88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• SDana
    "When resurrecting a dead character, the character being resurrected and the character doing the resurrecting no longer have to be in the same party."

Hehe, kill-res-kill-res folyamatosan, jó móka lesz a pvp C4ben :)
  • Sanca
    Sztem C3 1 kurvanagy szar. Seven signs ugy ahogy van el van baszva, a dungeonok kurvaszarok, nem beszelve arrol hogy ertelmetlenne tettek a high-lvl helyekert valo kuzdelmet. Egyetlen jo dolog a C3ba kb a CP, de az meg nem tul nagy fejlesztes...
  • Strahd_
    1 dolgot sajnálok hogy nem offon tolom .) olyna jo lenen egy Orc WC szolga :) akit Diniznek hivnak Drow szolgaként olyna jo lennél :) lvl 5 ig deleveleznélek :P
  • GAthersw
    Ott vagyok a képen!!!! De kurva csinos vagyoK!!!!!
  • B@lu
    ejnye

az orkok a konyhaban zabaljak fel az unneplo nep elol a kajat hahaha
  • Nethyrrea
    én a top A-s fegyiről beszélek... top C-B az max 20-30 milla, de egy top A az 100 felett van....
  • Strahd_
    Öket nem hivják meg :) tul büdösek
  • hpzolee #46765
    Eztényleg k.o. nagyon durva lesz mondjuk akárhányszor kijön 1 uj patch, mindig nagyot üt. :)
  • Sámán
    Jó ötlet, végre nem vesztesz több millát ha egy top c-s, b-s fegyid bezúzódik -messze nem jön vissza az ára kristályban...
  • Sámán
    Orkokat akarok látni esküvői ruhában!!!! :DDD
  • Cobra.
    Pont ezt akartam megemlíteni, így akinek van elég pénze, az könnyebben tud összehozni sokpluszos nem bolti fegyvert.
  • Nethyrrea
    "Blessed weapon and armor enchant scrolls
    Unlike regular enchant scrolls, blessed enchant scrolls do not break the item when it fails, but returns it to a +0 state. Effects upon success are same as regular enchant scrolls."

kösz vazze...nem törtem volna be a dualom ha ezt tudom....
  • Nethyrrea

human maca elég dögösen fest az esküvői ruhában <3 :D
  • phalanx
    C4 PATCH NOTES ....
    mindenki olvassa végig, én inkább nem is mondok semmit, még nem tértem teljesen magamhoz a sokkból

ja és pár C4 PTS screenshot
  • Nethyrrea
    asszem c4-ben rerollolok tényleg destroyernek :D lehet venni amolyan kalóz/szemfedőt karinak :D orkon durván mutat :D meg nézem valami házitigrise is van némelyik karinak, nemtom az mi lehet...
  • Nethyrrea
    egyelőre nem. valami free szerverre invitáltak ami épp bedöglött. talán veszek wowot, vagy csak elleszek míg jön a c4.
  • Sanca
    Hmm. Sztem nem olyan veszes egy lvl 75os subclass. Plane ha az mage...
  • Nethyrrea
    learn to recognize jokes ;)
  • Sanca
    Baium utolso utes nem hinnem hogy gond lesz addigra. Owerenchantot meg ugyse csinalok soha. Viszont en ugy tudom hogy csak 1 subclass kell a lvl 75-re.
  • csuzlee
    Azert honlapnak se csunya :D
  • Sonic13
    és gémelsz most vmi mmo-val?
  • Nethyrrea
    de, lesz a pwn-grade, amit csak akkor tudsz megszerezni ha leszólózod baiumot, és az overenchantolási esélyei sokkal kisebbek lesznek mint a normál fegyvereké.. ja és persze egy harmadik subclasst is 75-re kell húzz hozzá.

• Sanca
    Kurvajo, mire subomnak megszerzem az A gradet, lehet megin grindelni az S-gradert/hero gradert... Ugye C5-ben nem lesznek uj cuccok?:D
  • Nethyrrea
    ha csak a hero-knak lehet, nem. ha a "köznépnek" is, jah. 3-400 milla értékű duual, főleg ha enchantolni is lehet.....napersze....
  • gPROject
    nagyon dúrva, asszem kell egy summoner nekem :)
    én filmet nem találtam :(
  • gPROject
    és?? ez baj? :))
  • Nethyrrea
  • Nethyrrea
    namost....ha jól láttam, az egyik képen az sws kezében dual tallum blade/dark legion edge volt.........miafax?????
  • Nethyrrea
    l2-ből.
  • Inferno
    C4 nézegető :)
    Ha ügyes vagy találsz filmet is :)
  • Szekijoe
  • gPROject
    jah fegyónál még talán nekem is visszajönne, ha meglenne hozzá a szintem :)
    a reciket elég olcsón kitudnám farmolni
  • Szekijoe
    Átgondoltam az armoroknál lehet nem jönne vissza a zseton de a fegyó recepteknél tutter. A fegyó crafthoz csak elhatározás kell és pénz az alapanyagokra.
  • gPROject
    ez a 100milla azért túlzás, csak azoknak jöhet ez össze aki hónapokkal a többiek előtt tart
    ha én most megvenném minden a grades kesztyű/cipő/sapka receptjét, szerintem egyiknek se jönne visssza az ára
    már minden klánnak van olyan törpéje aki megtudja olcsón/ingyen craftolni ezeket, a szabadúszók akik tehették(ebayerek) pedig már mind megcraftolták vagy megvették a kész itemet
    ez a craftshop is csak a nagy klánok törpéjeinek hoz hasznot, hiszen ők szinte nem is kell hogy vegyenek ilyen recepteket, mert a klántagok úgy is megveszik vagy kifarmolják azokat
    ebben a játékban, ha nem vagy egy kibaszott nagy klán tagja vagy nem vagy ebayer akkor semmire sem jutsz
  • Sámán
    Tegnap este leállt a net és most jött be újra... :(
  • Sámán
    El tudom képzelni orkokat hatalmas habosbabos fehér esküvői ruhában :DDDD
  • Sonic13
    miből léptél ki?
  • Nethyrrea
    hát, amennyi pénzt elbaxtam kilépés előtt, már sose leszek A gradeben asszem
  • Szekijoe
    Ez nagyon COOOOL
  • Nethyrrea
    nemtom de engem a c4-es térkép egyre jobban az igazi európára emlékeztet. heine és az alsó részek fordított csizma alakban itália, északi új részek skandinávia, a "noob" területek spanyolország/stb....ezekszerint magyarország kb dragon valley helyén van :D