88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Észrevettétek hogy tegnap óta kissé megváltoztak a mobok 1-2 helyen?
    Vagy szokás szerint erről már mindenki tudott csak én nem??? :DDDD

Pl Branded katakombába lett egy új mob valami giant commander (persze lehet hogy nem új csak raktak belőle oda is párat:) -vagy más helyeken pl nem ott csoportosulnak a mobok a hol szoktak...
  • gPROject
    tisztában vagyok vele
    a napokban adtam el 2 tunicot :)
    de mivel lesz egy csomó új mob, ráadásul 75-80+-osok is ezért szerintem jobban esnek majd az a grade dropok, nameg szerintem lesz majd 100%-os a grade recept is ugyebár

valószínű, hogy nem lesz sose 5milla a circlet, túl nagy az infláció a sieghardton :))
    álmodni se mertem annyi pénzről c1-c2-ben, mint amennyi most van nekem, de sajna c3-c4-ben ennyivel kitörölhetem a.....
  • Szekijoe
    Magyarokért alapítvány ez jó
    De ahogy látom aki küzd, tervez és próbálkozik az fejlődik/gazdagszik. Aki meg nem játszik, abba szinte kár invesztálni.
    Vannak tuti jövedelmező bizniszek. (AA, dawn priest, mammon trader, mammon blacksmith, coin quest, gold member coin quest, 100%os kraftok, medál event, kristály nevelés, Agrade armour receptek kivéve toi quest, csak csinálni kell a pénzt.
    A 60%os craft, overenchant, Stolen infernum ore beváltás és a toi blueprint beváltás ezek a nagy rizikós bizniszek ezekbe csak akkor szabad belevágni ha lelkileg felkészül rá az ember, hogy elbukja az egész befektetését!
  • Szekijoe
    A sub HE-nek is mj set kell tehát a sapka kelleni fog ^.^
  • Szekijoe
    Szerintem soha nem lesz 5 mill az mj sapka. (Érdeklődd meg mennyibe kerül most egy bw tunic, top B de nem lehet csak ritkán beszerezni)
  • Szekijoe
    Jah a licit kecit kezdődik 100m-nél (sapkára)
    De mint álltalában a hiánycikkek, nem kerül ki aukcióra. Mivel minden SWS/Prophet/Healer/Ijjász/és néhány tőrös mj-t akar ezért ha kikerül is a partyból akkor is valameiknek a haverja veszi meg! És én ha 75 vok nem lesz minden napos a Saints, ergo esélytelen vagyok allyn belül egy sapkára.
  • gPROject
    ha így haladsz milliárdos leszel :)
    remélem majd nyitsz egy "Magyarokért Alapítvány"-t :)
  • gPROject
    azt se vágom, hogy ha most subolsz akkor minek a majestic? :)
    igaz 200misiért biztos elmegy ez is :p
  • gPROject
    na nem, én az egészsisakért adok 5millát, nem a receptért..lol
  • gPROject
    végülis... 115milla reciért ami 60%-os, vagy 100 milla az egész sisakért..
    jól döntöttél asszem :P
  • Szekijoe
    Még kell egy mj kesztyű 45m ért láttam Giranban De a maradék zsetonom Diniznél van Meg kell várnom amíg kiárulja a cuccosait.
  • Szekijoe
    A recit 115 milláért vettem. Abból a zsetonból amit a Soul Separatorért kaptam.
    Eddig 3 Toi bp kollekciót válltottam be és csak designeket kaptam! (állítólag egyszerre 3 receptet is lehet kapni a quesztből ><)Mindjárt 75 vagyok és ha leválltok subra akkor nem fogok saints-ba járni annyira sűrűn és sokat és a sapkát nem nagyon tudnám megvenni 100m alatt, ha nem az én partymban esik.
    Remélem tényleg 5 misi lesz a recept C4ben :)
  • Sámán
    Nekem is! Jó, az "csak" duál kats volt, de +4 se jött össze vele...

+6os demonfangs-om most hogy utánaszámoltam ötödjére sikerült...
  • Sámán
    Még a masni is aranyos :DDD
    Zászló is jó, csak szerintem ne fehér legyen! Az olyan megadós... :D
  • Nethyrrea
    nekem bezzeg a dualom milyen szépen betört +5-re..... :P

így kész van már a szeted, szeki?
  • Sámán
    Te mázlista!
  • Nethyrrea
    gondolom a recept meg a darabok. elég ritkán adja a TOI kveszt a sisak receptet...ha blueprintekből csinálta akkor azért mert gondolom pár szettnyit kellett vennie hogy a recept kijöjjön, és ha jólemlékszem akkor eccer bukott is egyet.

miért nem vártad meg míg esik egy az alliancenek és megveszed kristály áron? :D vagy annyian állnak sorba majestic sisak reciért? :D

ehh....nekem most van egy szar B dualom és pár milla pénzem....sztem sose lesz A grade cuccom már. :(
  • gPROject
    100mmilla volt a recept? vagy mi a szájba******* kurva***** volt benne annyira drága?

én tuti majd csak c4-ben veszek, 5misiért :PP
  • Szekijoe
    Jah a craft olcsó volt ezért a sapka csak 123 millámba került
  • Lynx_TWL
    szájbakúrt ram
  • barret
    Eleg olcso volt...
  • azirafael
    És mikor lesz lvl 4 a klán hogy mehessen ostromra?

• Szekijoe

• gPROject
    persze, persze :)
    jössz? invitáljalak?

válassz logót:

ez egy zászló lenne, csak azért írom, mert tesóm nem nézte ki belőle :)

de lehet persze más is, sőt szívesen fogadnék tippeket, de csak tiszta fehér érdekel! :)
  • Sámán
    Este buli, pia, haverok, party! :DD
  • Sámán
    És kapok szép feliratot is a fejem főlé???? :)
  • GAthersw
    Köszi, hogy szólsz. Ma délután/este ha valaki akar partyzni akkor írjon ide...
  • Szekijoe
    OTP-s webszámlával is tudsz fizetni.
  • Szekijoe
    Tok adni sp scrollt :)
  • dragster
    Azért a stun resistet ado robe se gyenge megoldás...nem beszélve a conrol. Így már lehet castolgatni :)
  • Cobra.
    Ezt nem tudtam, így viszont nagyon durva (bár ahogy olvasom minden S-es az)
  • Nethyrrea
    hüpsz, fenesegondolta hogy ez egy kép....bocsi ^^
  • Nethyrrea
    aha, és akkor még a dragonslayer egy bazinagy fegyver, mi....?

• Sanca
    Empower SA az additiv az empowerrel buffal, szal sztem meg pve-ben is jobb. De en amugyis pvp-ben nezem a vilagot...
  • Nethyrrea
    meg összerakni, meg merszed lenni +4-re enchantolni....

EBAAAY, JÖVÖÖÖÖÖÖÖK!!!
  • Cobra.
    Szerintem több értelme van az MP regen SA-nak és társként egy SE
    (gondolom az empower az jelen esetben buff, nem állandó matk növelő)
  • Sanca
    Imperial Staff : 2 Handed Blunt : 274 / 175
    Empower / MP Regeneration / Magic Hold

Empower
    pff...
    Nem lesznek taposak a magek, nem. Foleg hogy a critical chance dancel meg rajon erre...
  • Sanca
    Drakonic Bow : Bow : 581 / 132
    Cheap Shot / Focus / Crt. Slow

Focus!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFG, focusos bow!!!!!!!!! beszerzek meg egy +4dex -4con tattoot, es minden 2. loves critical:D
  • gPROject
    Hát a dual sa-ja az kibaszott dúrva! O.o
  • gPROject
    Korean Lineage II News
    S Grade Weapons and SA's !! by TearS
    September 24, 2005 - 09:12 PM
    Angel Slayer : Dagger : 246 / 132
    Crt. Dmg / HP Drain / Haste

Forgotten Blade : 1 Handed Sword : 281 / 132
    Haste / Health / Focus

Heavens Divider : 2 Handed Sword : 342 / 132
    Haste / Health / Focus

Bassault Battlehammer : 1 Handed Blunt : 281 / 132
    HP Drain / Health / HP Regeneration

Demon Splinter : Fist Weapon : 342 / 132
    Focus / Health / Crt. Stun

Imperial Staff : 2 Handed Blunt : 274 / 175
    Empower / MP Regeneration / Magic Hold

Drakonic Bow : Bow : 581 / 132
    Cheap Shot / Focus / Crt. Slow

Saint Spear : Polearm : 281 / 132
    Guidance / Health / Haste

Tallum Blade + Dark Legion Edge : Dual Swords : 342 / 132
    Upon +4 or more Enchant : +15 % HPMax / +20% MPMax / +30% CPMax / Additional Damage in PVP

These are the S Grade Weapons / Stats / SA's that I have information for. Hope this helps everyone on planning what to get for their S grades. More to come !!!

S Grade Set Bonuses ! by TearS
    September 24, 2005 - 08:56 PM
    Imperial Crusader Heavy Set :

-2 Dex +2 Str / Magic Defense Bonus 8% / +445 Max Hp / Sleep + Hold resistance 70% + / When equiped with the shield it adds an additional Poison / Para resist 80%

Drakonic Leather Armor Set :

-2 Con +1 Str +1 Dex / +4% Cast Speed + Attack speed / +289 Max Mp / Maximum Weight Capacity increase +5759

Mager Arikana ? Robe Set :

-2 Men +1 Int +1 Wit / +8% MAtk / +7 Speed / 50% Less chance of canceling magic cast ( Concentration ) / Stun resist 50% + / Weight Capacity Increase +5759

I can tell already that the Mager Arikana Robe Set will be Favored by the Mages of all Korean Servers as well as
    all of the NA Servers.

Those are the official release of S grade sets for the Korean PTS that I currently have information for. More to come !