88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    ezt kétlem
    miért lenne gyorsabb??
    emberke alapbol lassabb, ha van rá + skill akkor az max szintre hozza a többi assasin szintjére sztem, de ha tudsz egy 28-32 közötti emberröl simán letudjuk csekkolni
    te meg elf vagy, téged is megnézünk milyen gyors van..:)
  • Birk@
    1 milla alatt :D
  • Birk@
    Aki az elkövetkező pár órában lát 0 milla alatt kukurit írjon pls egy emilt nekem :))) Dolgozom, de ha fan gyorsan felmegyek
    Birka e-mail
  • yal
    ha osszehasonlitunk egy 28as assassint es egy 28as scoutot akkor is a scout a gyorsabb. Ha 32es szinten tesszuk ezt meg akkor meggyorsabb a scout mert neki akkor mar sprint lvl 1 is van
  • Sanca
    Igen azt tom enis hogy gyorsak, de sztem kozulunk meg senki se latta hogy 270es speed amit irtam az milyen gyors:)
  • Jockey
    nekem is kellene elado kukuri:P
    szal szoljatok nekem is:P
  • HUNrricane
    Nagyon gyorsak, en es asszem Ferro haltunk meg utoljára, ugy hogy sajna tapasztaltam milyen gyorsak. Lehet, hogy meg a 300-is keves.. Bár már nem tudom régen volt.
  • Birk@
    Eladó kukurit ha tud valakiaz szóljon pls!!!
  • Jockey
    ORC SHAMANOK HELP: barátom csinált egy karit 15környékén van, 20tól mire érdemes náluk specelni armourban?
    valamitmik a fő spellek amiket meg kel venni?
    ha jol tom van light meg robe mastery, light-l van gyorsabb mana regen, robe-l nagyobb mana viszont lassabb töltödés, és szarabb védelem
    spellekből mit érdemes eröltetni és mit nem?:)
  • Jockey
    hát szhtem azok direkte ugy vannak kitalálva hogy ne lehessen előlük elfutni, de azért lehet tenni egy próbát, de ennyire szvsz nem kurják el egy főmob guardjait:)
  • Sanca
    Sztem 250nel nem futnak tobbel. Ha neked volt 168 futasod, 1 de harcosnak lesz legalabb 180-190. Erre rajon +40 speed2, +20 Quick Step 1(lvl28tol skill assainnal), +20 Quick Step potion Az 270:)
  • HUNrricane
    BlackArt-tal beszélj mert ö kapott béta meghívót.
  • HUNrricane
    BlackArt-al beszélj.
  • PTW
    visszavontam...
  • radical@work
    OFF:
    Sziasztok, valakivel beszélgettem a múltkor, hogy a haverja kapott WOW béta meghívót, legyenszíves privizzen rám! KÖSZI!
    ON:
  • Sanca
    20 roomon nem is de 10en sztem sikerulhet 1 DE assasinnak.
    Meg milenne ha azokat a healereket amiket nem sikerult sleepelni kinyirnank? Biztos van 1-2 perc amig spawnol, meg meg oda is kell jonnie. Mer ahogy neztem multkor vmi iszonyat nagyot healelnek a queenen.
  • Cromac Mac Art
    szerintem amig az első támadót ki nem nyirják a guard-ok addig nem rontanak rá a többiekre...legalább is JOB-on én ugy vettem észre hogy szisztematikusan sorba nyirtak ki mindenkit..:)
  • HUNrricane
    Ez igaz, mikot japon volt raid nekem 168 volt a futásom és a hangyák simán utolértek kb 250-300-al futnak a hangyák, miután megütötték a queen-t. Csak a tankos taktikának van eslélye, hogy bejön.
  • PTW
    ..ugye nem a gangs of new york?
  • PTW
    sziasztok !
    megmondana valaki hogy melyik film zeneje hallhato az oldalon? megorulok erte 8))))
  • Davidus
    Nem azért mérgezné meg hogy megölje:) Az lenne a tuti hogy amíg tart a méreg addig futnak utána a guardok.
  • Jockey
    támadásnak veszik egyrészt, másrészt daoc-s multomra alapozva a high lvl bossok általába iszonyatos magic rresistel rendelkeznek, szal valeszg ezt melee-be kell leültni gondolom 1 hp-ként:P
    amúgy véleményem szerint az első ütésre visszajönnek a hangyák, futóbajnok meg csak elf vagy de assasin legyen mert nekik van saját speedjük, alapbol is gyorsabban futnak, orc monk már sosem fog utolérni egy 28 v feletti assasint:P
    amúgy meg mi lenne ha nem assasin hanem a knight futna velük apicsába, healerekkel együtt, mondjuk 2 szobaval arréb kb, és healerek ott próbálnák gyógyizni
    szal sztem heaeler sleep varija mehet nyugodtan elejeén, az még nem aggro a királynőre
    ha sikeres jöna knight egy ütéssel és fut az oracle-l a nyakában amig bír
    ha jönnek hangyák ultima def healerek battleheal spam:P, mi meg azonnal nekiesünk
    aboss-k:)
    szvsz csak így működne, hanygák tuti kurva gyorsakra vannak csinálva, egy assasin
    se fogja lefutni őket huzamosabb ideig, pláne nem 20 aggro room-n keresztül:)
  • Cromac Mac Art
    tőlem lemehetünk páran kipróbálni a taktikát Raid előtt..:)
    bár még harmatgyenge vagyok a lvl 24-emmel..:)
  • Davidus
    Mi van akkor DE futóbajnok megmérgezi a queent? Amíg hat a méreg addig azt támadásnak veszik a guardok és követik?
  • Sanca
    Na vmi ilyesmit probaltam irni en is.
  • Nexushun
    Ezt atért ki kéne probáni elötte hogy működik e :)
  • Sanca
    Ha 1 karit ut 10-20 guard az 1-2mp alatt meghal, hiaba a 3 oracle. Legalabb 10 oracle kene, 80 alatti ping meg no lag hogy ezzel a taktikaval oszejojjon a dolog.
    Viszont Cromac 5lete nem rossz sztem. Kene 1 gyors tank(DE vagy monk wolf spirittel) akire ravarazsol vmi oracle lvl2es speedet, meg benyom elotte 1 quick step potiont, es elcsalja a hangyakat. Meg kene tudni hogy a guardok meddig kovetik az 1. queen tamadot. Ha van vmi sugar vagy ilyesmi akkor korbe kene futnia. Kozbe tobbi oracle sleepeli healereket, es johet a queen 1xe amikor guardok tavol vannak(lehet hogy ha vki meguti a queent akkor rohannak vedeni, szal midenkinek 1xe kene megtamadni, mikor a speedes tank jo messze elcsalta a guardokat).
    Meg nagy hangsulyt kell fektetni az azonnali resurectezesre, mer ha nem fucsol be az egesz 10mp alatt, akkor csak igy van eselyunk.
  • HUNrricane
    Aki kerese a nevem WhiteRiC ..
  • HUNrricane
    Én elválalom :).. Talám arra már újra 30lvl környékén leszek. Péntek este kezdtem egy ijász karatert és még csak 20lvl vagyok .
  • GAthersw
    Én is jövök, egyelőre nem vagyok valami kemény (lvl20 wizard) de addig még fejlődök...
  • Cromac Mac Art
    másik lehetőség hogy egy DE ijjász vagy harcos (könnyűpáncélban) windwalk-al + quick step potionnal felszerelve megkinálja a királynőt aztán ha ráugranak a guard-ok maga után csalja őket, ki a hangyavárból ...
    ennek is kevés az esélye mert nem valószínű hogy élve kijut az illető...:(
  • Cromac Mac Art
    hiába a 10 ultimate def-es lovag, a guardok csak akkor szállnak majd le a knightról ha meghalt...a hate skill kevés lesz ide szerintem (pl.: nekem sincs még meg ez a skillem és kicsi az esélye hogy csütörtökig elérem a lvl 28-at)... a knight-okból sincs túl sok gondolom.. amúgy meg Applepie-on kivül nem tudok egyetlen lvl 30 feletti knightról sem...
  • Cromac Mac Art
    egyébként tényleg az a kb 20 db guard hangya a legnagyobb gáz...a legerősebb knight-nak kell őket magára húznia legtalább 2-3 healerrel a háta mögött...ezt ugy kellene csinálni hogy mikor a healer hangyák már alszanak a legerősebb knight megüti a királynőt, aztán visszafut a folyósó bejáratához ahonnan a guard-ok jönnek... mert a guard hangyák ugyis azt támadják először aki megtamadta a queent, a knight-nak a healerek segitségével tartani kell magát valahogy addig mig a többiek kinyirják a királynőt
    ...ha a knight meghal, mind meghalunk...aki ott volt JOB-on tudja miről beszélek...(kb 10másodperc alatt meghalt mindenki)
  • Dagobert
    Ebben lesz klán ház csak nem a bétában, gondolom. Meg ott a vár :)
    Láttam Gludinban kocsmát pl. csak zárva volt, lehet hogy fullban az is lesz.
    Amit hallottam az amcsikról, lesz itt bűnözés tuti, csak el kell érniük egy magas szintet és máris csoportosan pkznak. Aztán majd fel lehet bérelni asassinokat hogy megöljék öket ;)
    Persze ki tudja mi lesz. Ha nem kell a cd doboz beszerzésével szórakoznom, akkor én is beszerzem és meglátom.
  • Dagobert
    Ja és szerintem ha mondjuk van 10 ultimate defes, akkor azzal kihúzzuk egy ideig amire az elsőnek újra lesz. Talán :)
  • Nexushun
    Meg szerintem Skrad is ő 33-as Ijjász, meg a klánja. (Acro-ék) ők nem olyan magas szintűek (25 körül) de szerintem ők is jönnek.
  • Nexushun
    Én is megyek (ha meghalunk akkor is :) Knight vagyok 34-es.
  • Dagobert
    Azéert kell egy halom healer battle healel, amugy is rootolni kell majd a healereknek a dögöket.
  • Nexushun
    ultimate def nagyon lassan jön újra addig 3 szor lenyomnak. 1-2 másodpercenként kapsz több 100 sebzést.
  • Cromac Mac Art
    mi biztos ott leszunk mindd a 10-en..:)
    per pillanat lvl 24-30 között vagyunk de scütörtökig meg meglesz mindenkinek 1-2-3 szint..:)