88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    ha nem raknád oda mindig a barátkozós szmájlit talán még kolyan is vennének
  • FinalNaSa
    Sztem kb én anyázok a legkevesebbet (lehet, h nem) az itt jelenlévők közül, főleg a magyarokra ez az egyik a másik meg az, h tudom, hogy nem FREE szerverrel volt kapcsolatos a kérdésed de pl én aki kb 2 éve játszok offon, na én nem merek (meg nem is akarok) ilyen hangnembe leszólni embereket mint ahogy te tetted, pedig kb azt sem tudod kik ők vagy milyen emberek stb... Na ezért volt a mondat csak az elöbb nem volt idöm kifejteni.

u.i.:Bocs közbe dolgozok, de remélem érthetően irtam, ha nem akkor sry! Tényleg nem irok többet
  • molnarpe80
    Sanyix tényleg nem volt egyértelmű a kérdésed.

Mellesleg Gordi pont az a "csenevész" emberke bruttó 45 kilóval "nolife" üzemmódban aki lehet, hogy nagyon megverne élőben :D
    Érzed ezt a kemény benyalást? :D

Mentségedre szóljon mindegy mit mondasz úgyis egyből leugatnak.
    Ráadásul mindezt oly eredeti módon, hogy direkt egy önkifejezésre és értelmes kommunikációra képtelen embereknek fenntartott weboldalról képeket és angol szövegeket vágnak be. Nem bírod elmondani a véleményed? Nem bírsz egy frankót beszólni, mely túlmutat az anyád, köcsög, fasz magasztos jelentésén? Semmi baj az a te oldalad. Ctrl+C -> Ctrl+V és máris tökös megmondós fórúmozóvá váltál. Jah még 1 alapszabály soronként írd le a következő fennkölt szavak bármelyikét kaknoob, lamer, ... tetszőleges kombinációban.

Elolvashattad volna a fórumhoz hozzászólás szabályait. Véleményed ne legyen, gondolataid ne támadjanak!!!!! Csak kérdezni merj és istenként tiszteld ama professzionális tudással rendelkező ős tagokat, kik hatalmas nagyságukat bizonyítván értékes szabadidejükből néhány másodpercet szánnak rád, hogy a tudatlanságod sötét űrjében bolyongva fényt mutassanak számodra :D

Na peace (no flame pls, csak viccnek szántam, de tudom úgy sem vicces nahh)
    Tisztelet a kivételnek és nem megsértődni :D
    Sok segítőkész arc is van itt.

Üdv: Kecske
  • mAilkaEVO3
    csak egyet felejtesz el nem mind1 hogy GF4 MX440 el nézed az FPS-t vagy 8800GTS-en és persze ami még a VGA mögött van asse mind1 ;>
  • anarga
    fuckin roleplayer. u iz Faked madars and u u liiv cuz u no hev to fack maders animor or cuz u no laik maders? cuz if u no like maders u can fak faders but if no maders animore to fak then bb gl
  • Sanyix
    Na csak nem ideges vagy ettől? Ne igen ez is tipikus.

Egyébként nem kérdezgettem free szerverekről. Látod hogy nehéz az olvasás? Direkt úgy kérdeztem hogy hivatalos szerveren mennyi, csak miután nem sikerült megérteni mit akarok, pedig nem nehéz dolog volt 2. alkalommal is leírtam részletesebben hogy miért érdekel, hogy mindenki megértse, miután az elsőre senki sem válaszolt.

Egyébként nem lepett meg ez az incidens, elolvasva pár oldalt ebből a topikból, látszik a szokásos magyar l2-s anyázás, egymás oltogatása, szóval a szokásos idegbetegeskedés :)
  • daemonervosa
  • Sanyix
    Ja jönne a beszótámegverlekköcsög? Akkor én csak arra jönnék rá, hogy ő segghülye :)
  • FinalNaSa
    Nekem háromszázezer, vagy harmincezer...vagy nemtudoom.
    Fú te majom azoknak van nagy pofájuk akik nem értik a szerencsétlen kérdésedet??? És még neked áll feljebb....

Amugy is: A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

u.i:Én sem akarok flémelni szóval innentöl nem szolok a témához csak ez kurvára felbaszott idegileg
  • Sanyix
    Én vagyok buta, amikor te nemtudsz olvasni. Amikor kérdeztem, oda írtam hogy egy 100vs100 körüli pvp-nél kérdezem. Vagy tökmindegy, csak 200 player legyen a képernyőn. 2 mondatot is írtam erről, gondolom nagyon nehéz elolvasni.
  • ErrOrHUN
    ezé kell irl találkozni ezekkel a "nolife" emberekkel és rájössz hogy segghülye vagy :D
  • Voyager5
    Túlbonyolítottátok, mert adtatok meg felbontást is!!!!44
    Csak egy fps értéket kért
  • daemonervosa
    nekem 85fps em van interludbe, kozbe 2 IG fut retailen.
    -1680*980

Ide irtam meg mast is csak azt kitoroltem mert most nincs kedvem flamelni.
  • anarga
    tudtommal csak hivatalos kliens letezik amit te valtoztatsz vagy nem , de attol meg hivatalos marad, max eulat szeged meg vele.

masreszt pedig kurvara egyertelmu, hogy a patchuk baszta el a klienst hogy hihetetlen. nemcsodalom hogy ilyen buta vagy. szerinted jatszana barki is 1 fpsel retailon ?

ismeros vagy, tipikus l2js buta lineag2jatekos.

50-60 ala nemment az fpsem interludeban maximum grafikan 1680*1050ben akarhol voltam akarmennyien voltak korulottem
  • Sanyix
    Jaj te is egy tipikus "elszívta az agyadat a nolife kockaság, de nagy a pofád, és mindig megmondod a frankót" játékos vagy. Ismerős, l2-ben sokszor találkozni ilyenekkel.
  • Sanyix
    Írtam hogy bármit is kérek mellé? 1 db fps értéket kértem, tökmindegy milyen felbontáson, milyen részletességen, mivel az egyik nem hivatalos szerver bármilyen gépen mérhető 1 fps-ét hozta e a hivatalos interlude vagy valami külön bug van a nemhivatalos kliensben. Egyébként tökmindegy milyen gépen, olyan amin amúgy játszható az l2, más tökmindegy.
  • Gordis2k
    És a harmadik:

Felejtsd el kérlek ezt a nuker aoe dolgot... 9 főre még a legeslegimbáb helyen ( dinosziget/FoG) is max. 5milla xp/ora amit röhögve kiszedsz 3 karival sétálva és nem kézzel szenvedve... és akkor 24/7 ben tolhatod és nem 4-5 órát max mielőt összeesel a 10 box miat
  • Gordis2k
    Igen minden kö megadja a bonuszt mindenkinek ebben az uj kronikában és lvl3tól(75 ös element) már az sem számit mire gyenge a mob még a tőzerős mobra is 100% a bónusz tűz fegyóval.
  • Gordis2k
    Köszönöm, hogy nem kellet elküldenem a pi****ba.

143fps mint irtam te elbaszotzseni... és pontosan találd ki milyen felbontáson és beállításokkal...
  • Voyager5
    Szerintem is hülye kérdés. FPS több dologtól is függ, lehet, hogy nekem 50 de másnak csak 12..
    Graf beállítások, videokártya, gépkonfig, sőt talán attól is függ, hogy melyik szerveren játszol.

• anarga
    nyomorekul tetted fel a kerdest, ne varj ra ertelmes valaszt

olyan aprosagokat kihagytal, hogy mekkora felbontas, 16 vagy 32 bit, milyen beallitasok mellett. enelkul ne akard, hogy valaszoljak, vagy eppen mas valaszoljon, mert halvany lila goze sem lehet az embernek, hogy hogy erted.

you failz0r.

100 fpsem van 500vs500ban is ha ez jolesik. bogaraszd ki hogy milyen bealitasok mellett mekkora felbontasban. segitek, ketlem, hogy kepes lennel ra: 1*1, 16bit, absolut low grafika.
  • Sanyix
    Hát ha ez szerinted idióta kérdés akkor te vagy az. Tudod vannak ilyen programok amivel lehet mérni az fps-t van akinek mindig megy, és talán emlékezhet egy ilyen adatra, vagy talán meg tudja különböztetni, hogy diavetítés volt-e vagy nem, és talán nem 2 percig tart a memóriája.
    Te egyikre sem vagy képes megértem, de nem biztos hogy mindenki ennyire visszafejlődött.
  • Sorbon
    Lvl 3-tól (75), kő típusától függetlenül megadja a bonus dmg-t, max akkor nem mind1 milyen követ teszel ha tudod milyen mobokat ölsz. Pl. tűz gyenge moboknál...!
  • BaalKain
    Na de most mégis... Bármit rakok rá nagyobbat sebez pve-ben?
  • molnarpe80
    köszi ez a konfig amit mondtál már megvan :)
    3 titán 1 sd 1 swm 1dc 1 cardinal 1 fs 1ss

ezért is görcsölök egy nuker grouppal, kell egy kis változatosság
    erre van tipped?
    mondjuk végülis össze tudna dolgozni a 2 group nukerek meg destrók együtt a világbékéért :D

tényleg köszi még1x
  • GAthersw
    Csinálj pole-os destrokat ha ilyen aoekat akarsz abból elég 1 is ha jó helyre húzzátok a traint (persze frenzy rage zealot már előre bekészítve), de inkább többet rakj, hogy amíg nincs swm addig is legyen mindig valamelyiknek frenzy-rage-zealot. Jah és alap, hogy full support, BD SWS WC (hogy magas szinten legyen cov) Bishop (ha hülyeséget csinál meghaltok, Balance Life jó lesz 76on) macskás is esetleg, meg amit még gondolsz.
  • molnarpe80
    előbb kérdez... de ezt már túl soxor mondtam...

ehhh én azt tenném, sőt egész idáig azt is tettem amire megkaptam mindig, hogy mekkora kaknoob vagyok stb...
    csoda ha már meg sem merek szólalni? :D

de kössz a tanácsaid tényleg nagyon hasznosak
    és az esetek 80-90%-ban meg is fogadom
    pm-ben segíthetnél egy tökéletes 9 fős aoe nuker partyhoz ami később akár lvl80-anon mosban fogban bárhol megállja a helyét
    köszi előre is

150-200 mob az simán összejön mostanában gyakorlom, mert rászoktam a trainelésre én is (elegem lett a trainekből)

elindulunk 3 karival összeszedjük a környék összes mobját a spot különböző helyeiről tankokkal és odavisszuk ahova kell ud majd számtalan módszer közül a kedvencem a végkifejletre amikor a népek lehaltak akkor party return :D
    150 mob simán összejön csak erről az aoe nerfről elfeledkeztem :(

láttam egy bandát a múltkor kb 50 mobbal nyomatták ezt
    hozták a vonatot ott állt vagy 5-6-7 nuker meg egy tank
    amikor a vonat megjött tank hate nukerek tüzet nyitottak és 4-5 sec múlva az összes mob feküdt majd mindegyik castolt 4-5-öt
    az tuti hogy jóval több mob volt mint 20
    meg 1 party állt odébb néhány lépésre ami csak healer buffer recharger volt
    valami köcsög kínai banda volt
    ezt akarom összehozni én is :D
    pm-ben légyszi a választ jó, mert a noobságommal idegesítem a népet
    pedig csak tanulni akarok :(
    már a high rate "tapasztalataimat" sem merem mérvadónak venni, mert semmi nem úgy működik mint itt
    köszi
  • solyomb
    WTS Adena @ SH, ha valakit érdekel a dolog pmben érdeklödjön
  • Gordis2k
    Idióta kérdésre mit vársz????

145 F/S parancsolj remélem tök kielégitő volt a tök hülye kérdésedre:)

Amikor dobáltad a tojást menyi volt az F/S?:)
  • Gordis2k
    Grat meghaltatok szép munka:P:P:P

Halotatok már az AOE nerfről? max 20 mobot sebzel egyszere...

előbb kérdez... de ezt már túl soxor mondtam... Ja és honnan a faszombol szerzel 150-200 mobot? És szeritned a partydban ki tud behuzni akár 40 mobot? Látom sok közötök van az AOe-hez...:P

Baalkain ezek nincsenek beostva lol... Mindenkinek minden jó kivéve nukerek és Tyrant Destro Kamael ennyi.
  • Sanyix
    Namivan? Senki sem emléxik egy fps eredményre 100vs100 pvp-nél interlude-os időkből? :D Vagy senki nem volt még ilyenen?
  • molnarpe80
    Ok!

Rendben és köszönet :D
    Jelenleg a party így nézne ki.
    1 bd 1 pp 1 ee 1se 1 bishop meg 4 sps
    gondolom ezek a rechargerek manajat sec perc felzabálják
    vagy mivel 4-en egyszerre varázsolnak valószínűsíthető, hogy mindegyik csak 1-et kasztol és kész?
    azzal úgy azért ki lehetne bírni relatíve kis downtime-al
    persze csak alacsonyabb szinten később mindenkinek tuti 2-3-4-et kell castolni

min kéne változtatni?
    mivel nagyon nagy groupokat húznék gondolom minnél több nuker annál jobb
    150-200 mob lenne egy kör azt kell néhány másodperc alatt legyűrni :D

kösz még 1x
  • BaalKain
    nem úgy értettem, hanem fire, water, divine... stb
    mert ha jól emlékszem destronak a firet mondtátok
  • TruBy
    És mikor lesz hozzá SB-d? vagy neki? :)
  • Gordis2k
    El is felejtettem a 81es skiljét ami passiv 0 manás területi sebzés! GF:P
  • Gordis2k
    3 választásod is van:

a: Semmit (mert botkarinek minek HP)
    b: Semmit ( mert krva draga +3% VRért????)
    c: Semmit (mert szerinted számit +0,00001 hp /ora regen?

sorbon peeersze 40peces fraps?:)):):
  • BaalKain
    !!!DUPLAPOST!!!

Törpe basalt battlehammerére milyen stonét érdemes pakolázni??
  • BaalKain
    Hahó!
    Nem tudsz nekem intézni 2 HD focust vagy simát jó áron? 240 nekem soknak tűnik/db
  • Sorbon
    post image or never happend:)
  • Gordis2k
    Ha nem baj nem bonyolitom túl az SPS nek 3 van 79alatt és még egy 79es elbaszod durvát is kap az aoe lényege soha nem az M atac volt hanem a c speed... tehát? És az SPS nukja a legerősebb( a necro szar hularobantását kivéve) ráadásul lassit........ miért kell mindig hozánemértőkkel tárgyalnod mielőt megkérdezel?

Sorc: Blazing circlet power 54, rain of fire power 54 Aura flash

SPS: Frost wall power 75!!!+speed debuff, aqua slash 54, Aura flash power 75, diamond dust power 108!! aoe slow....

És minél van nagyobb surrend szintje? lol +3% ami ráadásul PVP nem is hat...80element felet..

Aza kis faszuk az a jobb... AOE nuker = sps