Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ebbõl nem tudna valaki megdobni egy jó minõségû verzióval?
az enyém 14 364 672 bytes, emuleon van fent egy 320-as de nem igazán akar lejönni :S
õõõ
cáhhh.... nagyot csalodtam... events hall után már aznap este romániában is letolták az 5 órát :|||||||||ww
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
szerintem jóóó :D
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Sasha B2B Mix John Digweed @ Hungary <07.07.2006>07.07.2006> {Part 2}
Nem tudom müködnek-e.
http://livesets.try.hu/
Note: if you run an Internet-accessible web server on the local machine you need to shut it down until the sign-up is complete." Valaki segitsen PLz <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>
A HDPS annyit jelent mint Hungarian djs and Party services. Ez egy társulat, kör ha úgy tetszik. Célja, hogy dj-k, partyszervezõk és klubtulajdonosok kapcsolatba kerüljenek egymással, kapcsolatokat alakítsanak, segítsék egymást és, hogy a kezdõ tehetségek is megmutathassák tudásukat. Folyamatosan jelentkezünk majd hírekkel a partyk világából, közöljük az eseményeket és próbáljuk nyomon követni a zenei világban történõ eseményeket is. Ha minden jól megy, szervezünk partykat ahol kezdõ dj-k lépnek majd fel, egy-egy nevesebb társukkal egyetemben. Honlapunk egy hónapon belül elindul. Addig is a kérdéseket, jelentkezéseket és bármilyen hozzászólást a következõ e-mail címre várjuk: [email protected]
õõõ

megvan már vkinek ? :|
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
bár számomra a Sasha @ Dance Department-et még mindig nem üti, bár az már nem mai mix :)
õõõ
épp a part 2-t nyomatom, csapatom, veretem.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
01-Booka Shade - In White Rooms (Neo mix)
02-Tigerskin - Neontrance
03-ID
04-ID
05-Claude Vonstroke - Seven Deadly Strokes (Patrick Chardronnet Mix)
06-ID
07-Da Fresh - Broken Dream (David Duriez Bub)
08-ID
09-ID
10-Gabriel Ananda - Lauschgoldengel+Badger - Stop Clock (Part 1)
01-Robert Babicz - My Blue Car
02-Lindstrøm - I Feel Space
03-Lindstrøm - I Feel Space (M.A.N.D.Y. Remix)
04-Minilogue - The Girl From Botany Bay
05-Minilogue - Achk
06-Elektrochemie - Pleasure Seeker
07-Rusty - Body Hunter
08-Petter - Some Polyphony
09-ID
10-Gabriel & Dresden - Eleven (Extended Mix)
11-Kab Vs Minilogue - Feedback
01-Kab Vs Minilogue - Feedback
02-ID
03-Paolo Mojo - 1983 (Eric Prydz Mix)
04-Frank Neumann - Titan (Chris Source Mix)
05-Michael Mayer & Reinhard Voigt - Transparenza
06-Chris Lake - Release
07-Burrini & Pompili vs Sasha - eXpander (Ricky Ryan aka Can Costa Edit)
08-Martin Eyerer & Toni Rios - Duende (Lost In Robert Babicz Space Mix)
09-Joe T. Vanelli feat Rochelle Felleming - Get It On (Summer of Love) (Dubby remix)
10-Slacker - Corazon
01-Slacker - Corazon
02-Thomas Schumacher - Rotor
03-Joel Mull - Begun The End Has
04-ID
05-Gus Gus - Mallflowers
06-Gui Boratto - Like You (Supermayer Mix)
07-Tom Tom Le Chevalier Feat Anita Kelsey - Never Ever (Filterheadz Mix)
08-Inner City - Good Life (Steve Angelo remix)
+
Editros - Camera (Junkie Xl remix)
õõõ
Második részben meg Elektrochemie, Petter, végén meg egy kis G&D :) zsíír.
õõõ