hol laktok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Városunk lokálpatriótája :/
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
EN itt lakok ahonan ezt irom 😛
amugy nagykainzsa
vilag vege
amugy nagykainzsa
vilag vegeAmit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
nálunk is volt ilyen kihagyás, de vagy egy fél éve újra.. kis nosztalgia 😊) azért kicsit megváltozott az egész a 6-7 évvel ezelõttihez képset
*hihi ** *
de azért nayon be kell szívnom hogy olyanokat mondjak... amugy elég jók a kalndjaim... vagy 2 éve nyomtam utoljára... megint összeszedem a bandát...
loál 😄DD
nálunk mondjuk ekkora dolgok nincsenek, akkkor a km-et outba kidobnák az ablakon, de egymást a JK-k szokták kivégezni 😊))
nálunk mondjuk ekkora dolgok nincsenek, akkkor a km-et outba kidobnák az ablakon, de egymást a JK-k szokták kivégezni 😊))
*hihi ** *
huhh, miazhogy... 😄DDDDDDD
egyik kedvencem:
"és akkor egyszerûen elsötétül elõtted minden... és egykoporsóban vagy 3 méter méllyen..."
muahahahahhaha
egyik kedvencem:
"és akkor egyszerûen elsötétül elõtted minden... és egykoporsóban vagy 3 méter méllyen..."
muahahahahhaha

Én a Szent Gellérten (Szombathely)
War. War never changes.
amugy rock klubba dekkoltam meg délelött szerepjáték alkalmával pofánbasztam egyik arcot, legközelebb meggondolja hogy kikezdjen-e egy hirtelen haragú Kossal... annyira birom az ilyen embereket, tudja hogy nem nehéz felbaszni az agyam és ha sikerül nem tartom vissza a dühömet, de azért kisérletezik vele... csak jelen besült a mutatvány 

"The trees move. Do you not see it?"
ehhh... veletek mivolt a hétvégén ? Én most szívtam egy kis zöldet... elég rég óta újra.... és már megin esik a hó !
mondjnuk amúgy sem lett volna kedvem olyan koncertre menni ahol unatkoznék (not my style)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Akkor lesz? franc...akkor nem leszek mert másnap (vagy aznap? nemtom) nyelvvizsgázok....SUCK SUCK SUCK!!!
hát nemtudom kinek lesz nagyon félnivalója 😊
amugy csak nem a kalapács pokolgép auróra szuperkoncertre?
amugy csak nem a kalapács pokolgép auróra szuperkoncertre?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ehhehhe 😊 elõre rettegek 😊
viszont én tavaszi szünetben ha minden igaz el fogok menni oda hozzátok fel Miskolcra, boldogítani téged, prezit, meg még sokan másokat 

"The trees move. Do you not see it?"
Hát azok egy kicsit messze vanak...asszem egy egyszerû berûgás kedvéért nem megyek oylan messzire 😊 (bár egerbe már voltam 2x is hasonló célból 😊))

(Haluzni jó!