88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
istenem nem lehetne végre a faszságokat abbahagyni ?
régi szarokat feleleveníteni, minek? jobb neked? ha igen tedd lécci PMben ez senki másra nem tartozik mint pl az se, hogy neked kivel milyen a viszonyod, kit miért utálsz, ez magánügy. Nem kell ebből drámát gyártani, fölöslegessen stresszelni. Ez egy L2 fórum nem a kibaszott Mónika show ;> peace
BTW: THX for gratz;>
-
eszembe sincs ezek utan, kosz nem
nemtom ki olvasta el nyitott szemmel amiket irt - a valaszaiban is csak a sertett ego beszelt, mivel en nem fenyeztem, fenyezte o magat. Ilyen embernek sem a baratsagara, sem a haversagara nem tartok igenyt, szerencsem, hogy o sem tart igenyt az enyemre. Mert az enyem neha olyan dolgok kimondasaval jar ami esetleg faj. De hagyjuk, nekem jo ez igy. Masok meg had nyaljak ot mintha az lenne az eletuk fo feladata. Csak azt sajnalom hogy nehanyan itt lapitanak mint szar a fuben es csak msn-en merik kimondani hogy igazam volt, itt mar nem... -
ahoz kepest tegnap, hogy lehordtad szegenyt maris haverkodni akarsz? :( -
Gratu Razi, Sanci, Milka! Gordinak mar korabban gratulaltam csak sajnos lepergett rola... -
GRATZ az 5 Magyar heronak:P
Mailka Sagi
Sanci FS
és én MM
Razi koma 2 heroja csak extra:P -
Nah van magyar hero vagy sem? Már reggel van :D -
JA nem mintha számitana Amer rámirt, hogy mit érzek azzal kapcsolatban, hogy Willowmant akarták ebben a hűnapban heronak. Magyarul burkoltan közölte az amugy 99% ban inaktiv sps hero lesz az spsp hero ujra. Hogy erre mit is irhattam... végigviszem ezt a napot reggelig bepostolom a pontjaim elöte utána állapotát és majd jol el is mondom:)
Amugy azt válaszoltam amit a klánom szeretne az lesz. Sosem fogom megérteni ezeket az amcsikat... egy biztos aktiv hőst lecserélni egy inaktiv hösre akit az utolsó napon kell feedelni hát lol:P meglátjuk. -
csak a vita kedvéért
:
"szamoljunk a legrosszabb esettel: 10x6 pont=60"
azt egy szóval se mondta hogy abban a listaban csak "campelő" karik vannak
"Egy honap vegere egy noblesse karakter 30 pontot kap. 60+30=90 Neked meg van jelenleg 89."
mivan ha esetleg adott pont valamelyik clan társnak?
-
ErrOrHUN #73604 3 óra 20 perc valakas -
Hajráá Grodi Legyél Hero!! megerdemled mar vazze faszom -
latod ennyire vagy a baratja te is elismered, hogy lehuztad 1000ftal! ennyi vagy te kutya. (remelem te elobb felfogod ismerni a gunyt a mondatban, mint a sok 15-17 eves kis flatron neger itt) -
Hogy vág az eszed.... tudsz még logolni? Paraszt...
Szerencséd, hogy jó ember vagyok... Faszfej lehuztam Mantát persze... A tölem ingyen kapot számitógépen játszot akoriban amig nem vette meg a sajátját...gondoltam hamár adtam neki egy 90ezer forintos gépet hát lehuzom egy ezressel mert ANNYIRA elszegényedtem...semmit sem tudsz te barom...ezzel emugy be is fejeztem a veled folytatot komunikáció minden formáját a hazugságaid meg hát ugyse érdekel senkit szerencsére. -
hol laksz? -
Sorbon #73599 Azóta még két meccsen megtörtént(te klántársaddal is), és tökmind1 melyikről teszem be a képet, mert kb több ezren csináltak frapset/screent.
Amit masspetitionról irtál : /agree
WTB fire stone-s Franz. 9m/db. PM ingame plox. -
szep volt :)
Manta meselte el mennyiert vette toled az adenat. BK mondta te mennyiert vetted meg tole amit aztan Mantanak eladtal. Volt egy ezres differencia.
Persze en hazudok. Mert nekem erdekemben all, nem?
Le vagy te szarva bazdmeg...
eletem legnagyobb hibajat kovettem el? Tudod hol lakom, gyere el es bants. Tegyel velem valami nagyon rosszat. Vagy recallold Anileet. Szerinted ki fog itt teged azutan emberszamba venni? Mi lesz veled ha mar majd itt se jatszhatod meg a kiralyt?
zsuszlat retard
-
ha tul gyorsan valtogatsz observeren (hightech gep ftw) neha elfelejti a kis "hide" flaget beallitani neked a szerver es bumm bekerulsz a stadionba -
en sose voltam Rising Sunban... en ket eve oktoberben kezdtem csak, C5 vegen vagy elejen, tudja a fene mar. Amugy minden ok amit irtal. :) -
Elmész te a kurva anyádba a hazugságaiddal bazdmeg! De ezt most kurvára elbasztad faszfej életed kegnagyob hibáját sikerült elkövetned!
Éppen most jöttem el a stratdrol ahl a még mindig jóbarátom Söndörrel töltöttem az időmet! Én lehuztam Mantát Te majom te faszopo barom álat rohadt gerinctelen paraszt! Na remélem ehez hozzásol Manta is. De ezt nem uszod meg egyszerüen a becsületembe gázolsz te senki... nekem aki több pénzt költöt az iteni emberekre mint amit a szaros életed ér. -
fura, hogy a klantarsad exploitjarol teszel ki kepet, amugy mar ugattak allychaten, hogy masspetition mig lenem lettek oltva (igen altalam is, mert megvetem az ilyen mass petitionos patkanyokat) -
ErrOrHUN #73593 ez mi a faszom? -
erdekes en mar akkor is ezt ugattam mikor rajzing szanba jatszottunk akkor is az ilyen kis kokkok jottek ellenem, mint te, hogy mar pedig milyen jo ember ott mindenki es en vagyok a hulye erre 2 ev utan jon a kis dramatok amit egesz eddig tartogattatok. amugy nekem mar semmi bajon nincs gordonnal az utobbi idobe egesz megemberelte magat a forumon es nem fossa tele nyomoreksagokkal/baromsagokkal az, hogy "ennyit" tevedett/szepitett a dolgokon es emiatt felhuzod magad... ez legyen a legnagyobb bajod imo.
ha hero lesz gordon akkor grat. (ilyet tobbet itt nem hiszem, hogy fogsz tolem latni) -
Sorbon #73591 Gz NCSOFT! Fair fight olympian ma 19:00-körül történt. HAHAHAHAH
-
Szedte vedte teremtette! A PStől csak 1 pontot vedtél el, azon röhögtünk és azért mehet razi a ps heroért mert kb 3 pontja van orthalnak:) -
tudod, ha en azzal forditok magam ellen mindenkit, hogy ramutatok a tevedeseikre amikbol az okos ember szerint tanulni lehet es kene is, akkor ott bassza meg magat az a barat vagy haver.
Arrol meg, hogy kit hivsz a baratodnak... van egy rad nezve kinos emlekem. Tudod, amikor BlackManta baratodnak, aki mar sok eve a baratod, kepes voltal ugy adenat adni, hogy azon 1 nyomorult ezer forintos hasznod volt. Szoval ne beszeljunk arrol hogy ki kezeli gerincesebben, jobban a baratait.
Ezek utan bizonyara tevedek, hogy ventrilon tobbszor is baratodnak neveztel (biztos csak a haver helyett mondtad, mert ez jobban cseng). Kerdes, neked mi marad a vilagban ha a barataid, haverjaid egyarant vilagosan felmertek, hogy Munchausen baro hozzad kepest lofasz volt, es erre meg ova is intettek engem anno...?
Most elmegyek a geptol, csak mobilrol nezem a forumot, remelem nem lesz sok butasag... -
Hát ezért ez nem semmi srácok ti aztan tudjátok ,hogy kell elküldeni burkoltan a másikat az anyjába :D
minden elismerésem !
:D -
Egyszerüen shotolom és bepostolom a listat HA Hero leszek ennyi.
Barátomnak meg az életbe nem hivtalak....azt kurva nehéz kiérdemelni. Haverkodni azt lehet.
Neked sok már nem marad ha a világon mindenkit magad ellen forditasz..
Kár volt tök fölöslegesen belekötni egy egyszerü postba amit csak ugy bedobtam telyesen átgondolás nélkül mint, hogy pl 2 ESfight van ott mert ugy mutatot jól.
ErrorHUN:
Éppen ez volt a nagy dolog Full regulárban mentem Full power klaszok között. Iszanyot jó érzés volt NYERNI oly sok esélytelen hónap után! -
ErrOrHUN #73586 nekem 1/3 class based is seriuos business -
akartam irni egy valaszt, de varnom kellett mert tobbnyire csak mobilrol nezem a forumot, es mobilrol kurva szar ide irni. Szoval most hogy gepnel vagyok, valaszolok.
Te ne zsenizzel senkit, mert veled ellentetben en mindig vegiggondolom amit te irsz, vagy mas ir, mig a valaszaid alapjan ugy tunik, forditva ez nem igaz.
1., Te irtad:
MM vs SK 2:0
MM vs ES 2:0
MM vs PK 2:0
MM vs ST 2:0
MM vs GS 2:0
ez summa summarum 5x2=10 harc, bar gondolom volt ennel tobb is.
2., Ezt is te irtad Gordi:
"Hiába feedelnek ha 10-12!! pontokat vettem el folyamat a capmelő karijajikról:P a legkevesebb 6 pont volt!"
szamoljunk a legrosszabb esettel: 10x6 pont=60
Egy honap vegere egy noblesse karakter 30 pontot kap. 60+30=90 Neked meg van jelenleg 89.
Ezek utan DO THE MATH. Vagy esetleg illedelmesen elhallgattad hogy vki elpicsazta az iszonyat stack karid? Nem szegyen, olimpia mar csak ilyen, az vesse rad az elso kovet aki aktiv olimpiazas mellett nem kapott meg ki soha.
Mint a fentiekbol lathato, en figyeltem arra, hogy mit irtal, Gordi. Te viszont nem figyeltel arra, amikor tobb menetben leirtam, hogy kivanom, hogy hero legyel, akar tobbszor is ezutan - marpedig egy ilyen jokivansagra lekezelos zsenizessel csak egy taplo valaszol. Szoval matol vagy ne hivj engem baratodnak, mint azt parszor megtetted a korabbi vitaink ota is, vagy vedd a faradtsagod es szentelj tobb figyelmet arra, hogy ki mit ir neked es te magad is mit irtal. Mint ahogy te azt tudtad irni, hogy rolam leperegtek a szavaid... nos, rolad is leperegtek az en szavaim. Es en ezt tenyleg sajnalom, sokkal kevesebb vitank lett volna, ha esszel vegiggondolod amit mondok neked...
Ha ezek utan meg mindig engem fogsz lehuzni, es fikazni, akkor az teged minosit. Mindig tiszteltelek a sok infoert, amit tudsz, en fele ennyit nem tudok fejbol mint te, es meg mindig tisztellek amiert Te segitettel bekerulnom az ICAba. De ha bunko vagy, en szemedbe mondom, mert az oszinte igaz baratok mar csak ilyenek. Te meg... mint a mellekelt abra mutatja.
Erre ugy irj valaszt, hogy a maradek irantad erzett tiszteletem forog kockan. Ha fasz leszel a valasz postodban... Most meg becsullek, utana nem foglak, es nem rajtam fog mulni, te jatszod el onkent, a sajat kvalitasaid alapjan. Remelem, megerted mindezt ugy, ahogy kozos anyanyelvunkon, magyarul elhangzott. Persze ha leszarod, mert azt is megteheted, akkor te is le leszel szarva. Ne azt erezd ezekbol a sorokbol hogy maris le vagy kezelve... csak szeretnek vilagosan, tisztan es erthetoen tudtodra hozni valamit, amit nem jol csinaltal.
Milka, kerlek ha Gordi baratodnak nem megy a postom ertelmezes, segits neki es ertsd meg hogy a jokivansagaimmal nem ellene beszeltem... Koszi! -
Te nem szoktál olympiázni?.... 1/5öd pont bajnok 1/5öd...10-12pontokat vettem el az SPS ellen nem én mentem nem irtam sehol.. és bocs lol... legközeleb pontos kimutatást készitek hisz valóban a végén volt két kiseb pontom mint 6 csak nem fogalmaztam tökéletesen... az erős kariktol min 6 ot. SŐT az ES el nem is most mentem a másik meccset hanem még az előző honap végén csak kicsit boldog voltam mikor irtam és nem figyeltem bocsánat...
1. 6 pont gs
2. 6 pont sk
3. 6 pont gs
4. 10 pont ES
5. 11 pont necro
6. 6 pont necro
7. 6 pont sk
8. 2 pont pala
9. 1 pont pala
10. 5 pont PS
Fejből irtam de kb ez volt amugy. Ha kellenek screanshotok Email vagy MSN.....
-
ErrOrHUN #73583 legegyszerübb ha feldobsz egy olystatot. örülök ha hero leszel, de ez igy túl egyszerünek tünik -
ErrOrHUN #73582 nah nyertél 10 meccset, legkevesebb 6 pontot kaptál minden győzelemért és egyszer sem kaptál ki. 30+60=90. a pontok 1/3át adja vagy veszi el. nemtudom, hogy az SPSekről mennyit húztál le(a 10es listán nincsenek rajta), de ha nem sikerült 10nél többet, akkor vagy nem is foglalkoznak a MM heroval, vagy nem találkoztál azzal akit feedeltek.
-
Te valami iszonyat zseni lehetsz Endaer:) Ha tudod , hány pontja volt annak aki ellen mentem(mindent) és ebböl kiszámoltad, hogy nekem mennyi lenne.... kérlek mond meg menyi pontja van most syeonak rylainak signeurdrakonak stb. Mert kéne az info!
Error: Nem nehéz mert az akit megversz annak az ő pontjábol számolja amit kapsz ha neki van kevesebb és igy tudom nekik mennyire nincs. 1-2 pontokat adnak... esnek kelnek az olympián. -
Gumbo #73580 legalább meglesz a tuti hero advertiser-ünk :D -
ha van 89 pontja, szerintem nem kell nagyon izgulnia, en 75-el kesobb meg 124-el lettem hero anno... szoval 89 keves de Sieghardton elegendo. bar akarhogy szamolom, nekem nem jon ki a 89 az alapjan amit irt, es ugye, en hiszek neki, de leszarom a matekot, kivanom hogy tenyleg villogjon holnap a karija! -
ErrOrHUN #73578 mennyire vagy te biztos ebben a heroságban? -
Kedves Gordi, leperegtek a szavak? Tudod miert? Mert en meg elenken emlekszem ra milyen izgatottan szamolgattad hogy hany sps van az ICAban es hogy azok mi lenne ha teged feedelnenek... amikor Anileet megvettem, akkor meg nem volt ellenedre a feedeles, ezt csak utana talaltad ki... szep es nemes, es oszinten orulok hogy most sikerult ezt osszehoznod. Grat, csak igy tovabb, remelem sikerul sok honapig dominalnod az olympian!
Elhiszem hogy nem feedeltek teged, akkor is elhiszem, ha nem ugy irod hogy "igenis 0 feeddel".
-
voloume #73576 ölj megpár mobot és pont 2 szint közted és milka között :) -
89 jelenleg. -
ciento #73574 ty -
ErrOrHUN #73573 war with ketra/varka ic drac arcana
bird in cage etc.. s80