Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Régebbi az addagio for stringsnél, újabb a just be-nél
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ti honnan veszitek ezeket?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Chab - Closer To Me
Playgroup - Behind The Wheel (Dj Kicks Electrocash Mix)
Yoshimoto - Du What U Du (Trentemoller Mix)
Pink Floyd - Another Brick In The Wall (James Lavelles 2005 Rework)
keep it minimal
Damien Heck ft. Stephanie Vezina - Aural Signature
keep it minimal
keep it minimal
FÉLELMETESEN JÓÓ!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nathan Fake - Outhouse
IIO - Runaway (Austin Leeds & Christian J remix)
Furry Nipples - Surroundings (Deepfish's Riot In A Fishbowl mix)
George Michael - Precious Box (Quivver's Space Edit)
kellemes zenehallgatást 😉
chemolap.try.hu -> letöltések -> RX Beat 😉)
\"as i open my eyes, i see the reflection of you..\" (Chris Nemmo - Reflection)
Chris Nemmo - Infinity
Chris Nemmo - Maneouvres
Nemrég találtam rá, mint elõadó, leszedtem a Forbidden Paths cimû lemezét, ez a három zene igen komoly, de a Reflection hatalmas szerintem.
Ronggyá tudnám hallgatni..ha nem lenne még hálistennek sok más hatalmas zene =)
\"as i open my eyes, i see the reflection of you..\" (Chris Nemmo - Reflection)
keep it minimal
Név:Bõrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütõversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
jobbklikk-cél mentése más néven?
ha tetszik, majd felteszem a kész verziót + tracklistet
Egyszer nekem is el kell oda mennem!<#bohoc>#bohoc>
Internetrádió, nesztek
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
mindenkinek mindenkinek! tegnap találtam, most eléggé teccik, lehet hogy egy hét múlva már elõ sem veszem többet, mindenesetre most jónak tûnik! 😊
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
pl: Matthew Dekay - Digifruitella
várom már nagyon hogy megjelenjen!!
meg ezt is: Ozgur Can - Just Go With It 😊
Chris Micali, John Creamer & Stephane K, Lexicon Avenue, Peace Division, Matthew Dekay, Marcello Castelli, Murk, Oscar G
keep it minimal