24
Mi ez már??
-
#24 hogy bevízkövesedett ? -
#23 MEGALOL -
#22 Hát nem mintha bármelyik mónika sóban vaggy balázs sóban jobban játszanának a kis kezdők.. -
#21 És Mónika ráfogja a nyuszira. -
#20 lol az egész... ennyi erővel neszkvikk só maunikával is lehetne... -
#19 Alap. -
#18 Na hallod ! -
#17 már próbáltad? -
#16 Szerintem a Calgon akkor is nagyon jó. Ha pl. tejbe öntöd, egész jópofa izt kölcsönöz neki. -
#15 iet én akartam nyitni ! :) -
#14 hát az a baj, hogy nem láccik rajta... -
#13 ő tapasztalt gyerek,már régóta a tv-s pályán van ;) -
#12 a szerelő faszin nagyon láccik -
#11 1. a mosógépekben alig alig cseréltünk fűtőszálat. egyáltalán nem volt mindennapos hiba. (azok sem jellemzően a vízkő miatt mentek tönkre)
2. a mosószerek nagy része tartalmaz vízlágyítót
3. olyan rozzant fűtőszálakat, mint amit ott mutogatnak, a 25 éves Hajdú-kban sem láttunk. (pedig a térségben nagyon kemény a víz)
-
#10 >.< -
#9 Legdurvább, hogy ebben a Calgon Showban betanult szöveggel mondanak mindent. Szarabbul játszák a szerepüket, mint a Barátok közt 1 részében a magdikáék. -
#8 az kimaradt hogy 500 ft ert...vazz:) -
#7 K. Joska vagyok az elmult 1 evben 10 ezer ft-t koltottem vizlagyitora es a mosogepem meg rendben van
khm... bela vagyok..szarok a vizlagyitora es felevente veszek egy kurva futoszalat... -
#6 Sejtettem én :D Amúgyse csinálnának akkor reklámot ha vinnék az anyagot mint a cukrot. -
#5 (mosógépszervízben) -
#4 én dolgoztam mosógépszírvízben és elmondhatom, hogy rohadtul felesleges a calgon. (=pénzkidobás) -
#3 Gondoltam hogy beírogat valami lammer 2 hét ban :P -
#2 Kaptak most valami plusz pénzt a marketingeseik mert már van minden maratoni reklám meg Calgony Mónikával meg hasonló fasságok. Hajam tépem ki mikör behívják Ödönt a mosogépszerelőt aki már 20 éve benne van az iparban ám meg az ő véleményére aztán lehet adni vazzeg. Aztán elmondja hogy vízkő itt meg ott meg akármelyik pillanatban elönti a fürdőszobámat a víz! Aztán meg van neki a 8 általános 2 első 6 másodikkal szóval őt komolyan kell venni! Megáll az eszem... -
#1 gumhee