88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ijjászok nem tudom mennyire tudnak cobolozni (talán Gattacával) elméletileg majd mindegyik fajta cobolban van zseton pláne most mert ki lettek bannolva a farmerek!!!
Szóval az érett cobolokat hajnal 5 kor kell beváltani és sok farmer ráállt ergo több cobol van mint amennyit be tud venni a vár ezért kell spammolni a beadást(ez azt jelenti hogy 4:58kor nem törődve mennyi az idő elkezded leadni a coboljaidat kiírja hogy most nem tudod, nem törődsz vele leadod megint ismét nem veszi be ezután újra és újra, ezzel azt éred el amikor a számítógép szerint 5:00 van akkor is adsz le cobolt és te leszel az első aki leadja ergó a tiédet biztos beveszi (a farnerek majd beadják másnap
) Szerintem afarmerek is spammolva adják le hacsak nem makcróval.
-
"Régebben az enria, cleather, mhardener volt olyan, hogy 4:58 kor ha elkezdte spammolni az ember a beváltást akkor jó eséllyel kapott. Amikor még este 9kor volt a beváltás volt aki partyzásból logolt át, hogy be tudja váltani a cuccokat"
Na ebből semmit sem értek.
Most megint kezdenek elszállni az árak. Szinte minden material ára a 1.5-szeresére nőtt. :( -
fáradt is voltam azokon a napokon mint a meszes...... O.o -
A silver a nagyon jó(ijjászok iszonyat mennyiséget használnak belőle), a metalic tread ékszerekhez kell csak :( az animal bone-t meg akkor camp-elni kell!!! Régebben az enria, cleather, mhardener volt olyan, hogy 4:58 kor ha elkezdte spammolni az ember a beváltást akkor jó eséllyel kapott. Amikor még este 9kor volt a beváltás volt aki partyzásból logolt át, hogy be tudja váltani a cuccokat
-
Persze animal bone-t már lenyúlták előlem! :P -
Nagy nehezen azért kb 5 restart után sikerült kiskarival 130 stemet, nagyobbal 250 silvert és 230 metallic theradot beszerezni! :))) -
Ez olyaaaaaaaaan!!!! Egyszer véletlenül sikerül 5kor felkelnem, rohanok beváltani a coboljaimat, erre Oreninél semmi nincs, aztán server down, Gludio-it még pont láttam másik karimmal, aztán megint servr down2, és mire harmadjára beléptem az összes manor menedzser felszívódott... 
-
ez is jó jett, a támadók viszont szánalmasak voltak, csak álltak ott mint a birkák
aden siege-ről nem csináltál videót? -
Sonic13 #46684 ja és max 10 magyar gémel officialon -
Sonic13 #46683 sieghartd -
Culram #46682 Sziasztok!
Nem vagyok kezdő, már jáccottam a HSC-n ( free :) ).
Szóval jönnék off-ra. Melyik szerveren nyomjátok? Csak hogy olyan helyre kerüljek ahol többen vagyunk. Tudtok e kezdő lökést adni, egy kis anyagi támogatás formájában? (ingame) -
:DDD Látom bejön amit írtam pár hozzászólással ez előtt :DDD
Ha jóhiszeműen válaszolsz a free-ről kérdezőknek, megmondod nekik hogy hol kérdezősködjenek akkor csak elmondanak minden sz*r-nak :DDDD
Nem szabad hozzájuk szólni! Aki elolvassa a bannert és itt kérdezősködik offhoz köze nincs dolgokról az alapból csak hülye lehet!!! :DDDD -
Sonic13 #46680 GAther bannerba ki kellene írni azt is, hogy akik itt fórumoznak azok lófaszt se tudnak a free serverekről és hogy tök felesleges az ittenieket ilyenekről kérdezgetni -
Sonic13 #46679 játékban nem hiszem hogy valaha is találkoztok majd -
http://lineage2.amnesia.hu/ -regelj itt és írj privit HUNrRiCane-nak Amnesia forumon -
L2 nem valami fényes mostanság... Tegnap egész nap lövöldözték le a szervert, mostmeg 10-20 másodperces lagok vannak... :PPP -
és ha elolvastad, mi a nehéz abban hogy a free szerver fórumra regisztrálod magad és ott kérdezed meg, könyörgöm? -
ulrik #46673 Üdv!
Reinforced Metal Plate recit meg tudja vki mondani melyik mob dobja és hol help pls. -
"A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt"
ennyire nemlehettek vadidióták már bocs -
maci25 #46671 nallam is ugyanez a szitu es a nightfallra sem enged fel
mi lehet a problema??
-
Üdv reggel beakartam lépni a jatákba, de azt irja hogy disconnect -elve lettel...puff kilép? -
Sanca #46669 Giran siege video elso resze:
giran siege -
Alt+Enter
-
Tedd le taskra,es ott jobbklikk:Tobbit mar tudod...
Nem is tudnek mashogy jatszani,mint ablakban... -
MM h lehet window módba tenni a játékot? Mert mint opciót ezt nem láttam játékon belül!
-
"... For starters, I know the popular discussion around these parts are the botters and adena farmers. Let me begin by saying that we have always been working hard to combat this, but I'll admit that our methods in the past have not yielded the results many have been looking for. Yesterday we banned 2657 accounts for botting and using 3rd party software. This is result of some new and improved procedures we have currently underway. ..." -
Pedig nekem o volt az elso nagy lokes a jatek fele! Cukipofa:)))
Csak neztem a kis dragat! Manga feeling rulez! -
en mindehol vagyok... :p
szal ott is bizti leszek, kivi vagyok milyen lesz
no most ntam meg amugy a szerver resetet..
ilu: vagy 15 vanb, tom nem nagy tetele de majd gyujtok meg, viszont nekme kell a cash, mert 10k az összvagyonom, szal jólenne megvennéd:p -
4. partymaking
-
najó #46661 jaja:)leszel majd d&l be is?:) -
najó #46660 enmeg csak ketszer raktam ujra csoben shopjat:) -
jaja már 3.szor építem a partyt újra
és mindíg más hiányzik
-
hat mondm vasarnap van begyuvok jatszani picit azt erre 20 secenkent lefagy
aszittem ennyi idő elteltével legalább ezt rendbe tudják rakni, de látom álomvilágba élek... -
najó #46657 nektek is folyton fagy a szerver?(off) -
ugyan, IC klán wh-hoz képest ez is semmi :)
én inkább azon voltam elszomorodva hogy zebedee pl ful top A-ban van és még ígyis van csak az alt törpéjén majd 150 milla... -
durva miket árul ez a törpe
-
nincs szerencsém ezzel az átkozott törpével :/
ez már a 2. kesh volt ami nem sikerült vele és volt még egy bellion is :( -
Tetszik? Nekem is:))
Azert hordom:D
Vehetnek jobbat,de majd csak talalok valami szep csukat.
Karmian csuka nagyon randa nem szeretem. Meg jo hogy nem set cucc. -
http://lineage.warcry.com/
Ez is elég jó, bár még a B-s dolgokból sincs túl sok benne. -
de itt egy másik link is: http://l2orphus.com/