88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #12827 Van ilyen pecs amivel lehet. Es tudtommal a Cursed Maingauche u.ugy nez ki mint vmi masik alatta levo dagger(de ebbe nem vagyok biztos), szal a gm-ek nem fogjak tudni tutira hogy Cursed Maingauche-al tolod. -
Úgy értem a Hall of Heroesbe :) -
Köszönjük a felajánlást, majd kitesszük a pajzsodat a kastély falára :) -
sonic: ezek szerint mégsem olyan jó a high lvl bow, éreztem én:)
én maradok tőrös végig, max ha már nagyon tele leszek lóvéval, akkor majd veszek valami bow-t, de jelenleg még a quickbaromba sincs betéve semmi bow-l kapcsolatos, továbbmegyek power shootom tan lvl2es:))
dago: nemtom mi az, nem néztem még, de véleményem szerint nem az aminek látszik
ha acc hosszabítás lessz akkor is az 50et kell majd füzetni sztem, és hozzávállalod hogy nem kapsz cd-t sztem, bár végül is ki tudja
közlésük szerint 28án legkésőbb kiíeják mi hogy, addig ki kell bírni
jöhetne már amúgy 28, tököm ki van hogy nemtok pénzt csinálni és 28on vacak assasin tőrrel szarakodok még mindig:) -
Igen, most baszott ki a járék, mert rákattintottam... -
Dagobert #12822 Na most látom az amazonon hogy már van Subscription Card 29.99$
Eddig nem volt pedig régebben is néztem.
ja és Game Card meg eltünt. Szóval nem teljesen értem. Lehet hogy csak átnevezték Subscrpt Cardnak a Game Cardot?
-
Hopppsza: lattatok Ryzom letoltheto fileplanetrol, DE beta fooldalan az 5. hirdetes-link egy magyar ujsag DVD melleklete (GAMER pc jatekmagazin) ezt mar szeretem... :D
Meg a vegen megveszem az ujsagot... :D -
Sonic13 #12820 Cursed Maingauche-t tényleg nem lehet venni? :( -
Sonic13 #12819 Akik íjászkodnak azoknak üzenem, hogy NE vegyetek Strengthening Long Bowt!!!
Mert K*rvára nem éri meg!
Egy srác rám is privizett mikor látta, hogy venni akarok, ő is azt mondta, hogy nem éri meg, de nem hallgattam rá (sajna).
Egyszerűen k*rva sokba van, 7 mana egy lövés, meg SS-t is 7-et zabál. 31-es szinten 10 whispering windet tudok kinyírni ami 1,5% és utána pihenhetek is 5 percet. Sztem maradjatok a Gastránál az még megéri.
Most én is árulom az íjam, ha kell Gludioban +találtok :D -
Kryn #12818 Nekünk van egy törpénk, megfelelő juttatások ellenében bedolgozhat nektek. ;D
-
Sonic13 #12817 Szia Ric! :)
Vettem Strengthening Long Bowt :) meg van most Wooden SET-em :DD -
Ha van olyan craftolos törpe, aki még nincs klánban, és előfog fizetni az L2-re kérem, jelentkezzen az Inqvisitors klánban.
-
Minden képpen kellene a klánba egy craftolos törpe! -
Na , a cuccaim odadtam a nemes cel erdekebe :)
Sok szerencset az Inquisitors klánnak!
Hajrá magyarok:)
küzdjetek helyettem is majd:) -
Alóha!
Na.Elszüttyögtem a Scool of Dark Arts-hoz.Háááát,mit monnyak.
"kicsit" karcsú még oda a kari.De akkor miért lvl10-es küldetés?
A wind ugye most lvl 3 az ice meg level 2.
Többet nemtudok most fejleszteni rajta??
Vagy valami spellpower nincs ami nyomna a sebzésen egy hangyányit skacok???
-
Kell valakinek Tears od Eva??? -
koszi! -
yal #12810 partisan hideawaytol eszakra meg a hegyekben at tudtok menni a lizardmanek teruletere. csak rovidebb mint giran-death passen at -
Nem tudom hallottatok-e, de nemreg kaptuk a hirt hogy az Oren-hoz vezeto Elf Mountain-i atjarot exploitnak minositettek es (elvileg) bannolas jar erte ha hasznaljuk.
Puff, ma lesz guild meeting Oren-nel es az alacsonyabb szintueknek trappolni fognak Gludio-bol Giran-on at. Ha valaki font lesz hajnali 3-kor, osszefuthatunk :) -
Mi igy szamozunk:
Get ONE guild to rank 3 (for castle seige) ASAP.
Get all guilds to Agit rank (rank 2).
Get everyone to L30+, with good gear for that level.
-
!!!ATTENZIONE!!!
A magyar színekben induló Inquisitors klán ezennel meghirdeti az "adj pénzt, életet adsz!" nevű kunyi-programot, alapozva minden magyar nem-előfizető bétateszter hazafias érzelmeire
Ha tehát oszlopos tagja vagy a 2. szerver magyar légiójának, és nem tervezed a folytatást, ráadásul még nem is nyúlt le senki, ne habozz!
Az így befolyt összeget kizárólag klánfejlesztésre fordítjuk, elősegítve ezzel, hogy végre bemutathassunk némelyek nagyarcú külföldinek :) Amennyiben programunk megdobogtatta szívedet, kérjük írj nekünk a
[email protected] címre
köszi

Birka -
Sonic13 #12806 Biztos király oldal, de én nem tudok rajta kiigazodni.:) -
Sonic13 #12805 Ismer vki 28+-as szintű magyar törpöt? -
School of Dark Elf, másnéven a DE dungeon :)
MainLand északnyugati részében -
Hilfeee,mi az a soda????? -
WHOA!
-
Királyságos Koreai L2 site. Minden tárgyrol meg szörnyröl van kép! -
vérmedve:P
-
2-es nem? mert 0. szintuvel kezdtek nem elsővel -
Otbol az egyik lesz hamarosan 3-as :) -
lista javítva :D -
A Queen Ant tojásról ne is beszéljünk :))) -
Amúgy télnyleg lvl3-as lesz a klánotok? Csak mert 15-20-as szinten honnan szedte a leader azt a gyenge 680K SP-t? :)
-
Azt leszámítva hogy a "P" betűnál vége a listának rendben lévőnek láccik :) -
Frissült a lista, és a class neveket kijavítottam a hivatalos amerikai oldalon találhatókra.
Laza: a táblázatot megtalálod a régi linken xls formában :) -
En se Dartonnal tolom, hanem van Neander neven egy 25-os orc monkom a DarkHUNtersben. Darton 1x soka vagy assasin lesz, vagy torlom. -
Dagobert #12791 Bah, most jött meg nekem is. :) -
Még 3 és fél óra amíg lejön a CoH béta :(( -
Banat tudja hogy meg lehet-e jelentkezni WoW betara, de oda csak kanadai vagy USA lakcimmet fogadtak el. Wiszont most a Shadowbane-t letoltheted egy 15 napos ingyenes kiprobalasra innen.
Nalunk epp most megy a huzavona hogy maradjunk L2-ben vagy valtsunk valami masra amig Dark Fall-bol lesz valami, mert a fel bandanak tetszik a masik felnek meg nem jott be. Az a baj hogy nem sok alternativa van: vagy visszamegyunk SB-be vagy maradunk itt.
Egyebkent Owyn a guild vezeto egyik fejlesztoje egy uj MMORPG-nek, de abbol meg 6-8 honap mire beta lesz es az istennek se arulja el mirol szol, de durranni fog. Majd meglatjuk... (mondta a vak es belement a meszesgodorbe). -
Képek alapján kissé fura..