88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Zeros #79345 10 manát szivok el ha bejön a cucc, sima ütésnél van rá esély, kb mobonként egyszer jön be. Egyenlőre ennyi infom van róla még nem tul régi nekem se.
Tbh én nem erre számtottam ha mégegyszer választanom kéne biztos nem ez a skill lenne a nyerő. -
Megfogalmazodott bennem pár kérdés a Subclass bonusznal kapcsolatban. Ha nekem a 3 subclassbol 2 ugyanolyan (tegyuk fel warrior) van, akkor a class arch-type skillekbol valaszthatok 2t? (Boost CP és a resist debuff is jó lenne.)
Másik, hogy trigger skillekről van vkinek pontos infója? Elsősorban engem a celestial és a mana-vampire érdekel. Előbbiről h mennyi ideig tart, mennyi az esélye hogy bejön és milyen hosszú a töltödési ideje. Utóbbinak a mana elszívés pontos mértéke (gondolom sok dologtól függhet, de mégis egy reális számadat) és mennyi az esélye h bejön.
Thx -
Csenky #79343 Köszi az építő jellegű ötleteket Trix és Cece ;> Telefon meg azért van hogy csörögjön, beszélni tudok anélkül is. :D
És a linket meg a képet is kösz! -
akarmerre nezek mindenutt csak hazugsag.
... nincs veletlenul egy shadleki buzoganyod? -
Nem is terveztem, hogy Teonra átmenjek, nem tudom, hogy te ezt honnan szedted. o.O
SPS-em meg előbb volt, minthogy Gordit megismertem, igazából kérdés nem volt, milyen karit kezdek. És igen, Sayhára kb. csak Gordi miatt jöttem, ennyit az önálló döntésképességemről, és ezt nem bántam meg, sőt, még mindig úgy látom, hogy ez egy jó döntés volt.
Nincs kedvem belemenni abba, hogy téged kezdjelek el oltogatni, tartalmatlan postokat írni rólad, mert tudom jól, hogy ez téged csak örömmel telt el, hogy valaki foglalkozik veled. Én nem. Q_Q
És nem is vagyok kiváncsi a hatalmas visszaoltásodra, amivel minden bizonnyal teljesen lealázol, és a fórum hero aurát rögtön megkapod. -
Én büszke is vagyok arra a karakterre. -
Zeros #79339 Igen ők azok akik kb 2 honapja élvezik az off server örömeit, valszeg azóta ugyanabban a 9 fős partyban vannak és mostmár loa-t is elviszik ss nélkül :D
Ha meg rejtőzködés alatt azt értitek , hogy nem nagyon irogatunk ide SG-re , hát akkor ezvan, de azért vagyunk egy páran :) -
Inkább az én kommentemre válaszolnál:D -
Morf #79337 Nincs kedve valakinek nem kevés adenaért felrántani az overemet 78-ról 80-ra?:) -
fr0z3n #79336 +1
Sayha is the Best
-
irenicus #79335 akkora bot csordát nehéz nem észre venni
-
csak hogy a leendo retailesek is biztosan ertsek amit Ray mond:
elinditod az accod, hasznalsz botprogramot, a karaktereddel pedig semmit nem jatszol, csak ha mar 78-80 korul vagy (kiveve kozben a kasztvalto kuldetesek). Ha csak egy accot inditassz, es nincs hozza buffered, ez azt fogja jelenteni, hogy meg botozni se fogsz tudni, szoval vagy fizetsz tobb accot vagy osszeallsz vmi haverral/haverokkal es egyutt uzitek az ipart. Jatszani, a megszokott uvegbe hugyozos modon, azt nem fogtok sose.
Csabito, gondolom.
Ha esetleg megis abba a halvany remenybe kapaszkodnatok, hogy ti se nem botoztok majd, se nem vasaroltok adenat, akkor az egyetlen szalmaszal szamotokra vmi olyan nepes szerver, ahol talan talaltok mas hozzatok hasonlot. (Eddig se voltak sokan ilyenek, de az ido mulasaval raadasul egyre fogynak.)
Es ha nagy letszamu szerver kell, akkor az vmelyik EUs szerver a 3bol. Kozuluk Teon a legnepesebb.
Szoval kezdhettek Sayhan, csak azert mert Ray azt mondja hogy Sayha jo, meg nem biztos hogy igy is van. (Elvegre o is azert kezdett sps-t mert Gordi azt irta itt a forumon hogy az sps a legnagyobb kiralysag amit isten valaha megalkotott - ennyit az onallo donteskepessegrol, gondolom MysticWorldon is azert veri magat arra hogy offon jatszik (par broki talan felnez ra, wow!) mert Gordi is meg az iWiW profiljaba is beleirta mint valami nagy buszkesegre okot ado dolgot.)
Sayha jo, ha tobb accot akarsz inditani, es nem akarsz jatszani, csak karaktert huzni, hogy majd egyszer jatssz is. Vagy Teon, ahol lehetsz legit, annak minden oromevel meg banataval egyutt. (Valamint, ha jol tudom, Ray is Teonon van mar, mert zsebbe nyult es transferelt, szoval ez egy ujabb koltseg, ujabb erv amellett, hogy mar most jol donts, ha nem szeretnel meglepoen nagy osszegeket a jatekra kolteni.)
Ray mentsegere szoljon, hosszu tavon jobban mukodik amit O mondott, ugyhogy azert az nem olyan nagy hulyeseg, de neked/nektek, mint kezdonek, ezt talan merlegelni kene, hogy mindez megeri-e. -
Szerintem meg pont hogy Sayha-n éri meg kezdeni. Reális árak, kevés ember, sok üres spot. Arra, hogy egy karit felhúzzon tökéletes. És majd innen léphet tovább Teonra. :) -
Nem is értem mire gondolsz...
-
ErrOrHUN #79331 dehogy rejtőzködnek teonon, megbámulta őket mindenki aki ALben járt tegnap :D -
Csenky inkább próbáld EZT! Lehet, hogy többre mész vele mivel jobban átlátható.
Kedves Gab a következő szervereket ajánlom Figyelmedbe:
-1st Teon (a legtöbb játékos itt játszik, van pár magyar is, de ők ilyen rejtőzködő félék :P)
-2nd Franz (második legnépesebb szerver és itt van egy magyar klán is ala "FolkofNimrod" meg még páran mindenfele)
-3rd Luna (A legfiatalabb szerver és a harmadik legnépesebb)
Mind3om EU-s szerver, tehát kisebb a ping, mint mondjuk a többi US szerveren...
U.I.: Sayha-t nem ajánlom (Sayha: 1230/6000 --- LOOOL) -
kgab #79329 Szevasztok!
Régebben sokat játszottam l2-vel, de már 1-2 éve nem nyomom. Most szeretnék feljönni ide az OFF-ra, csak nem tudom, hogy melyik szerveren érdemes új karaktert indítani. Hol van a legtöbb magyar? Melyik az amelyik legkevésbé akad? Ha valaki tud írni egy-két jó tanácsot, azt előre is megköszönném :-D GAB -
-
Valakinek van tapasztalata az s80 setekkel kapcsolatban? Alapból ad x szet bónuszt ugyebá, és utána specifikálhatod még, ez esetben csak a kasztodnak megfelelő specifikációt választhatod, vagy igazából bármelyiket? Például a summoner dynasti szerintem pacikuki értékü a wizardhoz képest, és hiába van light masyteri is a summonernek nincs lightban summoner specifikus armor:) -
Hát
1. Vedd már fel néha azt a kedves barátságos mobilt ha van...
2. spoilos - healer - sws
(egy warrior pl Gladi - egy buffer - és talán egy rouge vagy summoner) -
sps-spoilos-summoner :P -
Csenky #79324 Milyen subokat javasoltok palának? (skillek miatt érdekelne, melyikeket érdemes felvenni) -
Valaki nem tudja hogy baium ma mikor éled? Sorobon mikor mentek leölni RMA-val? -
igazabol az egy cursed weapon, neha kiesik valahol, vagy kivered valakibol a fegyvert, es remenykedsz, hogy mikor felveszed, nem tunik el! -
Ha nincs shadleki buzogányotok akkor egy ferstani bajvívó is megfelel....csak valaki mondja már meg hogy kol tudok ilyet kapni?????? -
nyilvan nyomorek es nemtudja, hogy eppen melyik topicba nyomja a faszsagait -
ma neztem, csak nem postoltam, de akkor tessek:
22:43:00 :[Bartz: 1825/6000
22:43:00 :[Devianne: 1382/6000
22:43:00 :[Teon (EURO): 4230/6000
22:43:00 :[Franz (EURO): 2826/6000
22:43:00 :[Luna (EURO): 2379/6000
22:43:00 :[Sayha: 1230/6000 --- LOL
22:43:00 :[Aria: 1697/6000
22:43:00 :[Phoenix: 2283/6000 -
roflmao
-
amig van spotom nemerdekel , hova hanyan mennek. he.he-heee
-
Teonrol nem hiszam, hogy tomeges vandorlas volt... De, hogy lunara mar nem lehet tranferelni, az nagyon erdekes. -
Na most kéne nézni egy szerverlétszámot :D
honnan hova vándorolt a nép, teon-ról hányan mehettek el? :DD -
Megjöttek a NAGYOK és nem bírja a szerver :D -
ErrOrHUN #79310 szokásos ncsoft balfaszkodás :D warokat enm lőttek be stb -
kelempac #79309 Üdv,
az, hogy döglődik a teon az a transferek miatt van vagy ez csak úgy.
Valami hero shoutot még láttam, hogy köszöntik a sok kedves transzferest:)
-
Sry, trialpost, szegény gather
Remélem most jó lesz...
-
kemeny ez a sok matek, +1, +1, +1... nagyobb szamokkal is elbirtok?
-
Flash KOK -
Gyors fordítás: EE's are PRO'S! -
+1 -
+1