Usb Mobil rack

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolerMaster X-Craft 360. Ebben csavar nélkül tudod cserélni a vinyókat, van eSATA portja is. Nem égetett le még 1 vinyót se, ami nem jellemzõ a noname olcsójános szarokra (Coolink & Co). Sztem a legjobb ami kapható. 12k körül nyomatják, de megéri az árát.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Szerintem, ha bemész hozzád közel esõ PC boltba, biztos kapsz USB-s ATA (IDE) külsõ rack-ket.
Helo

Van két régi aszem IDE csatlakozójú merevlemezem (320 + 120 gbsek). Most lett egy laptopom és azt szeretném, hogy el tudjam érni és tárolni tudjak dolgokat rajtuk. Meg van egy DVD íróm is ugyanabból a gépbõl és azt is használnám még a laptopról. Ehhez aszem, hogy USB 5,25 mobil rack kéne igaz? Tudtok ajánlani valamit, ami biztos, hogy jó lesz? Max 6-7 ezret költenék rá.
Peetboy
Értem.............

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Ja és ATA amit levásáróltam, mert van egy 80 belsõ rack és gondoltam az USB külsõ jobb lesz, pl. hurcolni.
Vettem 1 új tápot, mert azt hittem, hogy attól van gép problémám (fagyás itt pl.)

Aztán mégse az volt a probléma és levásároltam.
Peetboy
Az fasza, de miért vettél még egy USB Racket? Hiszen van már egy neked.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Na sokan válaszoltatok.

Na mindegy, mindent próbáltam és visszavittem a boltba (levásároltam).
Sziasztok.

Vettem ma 1 usb-s külsõ ATA rack -et.

Samsung 120 G ATA winyó benne 3 felé osztva, nem Master -on van, mert az is gond lehet ahogy hallottam.

A lényeg nem mûködik a dolog !!!!
1 USB-s háttértárként ismeri fel, de rákattintva, mintha 1 üres dvd meghajtó lenne.

Van egy 500 G SATA usb -s külsõm, amikor azt összeraktam, egybõl ok minden.

DE EZ !!!
Kéne egy mobil rack ami:
- alumínium
- 3.5" SATA vinyót fogad
- USB mellett eSATA csatlakozója is van (ég és föld a különbség sebességben)
- márkás, megbízható, nem füstöli el a vinyót mint a Coolink és tsai

Kinéztem ez: Thermaltake A2319, de sehol nem kapható. Ahol véletlenül felbukkan árlistában, ott is csak kamu (pl. Aqua), rendelésre, jön amikor jön (2 hét - 2 hónap, vagy ki tudja).

HOL LEHET ILYET KAPNI?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

grebber
Most külsõ rack vásárlát elõtt állok mert a régi behalt 1 év után persze 1 év gar volt rá.
Ezért most kizárolag 3 év graisat nézegetek.

Ezek lennének a kiszemeltjeim:

3,5" külsõ ház USB 2.0 PATA Chieftec IU-350C 3 év garancia
5,25"-os külsõ ház USB 2.0 PATA Chieftec UB500U (alu) 3 év granacia

Aki esetleg még tudna olyat amire 3 év gari van és sima ATA-s kérem jelezze bolt feltüntetésével!

Next PC upgrade: 2022

Neurotoxin
THX!Most lettem kész:)A Control panel/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Tárolás/Lemez kezelés combo bejött!Köszönöm a választ!

Elsõdleges, és ha win98 alól is kell használni akkor Fat32-re formázni,különben mehet az NTFS formázás
Neurotoxin
Oké, köszi, megvagyok, de elsõdleges partíció vagy kiterjesztett?Mi mit jelent?ezt a lemezt adatmozgatásra használom, ergo kiterjesztettet kell válasszam?

Gondolom XP van:
Control panel/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Tárolás/Lemez kezelés
Itt jobb egérgomb majd partícíó létrehozás,formázás,meghajtó betûjel hozzárendelés
Csak jól nézd meg hogy jó partíciót formázod
Neurotoxin
Hy megjött az IB-351U(külsõ USB-s ház) rackem, vettem bele egy WD winchestert, belevágtam. Viszont az a problémám ,hogy ugye se partícionálva, se formázva nincs a lemez, a win így csak a racket ismeri fel, de meghajtóként nem látja az XP.

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet vmi trükkel partícionálni/formázni a rackben lévõ HDD-t?(még nem volt, teljesen szûz)

aha értelek

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

grebber
Direkt a DVD iromhoz vettem.És nagyon jól jött mivel plag and play csak eltávolitom mint akármilyen usb-s eszközt és már mennek is a régi StarForce 3-as gamek nem kell mindig gépet kikapcsolgatni dvd irom kikötögetni :D

Ha a hûvõje hangos lesz kikötöm ennyi,de dvd irohoz amugy sem kell!

a ventije lehet hangos lesz

nekem ez túl nagy lenne, de ha neked elfér, bár így tehetsz bele optikai meghajtót is ha akrsz

grebber
Na holnap veszem meg az én USB-s 5,25"-os Coolink rackemet.

grebber
Viewcon VE-154 3,5" külsõ mobil rack 4999+ Áfa.

Ezekhez amúgy járnak a kábelek is??

ja nem az.
de mit akarsz nézni a tápkábelen?
nekem van usb 2-es rackom és nekem ilyen van azért mutattam ezt.
ami nincs arról nem linkelek..

grebber
Na ezen az oldalon rajta van minden cucc ami kell hozzá.

CSak már ránézésre is kibaszott drága :D

grebber
Ez nem tápkábel!
Amúhy amiket én néztem Rackeket nem is ilyen USB-s a csatija ganem mint a fényképezõgépeké.

grebber
Képeket mutatna valaki pl hogy miylen tápkábel kell a külsõ USB-s rackhez??

3.5" asztali gépek winyója megy bele, ezekhez kell az USB 2.0 kábel + egy tápkábel is, drágábbak mint a 2.5"-ös külsõ házak, de nagyobb és olcsóbb merevlemezeket tudsz bele rakni

2.5"-ek ezekbe a notebook merevmelezek mennek bele. kicsi a rack, ezért praktikus, de drágák a noti winchesterek és nincs akkora tárhelyük mint az asztaliaknak, vmint fordulatszámuk az asztalaik 7200 Rpm-e helyett csak 5200, viszont az USB csatiról kapják az áramot is, azonban egyes 2.5"-es rackekbe bele lehet tenni a magas fordulatszámú noti wincsiket is, ilyenkor általában az S-video kimenetrõl kell nekik extra táp, hogy elég feszkót kapjanak.

otrosinka
VIszonyítás : a Cd/dvd meghajtók 3,5 -ös méretûek.
Nekem úgy van h a rackfiók egy álló mudulba csúszik, abban van 1 átalakító amire az usb csatos megy. ennyi....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

grebber
Szeretnék venni egy USB 2.0-ás külsõ Mobil Racket vinyohoz.Mit ajánlotok van valakinek tapasztalata ilyen téren??

Ez hogy is müködik valójában elég a külsõ racket összekötni USB kábellel és jó is vagy kell hozzá még tápkábel is??

Minden információ érdekel ezügyben.

Láma kérdés de az mitõl függ hogy 2,5" vagy 3,5"-os a mérete??

Válaszokat elõre is köszönöm!

Kûtem privátot!
nyílván nem oknélkül rinyálok. honlapon sincs driver kész röhely

igen nekem mûxik, de havernalkk akarom kimenteni a cuccait és neki 98a van :D

Csak win98-hoz kell driver.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Löcsög mistral nem akarja elküldeni a drivert..

Van vkinek Chieftec UB 300U külsõ usb-s mobil rackje???

PLaci
1etlen esélyed, ha megkéred a suli rendszergazdát, hogy telepítse a drájverét.....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hi skacok! kellene kis segitség.
vettem egy ilyet:
http://www.dtk.com.tw/product/enclosure/dg352un.html

namost, ezt nem ismeri fel a gépem, mert telepiteni kell asszem.
a suliba akarom cipelni, azonban ott korlátozva van a felhasználó, tehát nem tudok telepíteni. van valami lehetõség, hogy használjam ugy is, hogy ne kelljen feltelepiteni a driverét?

Magnum PI
Köszi! Ennek a kábelnek milyen a két vége? (minkét vége olyan amit az usb foglalatba kell dugni?)

USB kábel, bárhol kapsz. Ha esetleg ViPower márkájút akarsz venni, ahhoz kell egy speckó kábel, mert ott abban van az átalakító elektronika, nem a dobozban.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Magnum PI
Hi! Venni akarok egy mobil rack-et, de olvastam hogy kell hozzá valamilyen kábel. Mennyibe kerül egy olyan kábel és hol lehet beszerezni?

Van olyan jó mint egy pio? Nem árt ha az írt lemezt nem csak 2 hétig tudom visszaolvasni (persze itt a lemez is szímít, de nyilván nem princot vesz az ember).

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Punkerwork
Freecom jó, Samsung írokkal eddig nincs túl jó tapasztalatom

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hogy ne 40 gigás szarokkal kelljen beérned, hanem akkorával amekkorát te szeretnél. Mondjuk 100 giga sokkal barátságosabb. :)

Nekem speciel olyan 5.25" ház kéne, amibe nemcsak belemegy, hanem gond nélkül is mûködik a dvd író. Amim volt, az sajna nem igazán teljesítette az ilyen "extra" kívánságot. Nekem kifejezetten írásra kellene, van külön usb-s vinyóm hordozásra.

Néztem külsõs írókat is. Samsung TS-E552U / WRIH 30 forint bruttó. Ez milyen? Vagy ez: Freecom Classic DVD+/-RW 16x Double Layer? Mindkettõ DL, és még nem az a 70-100k kategória. Fõleg a Samsung érdekel hogy mennyire megbízható, milyen az írási minõsége.

BaLeeX
Ja azt vágom, de miért vennék 4-5 rongyért egy házat, meg 20-ért bele egy vinyót amikor ez együtt mennek 21-22ból is. Mert amit írtam az kb. annyi.

A PH!-n volt egy ilyen teszt és úgy emléxem azok között is volt ilyen 5.25-ös külsõ ház amibe belemegy dvd író is. De ha mindenigaz sokaknak volt problémájuk a külsõ írókkal szóval inkább vincsi ajánlott. Fõleg, hogy olcsóbb is. Mert ugyanolyan ház kell nekik, sõt csak vincsinek elég kisebb is, egy jó dvd író 18-20k. Ennyiért már 120gb körüli vinyót kapsz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DVD író USB-ssé alakításához milyen USB ház ajánlott (típus)? Vettem egyszer egy fiktív 5.25"-öst, minden második lemezt el is baszta, pedig az író jó volt (gépben no problem). Valakinek van tapasztalata ezekkel?

Az a "speciálisan ide tervezett vinyó" egy sima mezei 3.5" notebook vinyó. Én egy éve vettem a demostudioban 4 rongyért egy alu házat (usb-rõl kapja az áramot is), bele egy notivinyót, aztán hajrá. Azóta is gond nélkül mûködik.

5.25" SATA USB házat látott már valaki?

Breki33
nem

meg, de én szétszedve tárolom mert elég sok vinyót cserélgetek benne és mindig kicsavarni leszedni
igy meg fél perc

A kinézete nem érdekel
BaLeeX
Aktuális árát nem tudod? Egy helyen találtam, ott 17500-at írnak rá bruttó.

Hûtése milyen? Meg vagy vele elégedve?

Bár Thermaltake is annyi és abban szuper halk venti van állítólag meg képek alapján jobban néz ki.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Breki33
Én a 8-asban lévõt használom
Oldal 1 / 2Következő →