Progressive House

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Nekem is kellene, az egyik Club Rotationban láttam amikor Hamvai PG pörgette, azóta se találom :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tufa
Valakinek van valamilyen Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine remixe? (Homeclub.hu-n van amit keresek, az kellene nekem 😊 )

Taylor
bluefish_ft_anita_kelsey-been_too_long_(kasey_taylor_and_chris_meehan_mix)
Ava Mea - Duality - ez még nem jelent meg?
keo_nozari_-_close_enough_(interstate_remix)
Keo Nozari - Close Enough (Noel Sanger Remix)
Hammer & Bennett - Baltic Sea - és ez kijött már?
Dc-n csak rip verziók vannak

Taylor
Andy Moor - Halcyon (Gabriel Taylor Edit)
ezt én csináltam
<#zavart1>

PResident Evil
alap

Tufa
Andy Moor - Halcyon (original mix)

szerk 😊

PResident Evil
tü tü tûrí tü tü tûrí...

Tufa
suzanne_vega-toms_diner_(brad_copeland_hutz_remix) <#eljen><#eljen><#eljen>

PResident Evil
i iz retroman 😄

Narcotic Syntax
én egyböl levágtam h arragondoltál 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

magus
na ezen en megdoglenek. sztem.

😄DD

PResident Evil
spec én a Korda Gyuri feat Balázs Klári trackre gondoltam 😄

óóóúúúííííí

PResident Evil
máámááámmááá...

Narcotic Syntax
kekkszike vmi más müsort nézett az biztos !😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
egész 20 perc odabasz !!!

PResident Evil
az az effectbox odabasz 😊

Narcotic Syntax
szerintem nem sok dj merne egy björk zenét bevállalni. ö siman megteszi 😊))

Narcotic Syntax
na énis megnéztem eme szösszenetet 😊 fantasztikus miket müvel zabiela, ez az élete és profi abban amit csinál. respect.

For_Sale-Buy_Now-Promo_Vinyl-2005-BF

PResident Evil
mondjuk betépve megnéztük, majdnem meghaltunk 😊

CSOCSO
"This Is Sick" - Solid Groove

hat ez tenyleg beteg😊 uberbass!!!😊))
Narcotic Syntax
<#duhos2>

VinylToy
Az a nagyobb gáz hogy nem csak a hallásoddal van gond, te kis hikomat 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
jah hát most igy belegondolva ez nem is különös. néha énis ugy érzem halláskárosult vagyok 😊

hát michael burns

Csomó kezelésre kell járnia és egy ideig emiatt szüneteltette zenei pályafutását. Nem hiába hord manapság egyre több dj fellépés közben füldugót.

Narcotic Syntax
hallláskárosult??? ki?

ezt nem is ismerem halláskárosult barátunktól 😄, de azonnal leszedem!

KeKKSZike
Én szeretem a PROGRESSIVE zenét, de ez nem tetszik nekem! 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Narcotic Syntax
divatbol 😄

CSOCSO
akkor minek jarsz ebbe a topikba?
Narcotic Syntax
Mick Burns - See Me Fall (Matthew Dekay & Proluctors Mix)

hibátlan !

Petka
Nah bocs nem jót írtam 😄 szal
Yunus Güvenen - Live at Debut, Aquapark
Akinek megvan az tekerjen kb 1:01:00-hoz és mondja meg mi annak a számnak a címe ami ott megy 😊. Ja meg akkor már azt is ami 2:52:00-nál és ami utána jön. Sõt az lenne a legjobb ha vki az egész tracklistet hozzám vágná 😊

Mayday
Jogos a kerdes 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

KeKKSZike
Hát én nem élveztem volna egyáltalán ezt a bulit, mert nem tetszik nekem az "élményvideón" hallható zene!! <#pardon1>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

robotnyk
még saját maga sem? 😄
CSOCSO
James Zabiela 'elmenyvideo'
😊
kat ta linkre majd a downloadsra es megtudjatok mitol doglik a legy!
Sasha, Zabiela, Satoshi,Budai, Sterbi... mondhattok barkit.. egyik sem muvel ilyet! szal JZ A LEGJOBB😊)))))))))

( akit csak a recseges erdekes a videoklipbol az tekerjen olyan 1:45 hoz majd varjon.. utanna meg
7. perc
majd 10:50
ahh mindegy.. NEZZETEk vegig az egeszet!
melyik hubon vagy?
Narcotic Syntax
de rolad meg csak ilyen 1-2 k-val tudok tölteni az meg lofing. 😞

Narcotic Syntax
htx !

Elusive
megvan

Narcotic Syntax
sasha fundacion akinek megvan a retail szoljon !

PResident Evil
1 hét és nálunk Debut Party ! <#worship>

Petka
Yunus Guvenen @ Debut 040603 part 2
Valakinek megvan ennek a tracklistje? Elég az is ha megmondja vki mi a második szám címe <#whatever>

PResident Evil
Paul Van Dyk Feat Wayne Jackson - The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Remix) <11:44m/256Kbps/44KHz>

PResident Evil
Beanfield - Tides feat Bajka (C’s Movement) <07:04m/192Kbps/44KHz>

VinylToy
Deep_Dish_Pres_Quelch-High_Energy_(Echomen_Remix)-Promo-CDS-2005

Mármint ez még csak vinyl de nemsokára remélem megjelenik a cd is....

keep it minimal

Audio Therapy új sorozata ahol minig az adott ország producereinek zenéi kerülnek föl a cd-re!
Ebben az esetben görög producerek zenéit mutatják be...😉(görögökre mindig is érdemes volt/lesz odafigyelni)

keep it minimal