88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Budapesti állásra Web programozó PM ME.
  • Gordis2k
    Hát a vérszívás nonelement támadás Így azt kell mondanom KB. mindegy arra gondolj mi ellen védekeznek a legkevésbé! Earth amugy csak nem egyszerű.
  • Trixtan
    Üdv!

Focusos FB-re milyen követ raknátok,és egy Sk használná.
    Én Darkra gondolok de érdekelne a véleményetek.
    thx
  • nlaci86
    Jovanna, nekem nincs meg a teljes summoner felhozatal, csak egy:D Nem gondoltam hogy ugyanaz a skill kasztonként más lenne, a játékban még ilyennel nem találkoztam. A stun az elég ütős lehet, habár jó ékszerekkel hamar lejön:/ A nuket meg el tudom képzelni milyen, csak tudnám nekem is minek lő az a vacak:S
  • pharao
    GZ!
  • Gumbo
    GZ sajt!
  • Requuu
    Jézusom mégegy botter nobless lett, na bumm...

grat btw, bár inkább tanulnál
  • GAthersw
    Köszi
  • VipJoco
    GZ
  • ErrOrHUN
    LF conf!!!
    (szilur is csak most fogja megkapni a magáét :D:D:D)
  • daemonervosa
    bartzon még a boxprophet is 10 es AM el rohangal...

grat gather
  • Sorbon
    Grat!
  • GAthersw
    :)
  • ErrOrHUN
    bartzon? 20-25 fölött van sztem a +6 fölötti AM
  • Gordis2k
    És hány +6 os arcane macérol tudsz?:) de jó legyen 2,5 milliárd nekem mindegy.
  • ErrOrHUN
    1-1.5 M 1 db kő, még a high kő se sokkal drágább, 10 milla max
  • Gordis2k
    lvl80as kőböl bemákolni egy anchort hát végülis 2 kőböl is bejöhet....:)
  • ErrOrHUN
    én tudom eladni a drac bowt 1.9-2B ért anchor meg kijön 1B-ból
  • Gordis2k
    2x zaken
    2x AQ
    1x baum
    1x tezza
  • molnarpe80
    milyen boss ékszereid vannak? :)
    csak kíváncsi vagyok :)

amúgy hogyhogy ennyire eleged lett?
    ez amolyan nagyon végső quitnek tűnik
  • Gordis2k
    +6 os AM 150W LVL80 Anchorral??? Az kemény ... de én kértem... SC or not happend.
  • ErrOrHUN
    bartzon ez fegyver olyan 1.7-1.8 B
  • Endaer
    azert az nem igazsag, hogy ha en kerdezek ilyet, rogton megy a kurvaanyazas, neked meg siman elviselik :P csak nem valami eltitkolt rokoni kapcsolat? :P
  • ErrOrHUN
    4 milliárd? röpködnek itt az árak, vagy Bartz áll szarul, vagy a többi server :D
  • Gordis2k
    Arrol van szó, hogy nem szeretném akárkinek eladni ezért megyek lejjebb az árban... és nem adok hozzá semmilyen bosséxert. Csak a +6 os AMet adom bár az is vagy 4 milliárd...
  • Endaer
    Nekem ugyan nem segitett Connex a kari eladasban (legalabbis nem o hozta a vevot), de szerencsem volt, es sokkal tobbet kaptam erte, mint a te 800-1200$-os ajanlataid (en full cuccban adtam el, nemtudom rajtad mi marad az uj tulajnak); ettol fuggetlenul szarer'-hugyer' ne add el, hacsak nem akarod recallolni kesobb.
  • L2Goku
    Tessék.
  • solyomb
    :)) Mi se láttunk sokat, ugyanis a dungeon után azonnal beteleportál egy szobába ami olyan mint egy szennyviccsatorna, és csak ott van az a csoport amiből üthető a könyv. Mire elhatároztuk, hogy elég volt és ez lesz az utso kettő és utána beljebb megyünk, addigra pont egymás mellé spawnolt a 2 grp és kiwepoltak minket pár lethallal és criticallal:D

Szal majd legközelebb viszünk magunkkal egy kiskinait és kattintgat nektek:)
  • TruBy
    Legkozelebb ne kivagott kepeket rakjatok mar ide be pls, mert pl aki meg nem volt a citadellaba, azt inkabb a taj erdekelne, meg a mobok kinezete, meg stb. , nem csak a chat ablak :)
    Mint pl.: engem is.
  • Tüskés
    Na jó, elfogadom, hogy sosem fogom megérteni az NcSoft logikáját.
  • solyomb
    Azért a phantom cubic müködését még felismerem:) Amit eddig tapasztaltam az a spark és a storm cubic, ismerve az ncsoftot nem hiszem , hogy ilyen egyszerű logika alapján építették volna fel ezt, hogy csak simán a 2-2-2 cubicot pakolgatják tovább:) Remélem még visszajutunk a közeljövöben a citadelbe és rubsra is kiszedjük a könyvet, és akkor már tudni fogjuk hogy a PSnek mit osztottak odafentről
  • Tüskés
    A logikádat követve a delf cubicjainak effektjét kaptad meg és a villámcsapás debuff az ellenfélre (~phantom cubic), és a spark ami stunol. A delf kaphatta meg akkor a binding (anchor) és storm (szél csapás) effekteket, és a humán az aqua (víz csapás+lassítás) és heal cubic effektjeit.
  • Gordis2k
    Nem alakult még ki 800$ most a legjobb ajánlat(ami Espa cimbije igy meg is bizok benne.....) mert van jobb is, de paypal harcos nem is csoda, hogy bedobot 1200at ajánlatba....
  • solyomb
    alt+P ilyenkor bőven elegendő:) de majd a kedvedért legközelebb megnyomom mégegyszer:)
  • solyomb
    :) Valóban nincs, de az eddigi playerek elmondaása alapján, ugy gondolom a smart cubic az egyéb classok cubicjait gyűjti magába + a cleanse-t. Az enyém a spark és a storm, macskásé aqua és heal, phantom summonernek meg binding és ?. A tankoknál nemtudom
  • TruBy
    puzzle talaj ftw :P
  • Tüskés
    Arcana Lordként Tisnek nincs aqua cubicja, egyéb tekintetben egyetértek veled.
  • solyomb
    Értem, akkor ez esetben kérlek fordulj a játék fejlesztőihez:

Remélem megelégszel ennyivel és frapsot nem kell inditanom csak azért mert a játék fejlesztői lehetséges, hogy ugy gondolták, hogy nem lesz mindegyik smart cubic egyforma és kasztonkánt más és más dolgot használ:) Az pedig amiről te beszélsz "mérgezés" a leírásod alapján az ICE dagger az-az, aqua cubic hatása
  • nlaci86

Megy a crp farm:D
    Hát Sanci, az nem nukeol meg stunnol az tuti. A méregnek van egy késszúráshoz hasonló effektje. Stunnolni a DE cubicja tud csak.
  • solyomb
    HH?
    És mennyiért?:)