88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
eladó 77 destroyer 75bd 4x paladin pm me... -
gerike az orakulum -
kössz a válaszokat sanci és daemonervosa -
ha a 75 os re gondolsz akkor 50 et a sima mdefet adora (65-70) akkor azok 15ot
----
jah es a 4eva rogue ability confirmed ;> -
750cp és 4 eva -
bocs a dupla postért
valakinek van gyakorlati tapasztalata abban, hogy a warrior subclass type és a rogue subclass type által felvehető passzívok értékben mennyit adnak a stat-okhoz?
evasion? ha jól rémlik +4 valaki vett fel ilyet, hogy megerősítse?
max cp? mennyivel nő?
továbbá ha valakinek van mage subclassa akkor a magic resist mennyit ad?
köszi -
WTS LVL79 SWORD MUSE @ FRANZ minimum 25K HUF
Üdv -
Gumbo #75868 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190 itt kérdd meg a srácokat, és olyan csillivilli logót csinálnak hogy hűű! -
ErrOrHUN #75867 már épp irni akartam, hogy ez ritka ocsmány lett :D -
Hmm ha valaki esetleg szeretne nekem egy Shanway Aka Gordi logot készíteni az elején a first klán logojával www.firstclan.com Azt nagyon nagyon nagyon megköszöném!! Mert mint láthatjuk én lvl1 es szinten vagyok logokészítésből:) És faild ráadásul. -
Iszonyat hazugnak kell lenned a Csíkozódáshoz!
Or fizes be valami vicc 1000forintot egy évre sgnek és VIP, leszel a csik egy dolog de megszerkesztheted a beírásod miután elküldted még ugy ... percig. (... nem ugy már telJes lenne az infó azt még törlik a "libafoszöld" csíkom. BTW eljött a nap és váltok azt hiszem:) -
Újabb példa rá hogy Tusheenek igaza volt, és szemét vagy mert nem segítesz! Ilyen félinfót bepostolni... 
Valakinek van róla infója hogy pontosan mennyit véd armoron az attribute? Meg hogy lehet más színű a csíkom, mint pl Gordinak zöld? Ty gl hf 0xa0xa0xa (utálom a görögöket vahh) -
WTS @ Franz
- Accounts:
lvl78/72 Duelist/Bladedancer
lvl72 Shillien Elder
- Items:
4x Sealed Tallum Gloves
Nightmare Shield
- Adena:
1,600,000,000 (45Ft/M) -
Nem mondta meoh, hogy mibol esnek :) Hat ofc hogy Raid bossokbol. -
Mégis mire alapozod, hogy vannak full droppok? Mert én Állítom, hogy kizárolag common itemek esnek és minden mást raidbossbol vagy craftbol kapsz meg. -
bugike #75844 nem, most pont az a problema, hogy televannak a WHk common cuccokkal :D
egyenlore jol allot SSen, de itt meg az utolso secvben sem biztos, h nyerek :)
de azert remenykedek. -
ErrOrHUN #75843 már megint buktad SS-t? :D -
bugike #75842 WTS common blackore & adamantite minden mennyisegben.
pm itt. -
ErrOrHUN #75841 mondjuk eddig sem vitte túlzásba a fegyver, az armor része viszont gáz... meg ahogy néztem emelték a bossok dropjait -
Igen -
Igen. -
ErrOrHUN #75838 vagy mostantól a sima dropok superior dropok? -
ErrOrHUN #75837 Superior Weapons & Armor
Superior weapons, armor, and accessories are crafted by Dwarves and dropped by Raid Bosses. These items can be enchanted, augmented, or enhanced. When a Dwarf happens to create two weapons, armor pieces, or accessories from one set of materials, Superior weapons, armor, and accessories are the type of item that are created.
eszerint superior cucc eshet raidbossból vagy kraftolásnál csinálhat a törpe duplázással -
Arra akar kilyukadni, hogy a linken kiemelik, hogy common itemek esnek sima mobokból, a Superior cuccoknál (amik eddig normal cuccok, droppok voltak) azt írják, hogy craft, raid boss.
Valakinek esett már Part1 óta nem common full drop sima mobból? -
ErrOrHUN #75835 ennek semmi köze az eddigi fulldropokhoz -
A linken belül, amit linkelt, erről a részről: "Superior weapons, armor, and accessories are crafted by Dwarves and dropped by Raid Bosses." -
ErrOrHUN #75833 te miről beszélsz? -
Eddig én is azt hittem hogy esnek még full dropok azonban ITT kiderül hogy mégsem(mintha ez a menü eddig nem lett volna).
btw irány raidezni. -
szép képek :) -
voloume #75828 köszike :) -
bugike #75827 akik a dvp movie kat kertek:
http://bugi.name
(bocsi, h eddig tartott :)) -
voloume #75826 na végre sikerült összehozni a másik 2 accot is :) ty a helpet aki segített. -
ja igen lehet, hogy a boxbufferekre is van neki epic je, hát igen lehet bonyolítani ezzel is :) -
vagy +4 wit és baium tezza igy lesz 27 secced:P -
Dominatornál a Victory of Pa'agrio-t +2 re kell felnyomnod es akkor zerk2 acumen 3 acumen es fegyo dc set meg + 5wit el 6-7 mp ed van mindig rányomni újra, hogy egészen pontosak legyünk. -
Huh hát ez iszonyat nehéz kérdés kb lehetetlen válaszolni.
lvl74 en általánosan sws 4-5 (fügően hogy fut vagy sétál ) bd 3-4(szintán séta/fut és persze hexel e.
Ha ketten vannak akkor 2bd tánc 3 sws song esetleg forditva.
Namost 78 os jőn passiv mindketőnek ami általánoságban +1 tán/ének
De 78 on jön a renewal az SWS nek amit ha elsönek teszel halmozottan csöken a manaigény igy 78sws+78bd 8-9 song dancet fen tud tartani.
És ha ráadásul a enchantolgatod a danceket(kizárolag costra szabad kivéve a vitalityt) akkor már mindet birsz amit nem szégyelsz ösze vissza.
És ha renewal és ha enchant és ha a passiot is enchant és ha clerity:P na akkor táncolhatsz még olyan bénán is mint én és a hex is belefér.
Morf: Sajnos az OL CoV je 5secet kap csak minden +1 el lvl 80 on 56% az esély +1 re +2 re 55% +3 54%. -
Szerintem igen, majdnem minden 75+ -s skill enchantolható, csupán azt az apró tényt kell figyelmbe venni, hogy 37m XP 3,7m SP -be kerül, ami lvl 80-n több mint másfél % és még ehhze társul a succes rate, ami lvl 80-n +1 56% +2 55% +3 54% +4 34% tovább eddig nem láttam:D -
voloume #75820 jahogy értem:) azt nem mondtad hogy ha először vásárlok akkor felkell hivniuk stb.
-
Morf #75819 Az OL CoV-ja ugyanúgy enchantolható, mint a WC CoV-ja? +1: 10 sec, azaz +6-nál 1 percet kapsz? -
dogjoy #75818 Köszi szépen a részletes választ! Még annyi lenne a kérdésem, hogy bd illetve sws mennyi dance/song-ot tud használni, hogy vissza is töltődjön a manája?
Köszi!