88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• gPROject
    150?
  • gPROject
    köszi szépen
  • mAilkaEVO3
    szio

nah ebben tudok segiteni :)
    Akármijjen rajzprogival elkészítheted csak arra figyelj hogy 16x12 es méretű es 256colors szinmélységű BMP kép legyen.
    Amit bekell masolni a l2/system mappába es a gémben megnyitod a clan ablakot ott rákattintasz a SET CREST-re es megadod a file nevet. Célszerű bemásolaskor atnevezni vmi eccerure pl 001.bmp vagy ami teccik :)
  • gPROject
    350k SP hiányzik hovinak
  • gPROject
    jah és, ha valakinek nincs klánja és van kedve csatlakozni, azt szívesen látom :)
  • Sámán
    Megvan lvl3??????? De jóóóó!!!!
    valami szép logot csinálj!!! :)
  • Sámán
    Mikor fog nekem is valaki ilyet írni? :DDDD
  • gPROject
    kérdés: hogyan tudok logot csinálni a klánomnak?
    leírná valaki mit, hogyan?
    azt tudom lvl3 klán kell hozzá, de a többiről semmit
  • gPROject
    hamár szép új logód lett, akkor felhívnám figyelmed, hogy régen voltál már lvl60 :P
  • GAthersw
    Ezeket a kasztokat azabaj senki nem keresi ha van jó klánod warlorddal esetleg tudsz szervezni AoE partyt a többit nem nagyon engem Gladiként nagyon ritkán visznek bárhova is viszont a BDt és a HEALEREKET!!!! nagyon viszik mindenhová mert hiánycikk. Dombornyomott bankkártyával tudod fizetni timecard Magyarországon nem kapható. Természetesen fel lehet upgradelni. Egyébként ha télleg megvan akkor az magában foglal 1 hónap "ingyen" játékot. Magyar játékosok a #2 Sieghardt szerveren vannak illetve a #9 Teon szerveren van még egy kockafejű magyar :PPPP
  • GAthersw
    :DDDDDDDD
  • mAilkaEVO3
    Hali Srácok!

Lenne 1-2 krdésem hozzátok ha nem gond:;)
    Elsőnek is gondolkodom, hogy elkezdem az L2-t offon is és ehhez szeretnék begyüjteni pár infót azt tok hogy fizetős kb 3000 HUF /hó de ez hoyg megy timecard-al van számlával?
    Ha megvan az L2 Collector's Edition azt is fellehet update-ne C3-ra igaz ?
    és ti mellik srv-t ajáljátok hogy jó ahol azért vannak magyarok is.
    Én 3 cast között filózók hogy mit inditsak (craftos töpri, human gladi vagy warlord). ismerem mind a 3 castot és teccik is de talán kicsita törpi jobban mint a másik2.
    és még egy ojjan kérdésem lenne hogy keresek egy mobot "Gigant Commander" és meg más Gigantok nem tudjátok merre lehet megtalálni pontossan?

A válaszokat előre is köffönöm ;)
    egy leendő L2 off fun
  • Sámán
  • Szekijoe
    Jah a 2.1.4es ventrit meg légyszi töltsd le #46955
  • Szekijoe
    Nem muszály mikrofon! Nekem már az elég ha te hallod amit én mondok Ez főleg nekem segít sokat, nehogy halálközeli élménye legyen valameik partytagomnak, mert én éppen pm-ezgetek
  • Sámán
    Szivi! Kérdezz bármit nyugodtan!!! majd max azt mondom nem tudom!
  • Sámán
    Már a kollégáim is csesztetnek hogy vegyek már egy hülye mikit és menjek velük dumálni -jó nem ventrin, msn-en :DDD
  • azirafael
    Itt a link: http://lineage.tx.hu/index.php?dir=Ventrilo/

Azt hiszem tudom melyik ventrin vagytok ma felnézek, de a hetem be van havazva, péntektől keddig nem lesz monitorom ... szóval most megrekedtem lvl 28-on....
  • azirafael
    Nem mostanról beszélek, hanem úgy általában múlt hét óta amiket kaptam (többek között tőled is...)
  • Szekijoe
    Huh valaki rakjon egy linket a ventrillo 2,1,4 installról (Hátha sikerül Sámán-t is felcsalni ventrillóra
    Azi te is feljöhetnél hozzánk.
  • Szekijoe
    Volt valami kérdés? (amiről lemaradtam)

• azirafael
    Csak szeretném megköszönni a privátban kapott tanácsokat, segítséget. Akik írtak azok tudják kiknek szól. Köszönöm!
  • Szekijoe
    Szerintetek mennyiért lehet eladni egy Soul Separatort?
  • Sámán
    Pedig mennyit gyűjtögettél rá...
  • Sámán
    Grat! :)
  • Szekijoe
    Az az egy törpe craftolt csak fegyiket Giranban.
    Kár hogy a tiéd nem sikerült :(
  • gPROject
    huh alphanal csináltad, akkor asszem pont én jöttem utánnad a failed carnage-vel
  • Szekijoe
    Huh ezt sikerült összerakni
  • Sanca
    Aden siege @ Teon by Aimful
  • B@lu
    koszi szepen
  • matamm
    Sziasztok! Szeretnék free szerverekről Offra áttérni! Az szeretném kérni h valaki le tudná írni pontosat mit és hogy kell csinálni? van esetleg credit card os megoldás is? Emil címem:[email protected] Előre is köszönöm!
  • GAthersw
    mondjuk nem sok zsé van rajta de azért jól esne :)
  • GAthersw
    Én karácsonykor akartam dobni de elfelejtettem majd most dobok mittomén valamikor :D
  • Szekijoe
    jah (mondjuk nagyon meglepődne mindenki ha visszakapnád) De 1-2 emilt szerintem évente megér megpróbálni
  • najó
    jahm hatha lejartak a buntipontjaim?:)
  • Szekijoe
    Azért azt nem hiszem de szerintem állandóan érdemes próbálkozni hátha
  • Szekijoe
    Errr remélem a wh-dba tartalékoltál néhányszáz GHP-t
  • najó
    de jo akko lehet karacsonykor visszakapom mint ahogy most az hbo nal is van kodolatlan adas?:D
  • Sanca
    Engem a magic critical rate novelo sokkal jobban aggaszt. Kepzelj el mondjuk siegenel egy high lvl mage partyt, akiknek minden 4. lovese azonnali halalt okoz...
  • Szekijoe
    Iluuuuuuuuuuuuu Itt kell trainelni!!!! Csak kell egy-két jó nuker a többit megoldjuk