Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a link a minõsége nem nagyon jo de sztem a a lényeget lehet hallani, az utolso 30 másodperc a lényeg! elõre is köszi!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
pl ha feltölteném a zshare.netre és esetleg vki meghallgatná <#wow3>#wow3>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
multkor hallottam egy számot, telefonom hangrögzitõjével sikerült elkapnom belõle egy kis részletet, a hang .amr-be van, tudnátok nekem segiteni? szeretném megutdni a szám címét :)elõre is köszi!
1min 20sec-tõl indítanám...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Quasar - World beach megvan vkinek?? Sehonnan sem tudom megszerezni!
Vani
Létezik belõle esetleg dub vagy club mix? Szallagavatóra keresek zenét, kb félperces, és én olyasmira gondoltam hogy egy "kiállásal" lehetne kezdeni a számot aztán egy picit bejönne a "tucc-tucc" is. Ugy emlékeztem hogy az offshorenak van egy ilyen verziója is.. (egyébként szivesen fogadnék szám tippet is :) )
http://www.zshare.net/download/chicane_-_offshore_original_mix-rar.html
1. szám; ismeri v.ki?
nem elõször hallom mixekben de istenért se tudom kideríteni a címét :(
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
azt a többit majd priviben ;)
tehát az alábbi mix-eket keresem ha lehet scene releasben (nfo-val, cue fájlokkal):
Renaissance The Mix Collection Volume 3.Mixed By Fathers Of Sound (VA) 3xCD 1996
Renaissance Worldwide - London Mixed By Dave Seaman and Robert Miles (VA) 2xCD 1997
Renaissance Worldwide - Singapore Mixed By David Morales, Dave Seaman and BT (VA) 3xCD 1997
Renaissance Presents… Volume 1. Mixed By Ian Ossia and Nigel Dawson (VA) 2xCD 1998
Renaissance Anthems 2002. (VA) 3xCD 2001
The Sound Of Renaissance Volume 1. (VA) 2xCD 2002
a többit sikerült összeszednem
thx elõre is
justtrance.no-ip.com:4111
djcenter2004.no-ip.org
hyperspace.tt-network.info
trancemp3.dyndns.org (igaz ez má' jóideje nem megy)
Ramadamammy rapidrandi
Ha valakit érdekel PM-et küldjön....
hTTp://ror.hu/
3:40:24 épp most hallgatom <#eljen>#eljen>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hybrid-UK | DjKool-RO | Shootie | Yvel & Tristan
A hatalmas érdeklõdésre való tekintettel a Hybrid buli a STUDIO-ban kerül megrendezésre!
hölgyek a ház vendégei a belépõre, urak 2000HUF!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
én mondjuk pont flash brothers miatt mentem volna ki, csak hát mindenki lemondta egyedül meg nem fun :)
๏̯͡๏﴿
Nem hiányoltatok valakit?<#idiota>#idiota>
õõõ
LOÁL!:D
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"