist ami a videóban rajtam +pow+protect+spirit+myst+con+siren+eart+warding+renewal+storm+wind+blessing of seraf olyan kis kellemes igy siegelni:P

MOST látom:( elbénáztam:( kikapcsoltam az ork előtt a +30% m atac self skillem:( 18k let wolna:( a fene...

Frag: Ennyit a 20%odról!!
  • FragStaR
    Ne töltsétek le mert trójai van benne amivel ellopja az accotok!!
    Gordi már nagyon sok embert lehúzott így azért van ilyen sok adenája.
  • Gordis2k
    Teljesen minden nélküli nyers videó ami demonstrája, hogy milyen nehéz egy SPSel 78+ os(c-grades...) karaktereket ölni. KÁJTOLJ BAZDMEG!:P

Az első célpont egy full buffban lévő 79es destroyer velszeg c-grades éxerekben lévén, hogy +8 es HD van a kezében! Prophet fullbufban van miután tudták, hogy jövök a resist is rajta van. Se tánc se pow se semmilyen más buff nincs rajtam mindössze Clan hall+ 1 mpower (a GSnek nincs jelentősége mivel megmozdulni sincs idejük még igy sem, hogy látak sőt Walkerből targeteltek). Mindegy ki a célpont ez a 10k+ hpval+6k cpvel rendelkező +5ös bosséxerek birtokában lévő destrojer 1,7 secundumig él. Trigor 78as SH kain 77 es OL. Később mikor kérdeztem miért nem probált lőni anyit irt kilogolni probáltam mert nem volt BSOEm.. GF PVP videó készül.

Kájtolj kájtolj kájtolj
  • MeoH #73201
    CT2: Gracia. Max M.critrate:20%, 12slot dance/song.
  • molnarpe80
    lol bazd meg
    erre én is kiváncsi vagyok

az tény hogy kurvára be tud lassítani a szemét sps :(
    van valami szuper buff debuffok ellen?
    mondjuk mint a mystic immunity, hogy legalább cancellel ne tudja a rohadék lekapni a buffokat
  • Gordis2k
    WTB ftp:( 40perc amig felmeg ez a szar 80mega...

A videok CIME amugy : EZT KITEOLD KI BAZDMEG! :P
  • voloume
    wtb 2 üres account pm me
  • Gordis2k
    Mondjuk hidd el csak sirnál... iszonyat IMBA.. let ez a kari... de gyors feldobok 2 rövidet amit 5 perce csináltam hogy értsed menyire gáz...
  • GAthersw
    Végre valami jó hír, thx.
  • ErrOrHUN
    a minap KimPin kollégám talált IOPon egy SPSt és kb remegő hangon mondta, hogy menjek segíteni, merthogy nuker... gusztustalan módon elmentek megint a nukerek irányába ncfosék, már énsem merek nekiugrani egy pizsamásnak a magiccritje miatt. anno sírtak az emberek a tőrösök lethalja miatt, közben 90%ban ki tudok tankolni egy 1cp 1hps szúrást, ha nem böki 2x rám, de ez a magic crit ritka undorító. megnézném a critjeimet ilyen powerrel :D (és túlsok buffer nem is kell, hogy olyan rateje legyen, mint egy íjásznak) kezdek afelé tendálni, hogy ékszer enchant lesz a ruha enchant helyett(meg még áttolom doubleshotot powerről firedmgre, meg stunt add pdefre aztán meglátjuk mit bírnak a csuhások :D)
  • mAilkaEVO3
    rofl az elf ijjász 3rd classa nálad a "Kengyelfutó Gyalogkakukk" ? vagy mi :P

ps: have a nice dream honey;> max rémálmaidban kikájtolod Freddyt ;>>>
  • Gordis2k
    Té tényleg ilyen hülye vagy a pvphez? 1 lövés ideje alat 400as ranget futok rád.... A kurva videok zsir nyersek:( 30sec-2,4perces videok) egyszerüen nincs időm összevágni szart meg nem adok ki mert csak a kurva fikázás lesz... a hétvégén milkával tartunk egy pvp funolást és azzal együtt öszedobjuk a videót végre.

SPS skill ismertető mindenkinek de különösen a hozzánemértő PVP kokoknak:

Frost Bolt Freezes an enemy, instantly reducing their speed 900range landrate 90%+. -30% speed

Blizzard Attacks to cause serious damage by using water energy. Decreases Speed of the enemy who is frozen momentarily. Effect 3. Power 150. range 900 -30% speed landrate 90%

Ice Vortex Creates a vortex that connects to the dimension of water. While launching a water attack, it instantly decreases the enemy's resistance to water attack, Speed, Atk. Spd., and Casting Spd at the same time. Decreases MP continuously. Over-hit is possible. Power 140. -30% speed -20% atac speed 150mana/sec manaégetés.

Diamond Dust Freezes targets within range, decreasing their speed. -20% speed landrate 90%+

kiteolj ki egy SPSt ..... álomano meg tökönrug..
  • daemonervosa
    Sajnos nekem is vannak olyan ismerőseim akiknek közük sincs a pvphez.

:=(
  • Epszilon
    Igazad van haljon meg ott helybe. Minek neki annyi speed? Oo
    Daemonervosa én ismerek olyat aki ezt mester fokon űzi ...űzte!
    Kecske ha úgy pvpzel mint a múltkor akkor nem kell elfutni :>
  • daemonervosa
    100 ranget nem fogsz kifutni, az egy loves 1/3a , szoval soha nem fogod lekiteolni. nice ötlet amugy csak értelme nincs :()

text based peeveepee ftw
  • Epszilon
    Ha az elf ijász ügyes folyton kifut rangeből(azért elf ijász mert gyors). Nem kell leállni stunolni meg skillezni csak sima lövéssel rangen kívűl tart, és akkor hiába lősz 999999999++ magic critet ha egyszerűen nem érsz oda.
  • molnarpe80
    aham okés most már ezt is tudom :D
    köcce :D
  • var
    Amúgy ez olyan mindennapos hogy valakinek Aden circlet-e legyen xD