467
a forumozok hol laknak?
-
#227 apostolt már kitárgyaltam... gyertek Sing-Sing-be :DDDDDDDDDDDDDDD -
#226 azt de utálom....akárhányszor ott vagyok mindig valami hülye maiden szól...
az apostol mellesleg jó hely .) -
#225 meg skínhedek :D -
#224 de az a 2. hely ahol van sakk!
az amsterdam mínuszra még egy ok: ma betévedtünk oda is, kurvára unalmas az ájron méjden amit minden órában benyomnak a zenegépbe a NYOMIK. -
#223 jah hozzánk is üét egy fószer aki elkezdte az életét mesélni hogy fizikus mérnök diplomája van és mégis taxizik... aztán kibaszott az asztalra egy kést és azzal fenyegetett, hoyg vele hogy elbánt az élet, meg hogy ő mindenkit leszúr... egy mocskos, munkás bagázs az egész... -
#222 igen?
nam ma voltál ott? mert ma odajött egy fickó, aki elkezdte magyarázni az életét, meg sakkban akart segíteni, aztán mondot vmi 30 centis kést is, persze elég kivehetetlenek voltak szavai :))
de mostmár érzem a műanyag falkonos bor kellemetlen hatását.. -
#221 az egy szar krigli kocsma... soha többet nem megyek oda vissza... eccer voltam akkoris majdnem leszúrtak ! -
#220 Mielőtt beírnál, olvass vissza a topikba! :DDDDDD
Amúgy csalódtam ma pozitívan az apostolban, aszittem hullára televan, erre volt szabad asztal 10 kor... ott csak a délutáni forgalom nagy?? -
#219 Miskolc powa -
#218 Tapolca -
#217 Kanizsa - budapest /buda/ -
#216 Miskolci egyeduralom van! -
#215 De, én Miskolc-Diósgyőrben lakom! ;) -
[Walaki]D`Lair #214 Miért te is?
Te jársz a petrik-be igaz? -
#213 ott voltam katona, elég gyenge a hely. :( A premier-be jártunk mindig biliárdozni. A pesti árakhoz viszonyítva olcsó volt :) -
#212 dehogy fog, ott ülünk bent hétvégenként és szerepjátékozunk, szal vigyázunk rá! -
#211 Szombathelyen belül hol laksz?
én Répcelak -on -
#210 szasz földim :) -
#209 Senki győri rajtam kívül??? -
#208 ÉN FEHÉRVÁR -
Braveheart #207 Én - Szombathely -
#206 Na neeemááá :D -
#205 Van még valaki Vas megyéből? -
#204 De itt van a munkahelyem. -
#203 Miskolc, Görömböly... -
#202 laborbaa -
[Walaki]D`Lair #201 Bp. XIV ker, Népstadion környéke -
#200 nehogy leégjen a Boci! -
#199 jó messze.. -
#198 bocs az elős után egy ilyen : lemaradt -
#197 mondjuk amsterdam : - vagy 2 éve megsértett súlyosan a pultos nő!!!! nem adott teát!
- kicsit túl sok lonsdales náci jár oda ( bár volt már hogy meglepődtem hogy egy rasztás hajú és egy tarajos exploitedes ismerősömet nem verték meg . ) -
#196 A Fülig Jimmyt még megértem. Na de az Amsterdammal mi a bajod? :DD -
#195 muhahahahaha rádkűdöm Segált :D
de télleg csinálok egy topicot... mingyárt... -
#194 hol itt...hol ott...:)) Eger mellett -
#193 Szeged rulez! ha Boci felé jársz nézd meg az mellette lévő parkolónál az avart, ma unatkoztunk haverral és felpiroztuk "kicsit" -
#192 sok alfődi .. ehh ;]] -
#191 Csak a fülig jimibe ne menjünk. ja meg az amsterdamba. -
#190 lol kertváros :)))
-
DecenS #189 Budakalász -
DecenS #188 No akkor mostantól sűrűbben fogok arra járni - ja és persze éberebb tekintettel!