89
  • Pheel
    Hát így még jobban sajnállak. Egyetemistaként még csak-csak elfogadott az ilyen hozzáállás.
  • mir
    "Honnan tudod, hogy valótlanságokat terjeszt? Tudtommal még nincs lefutva a per..."
    nos a per valóban nics lefutva, de az igazságtalanság kérdését félretéva abban megegyezhetünk, hogy amit a SCO művel az finoman szólva is... hát... *****************************************************
  • mir
    "Igen, valóban ez a legegyszerűbb. Ha valaki nem tetszik nekünk, az terrorista, stb. De én meg az az SCO-t nevezem terroristának, mivel megfélemlíti, és minden alap nélkül perrel fenyegeti a linucs használókat. Na most akkor mi van?"

Sz, hogy valaki fasz már feljogosít arra, hogy belerúgj egy jó nagyot?
    NEM!
    a SCO szerintem is egy nagyon segg cég, amelyik szeretnek mások munkájából szépen megélni, és ezt nagyon elítélem. nem sajnálom a támadás miatt.
    de azt is elítélem, aki írta a vírust, mert ez önbíráskodás! ha valakinek nem tetszik egy cég, akkor megtámadja? ha így működne a világ, akkor hatalmas bajban lennénk. lehet mondani, hogy szarok a törvények, amik lehetőséget adnak a SCOnak, meg a m$nak, hogy azt csinálhatnak, amit csinálnak, de akkor is ez van, és egy vírus ez ellen nem megoldás.
  • Pheel
    Honnan tudod, hogy valótlanságokat terjeszt? Tudtommal még nincs lefutva a per...
  • Pheel
    "Egyébként az M$ meg az SCO az tényleg annyira dögöljön meg, hogy ha szólnak, hogy mit hagyjak nyitva a linux-os szervereinken, akkor azoknak a 100Mbitjéből is hajlandó lennék áldozni mondjuk 50-et a nemes cél érdekénben..."

Majd ha te fizeted azt a sávszélességet, akkor megteheted. Van egy olyan érzésem, hogy valamely intézmény sávját szándékoznál saját célokra használni. Ez meg enyhén pofátlanság...
  • Wendol
    Hali
    Szerinetm, a SCO es a Microsoft elleni tamadast nyugodtan lehet nevezni terrorista tamadasnak. Ha belegondoltok a terroristak is hasonlo modszereket hasznallnak. Valamilyen cel erdekeben barmilyen eszkozt felhasznallni. Szerintem a cel nem minden esetben szentesiti az eszkozt.
    Udv Wendol
  • Cat #22
    én igen, mert chellos vagyok, és ezen kivül is számtalan forgalomkorlátos szolgáltató van, tehát közvetve én fizetnék azért, hogy a virus működésben van és adattal bombáz egy cimet
  • Dzsini
    kb 1millió gép által indított DDoS-ra NEM lehet túlméretezni a szervereket...
    PAS: te nem vettél észre, de a legtöbben igen... néhány egyetemi háló pl. használhatatlanná vált, az smtp szerverek bukdácsoltak a túlterhelés alatt, proxy szerverek szintén behaltak, volt és van rengeteg gond amit a mydoom okozott amellett, hogy az sco-t kiütötte.
  • [HUN]PAStheLoD
    persze nemtudtad ?

amugy ha pontosabb akarok lenni akkor én nem vettem észre fennakadásokat ! még freemailnél se
  • Pheel
    Neked saját mail queue-d van? Nem inboxról beszéltem...
  • [HUN]PAStheLoD
    már csak 1 szövegellenőrző program kéne ;]]
  • [HUN]PAStheLoD
    az enyémet nem :]]
    és legalább megtudják mért kell mindig túlméretezni a rendszert :P
  • Zoldalma
    Tevedtek, gondoltak tudjak kezelni a megnovekedett forgalmat....aztan megsem.
  • CAD
    Igy van, ez egy helyes eljaras lett volna...

Marsall: jezusom, neked is annyi ralatasod temara...

MS-meg mar tulelt par ilyet... bar az o tamadasara "raalt" gepek kb harmad ennyien voltak.

Amugy amit a legkevesbe ertek, hogy ezek a "kattints ram" level virusok mar irtozatosan regota elik viragkorukat, hogy hogy meg nem tanulta meg mindenki, hogy attachmentet nem nyitunk meg... es ennek most kurvara nincs koze, hogy outlookal kapod e meg, vagy masvalamivel.
  • Pheel
    Hát ha az SCO meg is érdemli, alapvetően nem ők szívnak, hanem a netes társadalom, mert arról nem kellene megfeletkezni, hogy ez a rohadt vírus napokra teletömte a mail queue-kat és felesleges forgalmat generált.
  • Dikkma
    ÁZ!
    Pont tegnap olvastam, de már nem tom hol :)) talán itt? hogy az SCO-nak ez azért volt eleve vesztett meccs, mert az a közösség támadja őket amely szoftverre ő is épít. Ismerik, mint a tenyerüket :))
  • Vers
    a SCO megérdemli mocskos m$ bérence

• Vers
    a SCO megérdemli mocskos m$ bérence

• Flanagan
    Ha valaki(k) elégedetlen(ek) az SCO szolgáltatásaival, kinyilváníthatná(k) azt más módon is. Igaz, azzal biztos senki sem foglalkozna és senki sem figyelne fel rá...
  • Darth Sith
    már megint egy köcsög vírus...