88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hát én próbálkoztam proxival, de nem ette meg -
na regeltem magam us betara enis :), akinek cim kell itt az amcsi yellow pages -
DooDoo #2542 Estére találjátok ki hogy lehet proxin keresztülzavarni a gamét, és akkor kipróbálom, addig meló van sajna... mindenesetre feliratkoztam US closed-ra, ha má batyunak sikerült, akko méne? :) -
Dagobert #2541 Én zárt bétára most már nem jelentkezem. Megvárom az US open bétát, vagy az európai, khm, bétát, khm, ha lesz egyáltalán. :(
Ha nem lehet megoldani trükkel, akkor én sem fogom már annyira nyomni, hisz hiányzik a fél klán velős része :(
Valaki shoutolta, hogy összejött egy japán proxyval a login. Nálatok ez nem menne? -
AKi fel akar iratkozni US Betára:
US Beta Signup -
valaki adjon linket aki tölt pls hog yhonnanszedi
-
Amcsi bétát hogy lehet letölteni előre? hogy ne akkor kelljen -
na..mennem kel...mer felvételi lesz ma..pá-pá. -
asszem..kb 1 hét..vagy ketőőő..namtom..nememléxm. -
radical@work #2535 Ha nem lett volna jó akkor nem fogadták volna el. Mennyi idő alatt fogadták el? Mert szerintem én is regisztrálok, emiatt nem mentem a japira, mert jön az amcsi. -
Dagobert #2534 A zárt béta random kiválasztás alapján megy. Ha azt írtad a regisztrációba hogy magyarból vagy akkor meg pláne :)
Amúgy én kábeles axeleros vagyok és megy a játék. Akkor proxyval vagy mással nem lehet megoldani a problémát? Mindjárt írok levelet az ln2 készítőinek, hogy azért mégis, nem szép dolog igy válogatás nélkül bannolni. Bár tudom, nem sokat fog ez érni
-
Nem akarom elrontani a kedved de öcsém is letöltötte meg regisztrált is az US openbétára csak a szervert nem találja és nem lehet egyenlőre sehová kapcsolódni...
legalábbis 3 napja még ez volt a helyzet..:( -
kamunevet kellet volna megadni...gondolom....de ha elfogatták a magyar címet..akkor hol itt a gond?...ááááá..magas ez nekem... 

-
MSN-re fel! -
bazzeg..magyarral...akkór nemjó mi?
-
radical@work #2529 Milyen adatokkal regisztráltál? Amerikai címmel vagy magyarral? -
heheheheheheee...nemkell nekem japó béta....ITTVAN NEKEM US BÉTA..BRUHAHAHAHAHAHAHH!!! CSAK AZ ASSZEM HOGY 2.2GB -vagy mennyi. de szerintem nem vagyok mázlista csak várni köl egy két hetet amíg elbírálják..jelentkezzetek tik is és akkó nem köll szenvefni a japán bannolások miatt. -
cAPS lOCK. -
EZAZZZZZ.DEJÓ.KÓD:
MEGFELEL?
EGYÉBKÉNT NEM BATYU!HANEM BAKU...HAMÁR ITT LETEGEZEL:)))))
DE KOMCSIRA ELFOGADTÁK?...ÉS..MINDENKINEK ELFOGADJÁK AKI JELENTKEZIK..VVAGY CSAK A SZERENCSÉS KIVÁLASZTOTTAKNAK JUT EZ A MEGTISZTELTETÉS???? -
Miis volt a kódod?

-
Batyu, de igen elfogadták. Írd bea kódot, tölsd le a klienst és GL :) -
de mit írnak????NEMTOK ANGOLÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL. 
-
kb egy hete regeltem az amiknál...most elfogadták...v.mi?? -
Ezzel a gonddal szembesültünk miis, Lvileg BAN miatt van, gyakorlatilag senkise tudja :( -
We appreciate your interest in the Lineage II closed beta test and would like to extend an invitation for you to participate at this time.
You may register for your new account by visiting:
https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_account.pl?game=lin2
Registering your Lineage II account will require a unique serial code. This code may only be used once to create a single account and the sharing of serial codes is strictly prohibited.
Your personalized serial code is:
-itt egy kódocska van amit biztonsági okokból nem írok ide-
Once registered, you will receive a confirmation message from NCsoft containing a link to download the Lineage II client and enter the game. As this is a beta test, feedback is welcome. Report your feedback and issues through http://support.lineage2.com.
We look forward to seeing you and hope you enjoy the world of Lineage II.
-Lineage II Beta Team
-le tugyátok nekem fordítani!légyszives csak a lényeget.Csak nem elfogadták az usa bétát???

-
:D -
Ezért jó kis szolgátatóval szerződést kötni:) -
hümm.ráklikkelek a loginra...de nemtörténik semmise...ez azért van mert elkurtam a nevet vagy a jelszót...vagy a bannolás miatt????? -
GUGGER......gonosz vagy.
álljunk optimistán a dologhoz.
KUUUUR*AAA ANYÁÁÁT A SOK BÜDÖSSS JAPCSINAAAKKK!!!!!

-
PCDome oldalról le lehet szedni egy videot a játékról, aki esetleg szereté felidézni, milyen is volt az a játék ! :((( -
CapsLock powaaa :D -
AL FILES UPDATED KOMPLÍTED!!!!!!!!!!!-EZAZZZZ..DE MOST GONDOLOM NEKEM SE FOG MENNI :( -
TÍNYLEG? A PÖCSÖLÉS MEDDIG TARTOTT NEKETEK???
JA+TOM HOGY MÁR NEGYVENSZER LEÍRTÁTOK...DE EGY MILLIÓT ÍRTATOK AZÓTA...ÉNMEG HA NEM GOND NEM SZERETNÉK RÁKAT VISSZAOLVASÁSSAL TÖLTENI...DE HOGY KELL A NYELVET MAJD BEÁLLÍTANI????
-
Na neeee.......mi az hogy minket axelerosokat bannolnak????he????MOST HOGY VÉGRE LETÖLTÖM(ÉPP MOST PÖCSÖLI) BANNOLNAK MINKET???!!!???!!!!SZÉTRÚGOM A VALAGUKAT!!!! 

-
jÓÓ tárgyalj velük.. 
-
sokan azt mondják, hogy az amcsik voltak phaszok, akkor miért minket magyarokat bannolnának a japók? -
és nem lehetne tárgyalni az axeleroval, hogy irányítson át minket egy másik proxyra? Kezdjunk ide is aláírást gyűjteni.
-
LOL! :D -
Hát előadtam a fickónak hogy egy japán szerveren egy "program":) nyilvános bétatesztje folyik és eddig ugye ment minden...most pedig az álltalam ismert axelerósok közül mindenkinek meg van halva...meghogy,a más szolgáltatóknál lévő emberek vidáman "tesztelnek":)...
na szóval rákédeztem nem náluk van e a bibi...A fickó azt mondta (náluk semmi gáz nincs) ilyesmi álltalában levelezőszervereknél fordul elő és szerinte a teljes IP címtartományukat(axeleróét) banolták a japcsik...
Hát merem remélni, hogy a kandai srácnak lesz igaza...és este már csépelhetünk... -
hát ez a játék is lefutott, lesz még pár hozzászólás, és ennyi egyenlőre ez a topic...talán feléled ha lesz eu vagy usa beta...vagy majd a fizetősben az a pár ember aki fizet!