88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    alapanyag craft shoppal nemhiszem hogy sokat fogsz keresni, ha túl magasra rakod az árakat, szimplán keresnek egy olyat aki kevesebbért ült ki. amúgy meg nem csinálnak nálad annyit hogy nagy kupac pénzed legyen belőle, bár hosszútávon mindenképp megéri. ss/sps crafthoz meg ugye pénz kell valamennyi alapból is :(
  • azirafael
    Na akkor bele kell húznom, lvl 20-tól Cukiékkal partyzok, lvl 40-től már tudjuk hármasban nyomni Egyébként hány magyar törpe van akit eáltalában el lehet érni, és tud is anyagárban SS-t SPS-t csinálni nekem? Esetleg később alapanyag craftban segíteni? Bár lehet mindenkiéppen kell majd crafter törpit csinálnom, hogy legalább amikor Afk vagyok hozzon valami pénzt crafting shoppal/ SS gyártással....
  • Szekijoe
    Kb 2-3 heted van bármien karit felhúzni 40-45re. Addigra reményeim szerint 40 leszek ismét én is Utána amire van szükségem olyan supportot elméletileg tudok vinni. Ha éppen nem játszanak vele
  • azirafael
    WC-re azért gondoltam én is, mert később multifunkciós kariként jól lehet majd vele boldogulni... esetleg heavyben még tankolni is jó, mondjuk nem tudom boxolással mennyire lehet könnyen hentelni egyszerre 2 karival, vagy csak szerencsétlenkedés az egész, jobb ha leültetem a buffert, oszt ölök a fő karival... Nehéz kérdés... Azt néztem, hogy a prófétát kb lvl 56-ig érdemes felvinni akkor már kimaxolódnak a buffjai, csak a btb meg bts fog nőni... Bár mondjuk Pvp-ben jól jönnek ezek is..., meg ha mondjuk később egy új karit akarok felhúzni, egy prófétát mellé ültetve elég jól lehet power levelezni bármit...
  • Szekijoe
    Errr az alacsony WC-t tudja kiegészíteni az SE
  • Szekijoe
    Attól függ meddig akarja használni és hogy party vagy szóló buffert.
    Szóló buffer multifunkció a végtelenig az SE mert csak haste2 vagy acumen3 potion és bárhová bármikor jó.
    Szólóbuffernek prophet mert van zerk, btb melee karaktereknek
    WC ha hosszú távra gondolsz partyban akkor ez a legjobb Kicsit később kapja meg a max buffokat de a 10 másodperc alatt felbuffol egy partyt, miatt party buffernek ez a legjobb. Ettől függetlenül kevés wc van, vagy mostanában nem játszanak.

(tapasztalataim szerint 70+ felett már nem annyira jó prophetet boxolni mert nagyon könnyen hanyatteshet a party ha aki boxolja a buffert későn kap észbe leesnek a buffok és mellette a karaktere nem üt. Ezért arra a 2 percre gyenge lesz a party a helyhez és ez partywipét okozhat. Míg egy WC vel: opsz leestek a buffok 10másodperc és minden buff fenn van ujból!
    A prophet csak a zerkkel tud többet viszont alacsonyabb szinten maxolódnak ki a buffjai. De ha van SE a partyban akkor az ki tudja egészíteni.
  • azirafael
    MOst, hogy nézegettem a hivatalos honlapon a skilleket, még a Shillen Elder tünt a legjobb boxolható karinak... van greater heal, recharge (vazsi, ijjász, törpe mellé) focus, deathe wisp, guidance, vamp rage... a haste meg az evasion növelés hiányzik csak....
  • Nethyrrea
    wc amuleteket sztem talán nehezebb beszerezni.

ami a küldiket illeti nemtom mennyire alacsony szintre gondoltál de ilyen lvl 10 környékén a lehető legjövedelmezőbb küldi nekem pl DE faluban a gombás küldi volt, azt elég sokáig lehetett csinálni, kvázi hamar megvan a kellő quest item és a dropokon felül 2k-t tejel. abból hoztam össze 2 nap alatt anno a falchionom.
  • azirafael
    Ha valaki buffert akar boxolni, akkor inkább Prófétát csináljon, vagy Warcryert? (a WC-t később szolóban, meg partyban is jobban lehet használni, de a próféta több buffot tud nyomni)?
  • hpzolee #46803
    Jaja inkább. :)
  • Szekijoe
    Szerintem fejpántok
  • hpzolee #46801
    Ezek az övek leginkabb pankrácios övekre emlékesztetnek :D:D nahjo nem , tuti a herok fogjak kapni :)
  • Szekijoe
    Nem tom meik küldi éri meg alacsony szinten. Hm talán azt tudom mondani hogy vagy pénzt gyüjtesz vagy gyorsabban fejlődsz. Szerintem a manorozás megéri minden szinten. A küldik meg csak zsebpénzt biztosítanak mert bagatel dijakat adnak :(
    40 felett meg a coin quest-el gazdagszik meg aki csinálja

Jah WTB 230 Blood Medusa coin!!!!!

Tattok nincsenek az officiálon még csak Dye-k de azokat szerintem 40 alatt nem éri meg felrakni de inkább 52 alatt.
  • Szekijoe
    Gratz
  • azirafael
    Köszi megcsekkolom!

TAnácsot tudnátok adni, hogy így low levelként milyen küldiket érdemes csinálni? Ezt a Basthal's Labor cuccot érdemes gondolom, de még egy mob sem dobott nekem medált... lehet azért, mert csak a kijelölt hétvégéken dobnak?

Valamint tudnátok némi tanácsot adni a Manor rendszerről, milyen magokat érdemes venni, mit, hol érdemes ölni ...

Ami még érdekelne: tatoo-kat hogyan tudok csinálni? Szoktak piacon is árulni, mennyire ritka?

Előre is köszi az infókat!
  • csuzlee
    Bar most a frankot megmondva, szerintem addig hulyeseg barmit csinalni, amig nincs sapig :( Sajnos azt nagyon nehez beszerezni, bar a Tallum sapit szerintem ha szerencsed van olyan 60m-ert megkapod....
  • csuzlee
    Bakker Grat. szep, mennyibol hoztad ki?

En is tegnap probaltam meg osszedobni egy Nightmare Shieldet, joforman meg volt hozza minden csak A-Crystalt meg A-Gemstonet kellett vennem meg 1-2 alapanyagot, de sajnos nem sikerul :( De csak 600k-t bukta, szoval nem olyan veszes :D
  • phalanx
    ige a legdrágább, próbáld meg inkább az itemgardent
  • Nethyrrea
    hűű...elfáradtam....de ez a criticalmass jót tett :)
  • Nethyrrea
    naja csak ezek után már senki nem hiszi el amit mondanak még aki elhitte is eddig. egy ilyen méretű átverés után
  • azirafael
    VAlaki vett már Ige-n adenát? Tud valami tanácsot adni, mit hogyan kell csinálni?
  • gPROject

• gPROject
    wtb sword of valhalla
    hátha esik valakinek, vagy ha esetleg lát valaki max. 18misiért az szóljon plz
    köszi
  • GAthersw
    Az szép szoláriumbarna kéremszépen!!!! :P
  • Sonic13
    hogy a human csajnak mi a fas*ért van ilyen qrvasárga bőre azt még mindig nem vágom
  • GAthersw
  • GAthersw
    Na és a human csaj?!!!!!!!
  • hpzolee #46785
    Human iszonyat jol nézki tényleg ,az elf mint 1 kis szűz,de a törpék már megint mi a rákot keresnek ott készvagyok már (bocsi cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,te kivétel vagy ,de komolyan)
  • B@lu
    18 % kell megnezem megy e a heten
  • hpzolee #46783
    Mikor léped meg mar a 75 öt? :)
  • B@lu
    # Guts and Frenzy's skill activation condition has been changed from HP 20% -> HP 30%, and duration has been changed from 30 seconds to 90 seconds.
    # Cancel's probability of succeeding at removing buffs/debuffs has been greatly reduced, but the reuse time [cooldown period] of the spell has been shortened.

haha destroyer sub
  • hpzolee #46781
    Amugy l2blah-n durva a demordey-es story.Csak annyi hogy PTS en találkoztam vele és pvp ztünk illetve pkztunk nagyon sokat vele,még a mai napig is beszélek vele msn en ugy hogy nem vagyok activ l2 töben ! Szval csak azt akarom mondani hogy tényleg jo fej és sose csinalna marhaságot,rendes megbízhato fejnek ismerem.
  • hpzolee #46780
    Ahoz képest hogy c2 milyen volt sokkal stabilabbnak érzékelteti a game magát,ezáltal pedig másként érzed magad a gameban máképpen alszhozzá bizonyos dolgokhoz nekem ez jött le c3 bol(2het).Gondolj bele C2-tön mit ujitottak c1 hez képest siege arena stb. Szval én cask arrol beszélek hogy vannak változások.A seven siege azt én sem értettem hogy az vajon mire lesz jo.. semmi értelme nincs sztem...
  • Cobra.
    Valaki meg tudná mondani mennyi a Solar/Shadow flare-nek a cast es reuse ideje?
  • azirafael
    Hehe közben rájöttem hogyan kell :D Köszi gProject élni fogok vele!
  • gPROject
    van egy lvl 20-as de healerem, szólj amikor 20 leszel és partyzhatunk, ha gondolod
    welcome back!
  • phalanx
    alt + enter
  • azirafael
    Na befizettem a gamét vissza tértem Officialre! Lvl 1 Elf fighter képében (SR-t akarok majd nevelni belőle) Azt szeretném kérdezni, van-e valakinek windowed ini file-ja mert ez így kurva idegesítő... vagy némi tanácsot, hogyan tudom ablakosra megcsinálni!

Köszike
  • Sámán
    Nekem csak az nem tetszik seven sings-ben hogy 2hetente 50k :)
    Az oldalaknak tényleg semmi értelme, ennyi erővel egy sima küldi is lehetne...
    Katakombás mobok is tetszenek -szépen kidolgozott mindenfélék :)
  • Cobra.
    Olvasd tovább, az élesztendőnek le kell OK-znia hogy akarja-e a felélesztést.