Progressive House

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
nem az esetem

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

witchvortex
nem szereted?

The truth is out there...

witchvortex
<#worship><#finom>

prezi
jolvan fiam, leülhetsz!

witchvortex
Paul Oakenfold

prezi
én voltam a 105. -.-

"Június 10-én a mobilitást is kiemelõ Nokia Trends, zenei, és multimédiás fesztivál veszi át az uralmat a budapesti Mûcsarnok felett. A Nokia Trends magyarok ezreit hozza majd lázba ezen az emlékezetes éjszakán, ahol fellép többek között Tiga, Timo Maas, az Anima Sound System és a Karányi." lál

prezi
htxvm :>

prezi
feltöltöd? :p

Elusive
Depeche Mode - Lilian (Chab vocal remix)

prezi
lejátszókra értettem az "only"-t -.-

dtk1985
only Pioneer de azeer a Technics ottvan :)
jelenleg en is egy 1210mk2-re gyujtok, remelem osszejon valami melo a nyaron

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

prezi
only Pioneer...

- 2 db cdj-800 lejátszó
- 2 db technics 1210mk2 bakelit
- 1 db djm-600 keverõ

dtk1985
Le is kaptam a szettet nekem bejon, igaz meg nem hallgattam vegig. Mijen cucca van a haverodnak?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

prezi
egyik haverom promo mixe, igen sulyos...

pénteken is Õ tolta a szülinapomon <#vigyor3> .... ecce-kécce megállt a szívem <#merges2>

Fundacion - Promo Mix April 2006

szvsz elég jol tolja !.

\o/

Elusive
kijött egy 4 cd-s limited verzió is

Sziasztok! Ha valaki volt esetleg tegnap Flörtben (05.20) az nem tudja véletlenül mi volt az utolsó szám amit a Hybrid játszott?
sajnos nincs meghívom :/

Creative ZEN nano plus black with Sennheiser CX300 Black

Mayday
Es nem tudsz meghivni TranceTrafficra? Ezer eve probalok mar regisztralni :(

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gu 10 retail már van tt.com-on is ill bithun ;)

kötelezõ!!!

Creative ZEN nano plus black with Sennheiser CX300 Black

SCHCS
Szia!
Annie Lennox - Pavement cracks (Scumfrog remix)

Mayday
Ma jelent meg elvileg a 10 eves GU 3CD-s valogatasa. Letezik mar RETAIL valtozat? (Nekem meg csak promo van)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

VinylToy
Sumo-Do_Me_Like_(MG054-6)-Promo_Vinyl-2006-BF

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

prezi
de mit keres tehcno floor-on james holden ? ez szívfájdalmat okoz :\

franc0
mostanában mindenre ráteszik a mancsukat, PvD-t is õk szervezik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

prezi

ezt nemértem :\

prezi
egyikse az enyém :C

Delirium - Silence (Trentemoller 2006 Remix)

Elusive
Vector 13 - Hearus <#eljen>

prezi
haliho... találtam egy nagyon fincsi zenét és keresem az elõadót, track címét...

http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1IHGTCSWXSSL61AIXFWNE0K82N

nagyooonnnn zsííír <#finom>

soharobi
Sziasztok!
Kérlek segítsetek
A kedvesem nagyon szereti az alábbi zenét, de sajnos nem tudom beszerezni sehol, mert se az elõadót, se a szám címét nem tudom. És azt sem honnan lehetne letölteni. Azt hiszem erre indult el a hajó 2003-ban a BALATONON. (BOAT BARTY)
http://www.fortdance.com/index_flash.html
A befutóképen elindul magától a zene, ott a 2song-ot kellene kiválasztani, arról a zenérõl lenne szó....
A segítségeteket elõre is köszönöm.

Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???

VinylToy
CHRISS & KÜHL B2B - ILLEGAL PARTY II /LIVE/

Jó kis buli lett volna, csak korán eljöttem :C

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mayday
Renaissance pres. 3D: Faithless

A megjelenés pontos dátuma még titok...

Bizonyára sokakban felmerült már a kérdés, hogy a Renaissance 3D szériájának igen erõs kezdése (Satoshi Tomiie zseniális tripla CD-nyi válogatása) után ki az, aki méltóan folytathatja a megkezdett utat. A kiadó nem hagyott sok idõt a kétkedésre és a találgatásra: a minap pattant ki a hír, hogy az új sorozat második darabját nem kisebb név fogja összeállítani, mint a Faithless.

Nem vitás, hogy a Faithless hogyan és miért is lett a világ legismertebb és legelismertebb bandája, csakúgy, mint számtalan, hozzá hasonlóan tehetséges zenész esetében. Bárhol is jelenjen meg a földgolyón egy plakát vagy flyer, mely a Faithless fellépését hirdeti, mindenki pontosan tudja, kirõl s mirõl van szó. A rajongók ezrei rendre megtöltik a legnagyobb arénákat és fesztiválhelyszíneket mindenütt, ahol fellép a banda.

A Greatest Hits albumuk tripla platina lett, több mint 1 millió eladott példányszámmal – csak Nagy-Britanniában! Ezek után persze nem csoda, hogy rájuk esett a választás a Renaissance-nál, amikor a 3D széria méltó folytatásának elkészítõje után kutattak. A Faithless kétségkívül a lehetõ legjobb döntés volt, amit csak hozhattak.

Maxi Jazz és Sister Bliss folyton megújuló zenei világa hihetetlenül izgalmas tracklistával kecsegtet. A 3 CD-nyi zenei összeállításban õk is ugyanazt a vezérelvet követik majd, mint az elsõ 3D-s anyagnál Satoshi Tomiie: az elsõ lemezre a klubslágerekként ismert kedvenceik (Club), a másodikra a stúdiómunkák saját legjobb remixeik és szerzeményeik (Studio), és végül a harmadik CD-re a chillesebb hangvételû, hamisítatlan „szobazenék” kerülnek majd fel (Home).

A Renaissance Presents 3D – Faithless tehát újabb bombabiztos sikerdarab, mely kétségtelenül az idei év egyik legnagyobb érdeklõdésre számot tartó kiadványa lesz a labelnek. S jóllehet, ezzel megintcsak a biztos profitnövelõ megjelenések sora bõvül, de azért – lássuk be – közülünk is bárki örömmel megveszi majd ezt a különleges triplát, mert ugye a Faithless az Faithless. Nincs mit tenni…

Murvai Magdi
(justmusic.fm)

robotnyk
de durva video :D
desigo
A busz az nagyon keményen csapatja
Zsír a végén a lada:)
juliet - avalon (jacques lu cont's white duke mix)

Matthew Prosac
video track
nem jut eszembe a címe,+ még keverem is szerintem valamelyik számmal.
szóval címet plz

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hátõ szerintem õ is fórumokból szedegeti össze...

rucinho
van egy két érdekesség <#circling>

zene egyenlõ élet

rucinho
1330:nem onnan!innen

zene egyenlõ élet

king13
itt amúgy a bevételt valami alapítványnak adományozták asszem (mármint a Sashasnál :) )

õõõ

desigo
Jah! Azt hittem kis magán jacht
õõ asszem 7e volt a natúr és 10 a vip jegy, miért ne lett volna? hívtak engem is de nem volt rá zsém

desigo
Gondolom volt rá esély feljutni...
tavaly is volt mettyú dikéj valami yachton a balcsin

desigo
king13
ez elvileg amúgy = Zabiela @ Sing Sing

õõõ

VinylToy
nem én szedtem, de szerintem a freee fórumáról linkelte be a srác