88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Aylana
    Nem tudom mi bajod van LeClairrel, tök rendes és segítőkész mindenkivel ... :) Egyébként az így publikus hogy ki a játékos karid? Csak mert ha kellőképpen jólértesültem, klántársak lettünk .. ^^
  • molnarpe80
    ehhehhh ezt benéztem :)
    nem olvastam végig alaposan :)
    nah mindegy örülök, hogy nem te vagy leclair

akkor písz
  • darkmenx
    LF confirm
  • Epszilon
    Hmm most látom kecske írtál egy pm-t :)
    Nem kicsit röhögtem
    Szerinted ha én vagyok LeClair akkor miért szerepel az aláírásomban az hogy Epszilon? Oo
    Nem érzem azt hogy dmx "sleppjébe" tartoznék...bár tudat alatt minden lehetséges!
    Egy dologra szeretnék megkérni hogy ha ide vagy pm-t írsz ne legyen annyi sorkihagyás, mert ezeket scrollozni...
    ..písz!
  • TuShEe
    igen
  • ChuckyHUN
    Láma kérdés:
    Nuker kari az ugye az SPS?
    SpellSinger???
  • eloim
    Top A kétkezes blunt
  • GAthersw
    Tudja valaki ez micsoda: behemot's tuning fork
  • TruBy
    Miss Walker
  • Gordis2k
    Egy percre sem hagyta abba full botozik 24/7 és nem csak ott nálunk is futtat egy full botcsapatot!! IoP on it csinálja magának a pénzt meg a fegyokat. Szinte minden áldot nap beszélünk. Ha akarnám már rég ugyan anyi lennék de kösz élég volt a grindből minden nap tömény fun:)
  • ErrOrHUN
    te haverod... :D nagyon el vagytok kenődve?
  • Endaer
    Error... most akkor Bing elment vagy megint csak faszsagokat beszelt?

gogo Gordi, megint van mit behozni egy non-botter klanban - csak masfel szint! :)
  • TuShEe
    ujratelepites megoldotta, nem árt külön könyvtárba tenni a 2 kilenst ahogy a leirasban is van.
  • TuShEe
    van aki 105ft/millional olcsobban ad teonon adenat?
  • TuShEe
    meg is csinaltam, zip kicsomag, felulir, check 2x , de nem jo neki az account...most szedem a klienst és rakom megint fel hátha, az egész azért van, mert fel akartam mászni pts-re hátha felenged trial acc-al, ha nem csinalom mar jatszanék
  • Endaer
    tudom hogy nagyon basztatasnak tunik, es kicsit az is, de bizony egy ilyen zipet kicsomagol, filet kimasol, filet elindit, updatet vegigvar procedura tenyleg nagyon nehez lehet... vegen 2 full checket csinalj, hatha az segit, asszem vmi ilyen megoldasa volt Eloimnak anno.
  • TuShEe
    öö lol? megcsináltam, de igy nem jo
  • Endaer
    szerintem batran olvasd el es gondold vegig megis mit jelent a PTS-to-LIVE conversion. GF!
  • TuShEe
    Valaki tud arról valamit, hogy ha PTS-re alakitom a klienst és vissza Live-ba akkor elromlana? Vagy csak várni kell reg után? Nem enged be.
  • TuShEe
    Nagyon köszönöm! Sikerült a north america-s territory :)
  • GAthersw
    Írd meg a mail címed privátba.
  • TuShEe
    jah még ezt akartam: Teonon van aki árul adenát és mennyiért?
  • TuShEe
    atw vagy hasonló oldalakon lehet van (aktiválod a fizetős sms részt(nem kell fizetni neked semmit), és igy 1 hónapig asszem nagy tárhelyed lesz, aztán törlik)
  • TuShEe
    Öö, valaki akinek US accountja van tudna küldeni nekem trial meghívót? Még legalább 3 nap mire megjön a cd-keym és addig nem tok jáccani. Köszi!
  • Mydgard
    Csáo!

Jah megnéztem, egy kicsit talán rosszabb minőségű lett a planeten. Délelőtt elkészült a Royalunk. Jah és kösz a támogatást a Fusion-os magyaroktól - Flash, Doka, Truby - raidezésnél, warnál stb. ;-)
  • Gordis2k
    Amugy ha ott is inditok karit mindn héten Siegelhetek lol.
  • Gordis2k
    Az kemény lesz!! Mi multhéten iszonyat jót siegeltünk milkával. Remélem az összes várat elfoglalják a kariddal:P!!!! Van rá esély hiszen ki védené fesztivál héten:P
  • TruBy
    Én meg nem piszkálodásképpen, de ki a f...furfangosatyauristen kérdezett? A ritkaszar jelzőt meg magadra veheted
    Ne piszkálj, mert fáradt vaok és hülye, megjegyzéseket nem kérek.
  • Endaer
    kozben en is atutemeztem a dolgokat... en is aludni fogok, a karimmal meg mas fog siegelni.
  • ErrOrHUN
    sztem én alszom :D a mai pvp mennyiség megvolt
  • Endaer
    Error, hajnal 3kor siege? :D ha nem nyomom ki az ebresztot, akkor ott leszek... :)
  • TruBy
    FlashXP is csinált pár videót, Baium, Antharas stb ölések, de a legtöbbjüket a klán nem engedélyezte nyilvánosság elé tárni.
    Más még akit tudnék ajánlani az Aimful.
  • Gordis2k
    Nem anyit enged csak akora lehet 1 file folytatja egy másikban. Azért mert annál nagyob videofilet nem kezel a rendszer azért:). Amugy van 64 bites Fraps?

Az enyám tömöritetten 3giga az 2,5 ora anyag
  • ErrOrHUN
    miért csak 4 gigát enged felvenni ez a szar?
  • Gordis2k
    PONT EZT AKARTAM KÉRDEZNI! És ki tud ftpt ahova feltolthetem a 3giga anyagot:)
  • Endaer
    nem sok videora emlekszem Fragtol de azok mind jol sikerultek, en ot javaslom... <3 Frag^^
  • ErrOrHUN
    ki a legjobb frapsgyártó magyar? :D
  • Endaer
    anno nekem azt mondtak ha a systemmsg-e.dat-ot megbuheraltad, onnantol felulirni tilos, helyette ki kell cserelni a meglevovel, es csak akkor mukodik. Ez nem lehetett problema?
  • Voyager5
    LineAge utilsnál azthiszem van egy patch program (vagy valami hasonló) menüpont. Ha azt lefuttatod akkor csinál egy loaderct1.exe-t a system könyvtáradba. Ezt indítva működni fognak az átszínezések.
  • Gumbo
    Ugyan az... csak a sima alap systemmsg-e.dat al hajlandó elindulni ez a szar L2...