88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hétfő. -
jaja, de valószínűleg nem lehet túl extra ha eddig mindenről esett szó kvázi, csak arról nem .... :( -
Sanca #46890 BD-nek is lesz uj skillje minden bizonnyal. Ajanlom figyelmedbe(immaron masodszor), az oldal valamelyik reszen megtalalhato labjegyzetet.
"*The reason I have so much info on some classes over others is because it highly depends on whether there's a nice informative player playing that class. (Two in particular have been very helpful. One's a Wind Rider the other is a Soul Taker.) If only all classes were so lucky... t.t." -
Hajrá!
-
Kösz a bíztatást! Megfontolom. 
-
Szerintem azzal nagyon feldobnád ha egybegyűjtenéd L2 oldalakat és beraknád a linkjeiket (és újakkal mindig kiegészítenéd) -illetve látom egyszerre akarsz free-vel és offal is foglalkozni, akkor elég sok melód lesz vele, de ha pl minden szerver újdonságait, várható frissítéseit, event-jeit leírnád pl szerverenként szortírozva, akkor elég nagy látogatottságra számíthatsz, főleg ha lesz rá időd és mindig időben frissíted majd :)
Egyébként szépek a háttérképek :) -
ram -
(Készítettem egy nagyon-nagyon kezdetleges honlapot. Még bőven van mit rajta alakítani. http://lineage2fansite.atw.hu/) -
csak pl ami kardokat ő emlegetett ahhoz tényleg soha nem láttam semmit játékban. tarbart meg elven longswordot még oké. de hogy valaki crimson vagy sima elven swordot craftoljon olyanról sose hallottam. -
Inkább adenát azzal jobban jársz! -
A top D fegyót sokan összerakták C1-C2ben C3ban már nem kellett mert elég volt upgradelni -
minek ezeket craftolni ha giran boltban megveheted? mire megtalálnád hozzá a recepteket/darabokat amik kellenek, már rég nem lenne rá szükséged. mellesleg soha nem láttam (hivataloson legalábbis) hogy BÁRKI árult volna vagy elven swordhoz, vagy crimson swordhoz bármit, akár receptet akár bladet.
szerintem egyszerűbb ha gyűjtesz pénzt. -
Szerintetek 27-es szint közelében már megéri összegyűjteni a craft cuccokat egy elven/crimson swordhoz vagy egy war hammerhez, vagy inkább farmoljak adenat és úgy vegyek fegyvert? -
bd-nek nem is olvastam hogy lenne új skillje, a hero skillen kívül.... -
Gladi szemét kiszúrják azzal a szarral pfff... Legalább a Warcry kaphatna több szintet és emelné Crit rate/Attack speedet... -
Sanca #46877 Nem rossz kari a nekro, csak kurvadraga expelni vele. Meg foleg debuffer kari. -
Gondolkoztam én is nekrón, de egyszer beszélgettem eggyel és nagy leszólta a kasztot... Jelenleg szerintem abból van a legkevesebb Sieghardton -én legalábbis eddig összesen 2vel találkoztam, gyakás közben még egyet se láttam -gondolom nem véletlen, az se hogy kicsit javítnai akarják, biztos nem egy nagy ász kari jelenleg, pedig a skilljei jól hangzanak...
Milyen újdonságokat fog kapni hogy ő lesz a nagymenő????
És a disztrójer????
-
Sajna Nightfallhoz a c1-es drop lista tökéletes (abból meg van jópár) -legalábbis mi még egyszer sem csalódtunk benne, sőt ha jobban megnézed mobok elrendezése is c1-nek felel meg -sőt nagyon kevés csak c3-ban lévő mobnak működik ott a dropja...
De azért köszi!
-
Tessék c3as Droplista a semminél csak jobb 
http://arena.upc.hu/lineage2/index.php?page=dropcalc
-
Nincs C3as droplist -
a nyuszifül elbizonytalanított, de szerintem az orc bassza seggbe az elfet:D -
Sanca #46871 *The reason I have so much info on some classes over others is because it highly depends on whether there's a nice informative player playing that class. (Two in particular have been very helpful. One's a Wind Rider the other is a Soul Taker.) If only all classes were so lucky... t.t.
-
hol a napalmbombám?

-
jóslat következik. nekro lesz a legnépszerűbb. meg destroyer. -
ha beszélsz azzal az ürgével, akkor annyi a feladat hogy a mocsárban x zombit ki kell nyírni (bármilyet) ameddig 3 hamvat meg nem kapsz. aztán visszamenni hozzá és ennyi.
"Seeds of Anger:
Go to the waterfall that is northeast of the Altar and talk to Chakeren. He says to kill wood elf zombies (marsh zombi csak régi a fordítás) in the marsh. He gives you a lucky key for good luck. Collect 3 Family's ashes from the marsh zombies and return them for the seeds of Anger." -
Nagyon dúrva skillek lesznek.
Nem tudnám eldönteni mivel legyek, ha újra kellene kezdenem.
Asszem sokan szidhatják magukat akik már feltápolták a subclassukat is, és nem valamilyen summonert választottak. :)) -
Prof William #46866 Meg hogy az elf férfiak kissé homónak néznek ki?
Mi elfek felülemelkedtünk a nemek fogalmán! A szerelemet nemekhez csak az lantas fajok kötik!!
Hisz mi lehet szebb két lev 50-es erős férfi őszinte igaz szerelménél?
Persze ti fejletlen fajok nem értitek ezt meg de talán egy nap...
-
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van az a Dark Elf küldi, a LVL19 - Dark Wizard. Megvan a kétségbeesés magva, de a harag magját egyszerűen nem tudom megtalálni. Mert ugye van az a rész, hogy Chakarennel kell beszélni. Neki kellene adnia valami szerencse kulcsot, aztán ennek a segítségével lehet megtalálni a zombikat, akiknél a családja hanvai vannak.
Nálam ott kezdődik a gond, hogy nem adott semmiféle kulcsot. Elmentem a mocsárba és ott csak a zombikra mentem rá, de nem adtak semmilyen hamvat. Aztán gondoltam benézek a vízesésbe, hátha ott vannak, de nem ott voltak. Pls valaki segítsen!!! -
Sanca #46864 http://www.l2blah.com/showthread.php?t=8642 -
frizura kérdése, pl az mxg-s inevitable olyan hajat/hajszínt választott a férfi(?) EE-jének hogy max egy melegnek tetszene... -
a legkisebb catacombba lvl 20-tól már le lehet merészkedni, én az orc raideremmel ott már tudtam, ha óvatosan is irtani (top D cuccban, ss spammal, self buffokban). sok az aggro, és ugye négyszeres hp-jú mobok vannak. -
http://l2dc.onlinewelten.com/
C1-es, de a C1 mobok nem hinném, hogy változtak. -
Prof William #46860 Ork típusú műfallosz.
Kérdés van? Fura lessz ez a C4. :) -
Elmental heal-t érdemes Bsps-el használni, növeli a gyógyított Hp mennyiségét? -
Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol tudnék C3 drop listának utánna nézni... lvl 1-2 materiál recepteket, D-SS, D-BSPS receptet mi hol dob?
Vagy maradtak a régi mobok dropjai?
Kurvára zavaró, hogy nincsenek mobok csak úgy az út szélén, csomó szörnyet nem találok, amiket régen...
Volt itt régebben egy térkép, ami mutatta, hol- milyen szintű mobok vannak, feltennétek még 1x?
Catacombákba milyen szinttől lehet menni?
Köszi -
Sanca #46857 Hmm. Elf light doomban sztem siman jol nez ki. A leggay-ebb faj egyertelmuen a DE. -
De azért az a hosszú vékonyka zászlórúd se rossz az ork kezében -kár hogy nem látszik a vége, kiváncsi lennék rá mi az :DDD -
:DDDdd omfg de kész ez a kép hogy elvan találva... orc nyuszifüllel az elf abban a szánalmas ruhában és rózsaaszínű haju törpe....... -
Mit akarsz, szép tollas :) -
úgy az egész elf hím fajta. ahogy kinéznek, leginkább 3 betűvel tudnám jellemezni: GAY.