Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
prezi biztos még afterezik :D:D
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Crystal Fake vs Morgan Page - Me No Fake
Robert Drewek - Pegasus
Scratch Massive - Make it High (Neoteque Remix)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
szegény prezi :C
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
én többet nem megyek ilyen bulinak nevezett akármire. ezt csak azok élvezték akik szarkészre tették magukat..
örült az ember ha néha tudott tánchoz hasonlo mozdulatokat tenni, vagy akár az is elég volt ha egyik kezemet feltudtam tenni :o
igazabol a zene jolettt volna, Xpander nem hianyozhatott, de olyan álmos is lettem h má azt se tudtam átérezni rendesen.. megse vártam a setjük végét..
ja .. 1000 ft egy kis üveg sör??? TAKARODJANAK KURVAANYJUKBA!
milyen volt? sajnos nem tudtam elmenni :/
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
-Pocsék hangminõség
-Tömegnyomor
-Szauna
Tiszta Tiesto feeling
a mérce elérhetetlen magasságban...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
15 perc alapján eddig nagyon jó, btw :)
hehe, milyen gyorsan válaszolok :)
õõõ
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
elhiheted nekem nem hypeolni megyünk fel, erre a bulira várunk mióta 130 bpm létezik... szoval ízlések és pofonok... a két Isten megint megmutatja ma hogyan kell egy elõremutató settet nyomatni! mi meg ahogy csak tudjuk, szívbõl-lélekbõl átadjuk, odatesszük magunkat !!!
lehet fogok csápolni is... :DDDd
nem en kapom azt a jegyet? :o
te túlpasszoltad?
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ezekszerint nem jött össze az anyagi háttér :|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A mostani mixeiket egyszer alig bírom végig hallgatni.
Egyre keményebb irányba mennek.
Voltam bulizni Sashán és Digweeden is.Nem éreztem jól magam.
Akárhova néztem csak a sok szétcsapott embert láttam õrjöngeni(akik utánna 2 napig afteroznak...)
Persze ez csak az én nem sokat érõ véleményem.
Aki holnap megy bulizni az érezze jól magát!
Francisco Foo - Everything
Paolo Rocha - Takedown
Da Funk - Everything Changes
Jussi Pekka - Last Shift To 15651
Muzzaik - Ride
Moodlife - Without You
Da Funk - Hold On To Your Love
Da Funk - Fly With Me
DJUlz - Soulspy
The Craftsman - Surreal Heights
DJ Mfr - Do You Remember
Undercover Agency - 2 Is One
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...