88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
"When resurrecting a dead character, the character being resurrected and the character doing the resurrecting no longer have to be in the same party."
Hehe, kill-res-kill-res folyamatosan, jó móka lesz a pvp C4ben :) -
Sanca #46771 Sztem C3 1 kurvanagy szar. Seven signs ugy ahogy van el van baszva, a dungeonok kurvaszarok, nem beszelve arrol hogy ertelmetlenne tettek a high-lvl helyekert valo kuzdelmet. Egyetlen jo dolog a C3ba kb a CP, de az meg nem tul nagy fejlesztes... -
1 dolgot sajnálok hogy nem offon tolom .) olyna jo lenen egy Orc WC szolga :) akit Diniznek hivnak Drow szolgaként olyna jo lennél :) lvl 5 ig deleveleznélek :P -
Ott vagyok a képen!!!! De kurva csinos vagyoK!!!!!
-
ejnye
az orkok a konyhaban zabaljak fel az unneplo nep elol a kajat hahaha -
én a top A-s fegyiről beszélek... top C-B az max 20-30 milla, de egy top A az 100 felett van.... -
Öket nem hivják meg :) tul büdösek -
Eztényleg k.o. nagyon durva lesz mondjuk akárhányszor kijön 1 uj patch, mindig nagyot üt. :) -
Jó ötlet, végre nem vesztesz több millát ha egy top c-s, b-s fegyid bezúzódik -messze nem jön vissza az ára kristályban... -
Orkokat akarok látni esküvői ruhában!!!! :DDD -
Pont ezt akartam megemlíteni, így akinek van elég pénze, az könnyebben tud összehozni sokpluszos nem bolti fegyvert. -
"Blessed weapon and armor enchant scrolls
Unlike regular enchant scrolls, blessed enchant scrolls do not break the item when it fails, but returns it to a +0 state. Effects upon success are same as regular enchant scrolls."
kösz vazze...nem törtem volna be a dualom ha ezt tudom.... -
human maca elég dögösen fest az esküvői ruhában <3 :D -
C4 PATCH NOTES ....
mindenki olvassa végig, én inkább nem is mondok semmit, még nem tértem teljesen magamhoz a sokkból
ja és pár C4 PTS screenshot -
asszem c4-ben rerollolok tényleg destroyernek :D lehet venni amolyan kalóz/szemfedőt karinak :D orkon durván mutat :D meg nézem valami házitigrise is van némelyik karinak, nemtom az mi lehet... -
egyelőre nem. valami free szerverre invitáltak ami épp bedöglött. talán veszek wowot, vagy csak elleszek míg jön a c4. -
Sanca #46756 Hmm. Sztem nem olyan veszes egy lvl 75os subclass. Plane ha az mage... -
learn to recognize jokes ;) -
Sanca #46754 Baium utolso utes nem hinnem hogy gond lesz addigra. Owerenchantot meg ugyse csinalok soha. Viszont en ugy tudom hogy csak 1 subclass kell a lvl 75-re. -
Azert honlapnak se csunya :D -
Sonic13 #46752 és gémelsz most vmi mmo-val?
-
de, lesz a pwn-grade, amit csak akkor tudsz megszerezni ha leszólózod baiumot, és az overenchantolási esélyei sokkal kisebbek lesznek mint a normál fegyvereké.. ja és persze egy harmadik subclasst is 75-re kell húzz hozzá.
-
Sanca #46750 Kurvajo, mire subomnak megszerzem az A gradet, lehet megin grindelni az S-gradert/hero gradert... Ugye C5-ben nem lesznek uj cuccok?:D -
ha csak a hero-knak lehet, nem. ha a "köznépnek" is, jah. 3-400 milla értékű duual, főleg ha enchantolni is lehet.....napersze.... -
nagyon dúrva, asszem kell egy summoner nekem :)
én filmet nem találtam :( -
és?? ez baj? :)) -
-
namost....ha jól láttam, az egyik képen az sws kezében dual tallum blade/dark legion edge volt.........miafax????? -
l2-ből. -
C4 nézegető :)
Ha ügyes vagy találsz filmet is :) -
-
jah fegyónál még talán nekem is visszajönne, ha meglenne hozzá a szintem :)
a reciket elég olcsón kitudnám farmolni -
Átgondoltam az armoroknál lehet nem jönne vissza a zseton de a fegyó recepteknél tutter. A fegyó crafthoz csak elhatározás kell és pénz az alapanyagokra. -
ez a 100milla azért túlzás, csak azoknak jöhet ez össze aki hónapokkal a többiek előtt tart
ha én most megvenném minden a grades kesztyű/cipő/sapka receptjét, szerintem egyiknek se jönne visssza az ára
már minden klánnak van olyan törpéje aki megtudja olcsón/ingyen craftolni ezeket, a szabadúszók akik tehették(ebayerek) pedig már mind megcraftolták vagy megvették a kész itemet
ez a craftshop is csak a nagy klánok törpéjeinek hoz hasznot, hiszen ők szinte nem is kell hogy vegyenek ilyen recepteket, mert a klántagok úgy is megveszik vagy kifarmolják azokat
ebben a játékban, ha nem vagy egy kibaszott nagy klán tagja vagy nem vagy ebayer akkor semmire sem jutsz -
Tegnap este leállt a net és most jött be újra... :( -
El tudom képzelni orkokat hatalmas habosbabos fehér esküvői ruhában :DDDD -
Sonic13 #46736 miből léptél ki? -
hát, amennyi pénzt elbaxtam kilépés előtt, már sose leszek A gradeben asszem -
Ez nagyon COOOOL 

-
nemtom de engem a c4-es térkép egyre jobban az igazi európára emlékeztet. heine és az alsó részek fordított csizma alakban itália, északi új részek skandinávia, a "noob" területek spanyolország/stb....ezekszerint magyarország kb dragon valley helyén van :D