88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    1 soha nem irok ekezettel
    2 egy jt (ly) elirtam

ha ez benned diszharmonikus hullamokat general akkor mi jatszodik le a pici agyadban mikor ugy irjak le a "teljes" szot, hogy telyes ?
  • Endaer
    folyamat? anyad picsajat te senki, az a folyamat 2db post volt, es egyik a Firstnek szolt, a masik meg dmxnek... lolshanwaylol
  • Gordis2k
    SEgarc folyamat fikáztál Blahon.... nem tudod már kit és hol mi? Ird fel egy exel fileba...pl:

Én endaer ma jancsihuszár néven fikáztam Gergőt a Ghey forumon.
  • Endaer
    torkon-e fosom? te bekepzelt majom olyan jo lett volna ha megerted hogy ezuttal dmx-el koccantam, te csak egy pelda voltal, nem celpont... a libafos pedig nem te vagy hanem a postjaid felett lathato csik szine... komolyan nem ertem, ilyen egyszeru dolgokat nem ertessz meg es megis jar a szad... Mi megbeszeltunk mindent amit egymassal kellett, nekem a kurva anyam, neked is, csak azert mert massal beszeltem es kozben teged hoztalak fel peldakent, meg nem kell megint ideizzadni vmit...
  • Ved
    Ahha, mindent értek :)
    A hibáért meg bocsánat mindenkitől, csak szokás szerint gyengén multitaskolok. Inkább hibázok itt, mint munka közben:P

HIBÁZNI? SOHA!!!! ÉRTEEEEM? :)

Nem szoktam ám mindenbe belekötni, ami mozog, ezt a fórumot is vagy 2 éve olvasgatom és kb egy bő tucat postot hánytam ide. Nem is zavar annyira, ha valaki nem ír jól helyesen, vagy nem fogalmaz pontosan, én magam sem vagyok egy szent. Leginkább leszarom általában. Bár most a "hipokrízis és pajafutás" szavak egyidejű megjelenése egy mondatban diszharmónikus hullámokat generált.
  • Gordis2k
    A libafos én lennék hát: Vagy nem akar. Mert minek?

Hzajövök ebédelni és mit kell látnom... nem vagyok beképzelt hisz ahogy a szó és mutatja az aki beképzelt csak beképzeli. Én kirobanok az önbizalomtól és elérem amit akarok.

Endaer te meg szakadjál már le rolam... tudom, hogy fáj de ki nem álhatlak és hosszú az "én is utálom Endaert lista" amire felirtam magam Utálod ezt az országot, hát mi tart itt? Utálod a magyarokat? Haladjál! Kretén.. és nem nem kell, hogy válaszolj... de szitkozodhatsz én nem bánom megint te kezdted...

Nem tudod most kit huztam le a héten? Remélem belogoltál és megnézteda hero oszlopot!! Ha nem csak szolj és ha nem ép a napon sütetem magam amig futnak a botok beposztolom.
  • Endaer
    attol meg az ilyen hibakra is mondhato, hogy who gives a fuck... van itt egy libafos zold csikos "baratunk" ugye aki aztan vegkepp se magyarul se angolul nem tud es neha kisebb rejtveny megfejteni megis ot se bantjuk erte, mert elfogadtuk igy ahogy van...
    nem, ez nem nyalas, mielott valaki ramfogna, egyszeruen tenykozles.
  • TruBy
    Mijaz hogy buta?
  • ErrOrHUN
    mert ez nem egyszerű helyesírási hiba, mint a vessző, vagy az ékezet
  • Sorbon
    Igen az akar lenni, de sztem ezt mindenki kitalálta. Miért kell állandóan a másik helyesírását fikázni, meg éljenezni hogy "én vagyok a fasza gyerek, hülyeséget/elírt valamit, gyerünk gyorsan postolni", noha a hibák ellenére egyértelmű hogy mit is akart írni. És ez nem error-ra vonatkozik, csak most pont ő postolta az utolsó ilyen hozzászólást. Öszintén érdekel a válasz....!
  • ErrOrHUN
    "hogy különös figyelemmel viselkedtél a helyesírásra" ez viseltettél akar lenni?
  • Endaer
    approved, np, en nem szegyellem bevallalni ha masnak igaza van valamiben, fuggetlenul attol kirol van szo.
  • darkmenx
    standard bocsanatkeresi forma meg regen IRCen irtuk ossze, nem tudom mi a bajod vele :(
  • Ved
    Ez még akkor is undorító, ha félig sem volt komoly. Mindenesetre kiemelkedően dícséretes, hogy különös figyelemmel viselkedtél a helyesírásra, a megszokott hibák töredéke van csak jelen a monológban.

-> Endear, kérlek approve-old a bocsánatkérést még recall előtt.
  • darkmenx
    mikor latom, hogy nekem cimezel valami hozzaszolast mindig sokat kell gondolkodnom rajta, hogy reagaljak-e, mert az az igazsag a publikalt "koroddal" ellentetben gecire buta vagy ugyhogy az elkovetkezendo idoben szeretnelek megkerni, hogy ne quoteold a hozzaszolasaimat, koszonom.
  • TruBy
    Zsír, tudtam hogy ez lesz :)
    De azért még barátok vagyunk, vagy nem?
  • TruBy
    19.-én visszatérek ;)...vagy nem :P
  • darkmenx
    miutan csak noblesse utan akartunk eredetileg is belepni es akadtak kissebb gondok klanon belul, hogy nincs meg a noblesse kozosen megegyeztunk, hogy noblesseig megy a supernintendo
  • molnarpe80
    kedves olvasóink ezt ne próbálják ki máshol

az egész jelenet profi felkészült színészek közreműködésével jött létre

u.i.: dark miért vagy untagged? nem revengeben voltal?
  • darkmenx
    nem konkretan 1 sincs bar szerintem neked sincs

bar ugye sokmindenkit hivhatsz baratnak csak ettol meg nem lesz az :(
  • darkmenx
    Ezuttal oszinte megbanasomat nyilvanitom ki veled szemben es nagyon sajnalom azt amit a blahon irtam! Megigerem, hogy soha tobbe az eg adta e vilagon nem fogok a kerek bolygo foldjen ilyet mondani neked amig vilag a vilag! Most leterdepelek es konnyeimet orcamon lecsorgatva konyorogve esedezem a megbocsatasodert!
    Nagyon sajnalom, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy bajt okozok ezzel a botranyos viselkedessel amit produkaltam! Kerlek ne vedd tul komolyan, mert nagyon szegyellenem a dolgot. :(
    Bocsanatot szeretnek kerni a meggondolatlan viselkedesemert.
  • pharao
    Neked vannak barátaid?
  • Endaer
    ok, elfogadom.
  • darkmenx
    tenyleg milesz ha arrol is kiderul, hogy egy bekepzelt fasz es elkezdi majd irkalni a hulyesegeit, hogy O egy olympiad meccs utan kapott 10,000 pontot, mert O az spsek kiralya es mindenkori uralkodoja ?!
  • darkmenx
    eloszor gratulalsz, osszevesztek utana futsz gyorsan a masikhoz sajnalkozni -> hipokrizis

vagy gratulalsz vagy nem gratulalsz, utana meg ha osszevesztek elkuldod a kurva anyjaba de nem rohansz a masik baratodat lesajnalni, mert ez kibaszottul hipokrizis.
  • Sorbon
    Mert egy kok!
  • Endaer
    azt birtad ki, hogy nem irogattal nyilvanos forumokon semmit arrol amit blahon lattal. Miota ismerlek, mindig teljesen korrekt voltal, szoval veled nem is szeretnek ezen a kialakult helyzeten valtoztatni. (hacsak nem ragaszkodsz hozza, de egyszeruen ertelmetlen lenne szerintem)
  • Endaer
    nekem se volt bajom veled addig, amig nem kezdtel el beleugatni mas dolgaba... az, hogy mi nem helyes, es mi nem, mulik azon is, hogy milyen gyakorisaggal tud az ember forumozni - tekintve hogy nekem az elmult 1 honapban ketszer 1-1 egesz het is kimaradt, es max mobilrol wapon tudtam olvasni a forumokat, egyszeruen nem ad lehetoseget arra, hogy egy napon reagaljak mindenre. Gordi az en szememben a heros idiota vitaig elfogadhato volt, tartoztam is fele egy kis halaval, ezert ugy ereztem fair play dolog gratulalni, de miutan barom volt utana mar nem erzem ezt a hala-dolgot, es nyiltan megmondtam a megvaltozott velemenyem. Ebben semmi mas nem volt, foleg hypocrite nem lehettem.
  • solyomb
    Mit bírok én ki?:)
  • solyomb
    WTS adena @ sh! privat itt
  • voloume
    WTS adena @ franz ! privat itt
  • darkmenx
    tovabba egesz addig a pontig mig vissza nem ugattal semmi bajom nem volt veled, mindenkinek ugatok mindenhol, sot mindenki igy is ismer. azt a hipokrizist meg ertsd ahogy akarod en akikkel lineages pajafutasom alatt 1 klanba voltam/vezettem mindenkivel joba vagyok a mai napig valami kulonos oknal kifolyolag ok mashogy itelnek meg miutan megismertek az meg ha valakit utalsz akkor nem jossz ide gratulalgatni neki max. akkor ha lescammelik vagy valami rossz tortenik vele plusz helyeselni, hogy o lett a hero nem az inaktiv szar, utana par napra ra meg mesz blahra nyalni a segget a masiknak miutan volt egy kis drama gordonnal. <- NEM HELYES :(
  • Endaer
    hozzatennem, ha te kibirnad mint sanci, es nem ugatnal orokke, akkor most nem kene az itt forumozoknak megint privat vitarol olvasni. szoval te ne okosits senkit a forum hasznalati elvekrol mert ugyanolyan hibakat vetessz te is...
  • Endaer
    jaja, gratulaltam gordinak. azonban utana egy retardalt faszfej volt, azota ez mar csak szimpla udvariassagi gesztus volt reszemrol. Ha lehetne, hidd el, visszamenoleg atirtam volna a gratulalos postomat. De sajna mint tudjuk, par perc van atirasra max... Ha Shanway normalis lenne, nem egy bekepzelt fasz akkor nem bantam volna meg a gratulaciom.
  • darkmenx
    konkretan az nem jott le, hogy itt JUJ GORDI GRATULALOK A HEROHOZ, kozbe irta, hogy az inaktiv spsnek akartak adni erre blahon meg jon a JAJ "INAKTIV SPS NEV IDE" UGY SAJNALOM, HOGY NEM LETTEL HERO.

ezekutan beirtam 2 szot te meg visszaugattal, nagyon nem akartam reagalni ra igyis Sanci hivta fel ra a figyelmem.
  • Endaer
    DMX, mehetsz ugatni blahra, elvezkedj a cross-forum faszsagodon. Nemtom mi a gecinek dumalsz amikor tudod nagyon jol hogy mi tortent... Meg ha igazad lenne, azt mondanam oke, de igy most ezert inkabb csak kabbe a faszom - tudod, csak ugy, baratilag, nem mintha buzik lennenk, hanem mert egyszeruen nincs igazad es megis jar a szad.
  • TuShEe
    már nem aktuális...de 180m-s fegyot 140re megprobalni alkudni azért ikszdé..
    viszont wtb ava robe set pm itt (franz)
  • TuShEe
    ╔╗╔═╦╗
    ║╚╣║║╚╗ +12 homu acu 150kk pm itt, amíg még megvan!
    ╚═╩═╩═╝
  • Endaer
  • mAilkaEVO3
    már régóta nem jáccom de ahogy látom a csapat is eléggé halott ;>