3509
Progressive House
-
nem mondtad milyen mixbe kell így az origit kapod ;)
http://www.zshare.net/download/chicane_-_offshore_original_mix-rar.html -
CHICHANE - OFFSHORE-t feltudná nekem vki tölteni vagy esetleg msnen átküldeni? -
http://www.youtube.com/watch?v=f5YtDlDfHLw
1. szám; ismeri v.ki?
nem először hallom mixekben de istenért se tudom kideríteni a címét :( -
OPM #2138 íjj 
-
ja, amugy allitolag megérkezett, de hullakészenvolt és inkabb nem játszott..... -
london 128kpbs, a többi 192kbps eredeti release lehet mind, párhoz nincs nfo, de mindegyikhez van cue, jónéhányhoz borító is -
milyen formába? ha nem nagy gond tudnál küldeni filelistát mindegyikről?
azt a többit majd priviben ;) -
megvan mind a Volume One-t leszámítva, de lehet h az is utánna kellene néznem... -
ááá... ne is álmodj róla ez inkább klasszik kategória, nekem a fathers of soundból asszem megvolt az egyik cd asszem, meg a Singapore-t talán meg lehet találni, de a többi nagyon necces. -
keresek pár régebbi renaissance albumot, ha valaki esetleg rendelkezik velük az msg me!!
tehát az alábbi mix-eket keresem ha lehet scene releasben (nfo-val, cue fájlokkal):
Renaissance The Mix Collection Volume 3.Mixed By Fathers Of Sound (VA) 3xCD 1996
Renaissance Worldwide - London Mixed By Dave Seaman and Robert Miles (VA) 2xCD 1997
Renaissance Worldwide - Singapore Mixed By David Morales, Dave Seaman and BT (VA) 3xCD 1997
Renaissance Presents… Volume 1. Mixed By Ian Ossia and Nigel Dawson (VA) 2xCD 1998
Renaissance Anthems 2002. (VA) 3xCD 2001
The Sound Of Renaissance Volume 1. (VA) 2xCD 2002
a többit sikerült összeszednem
thx előre is -
Majnz #2131 jah ez kimaradt: regelsz és a forum tele van mixel! -
Majnz #2130 Livesets.com -
purehousemusic.no-ip.com -
tudtok mondani hubokat ezeken kívül, ahol sok elektronikus zene van?
justtrance.no-ip.com:4111
djcenter2004.no-ip.org
hyperspace.tt-network.info
trancemp3.dyndns.org (igaz ez má' jóideje nem megy)
-
ugot2know #2127 yepp :D -
Renaissance Presents Nic Fanciulli Volume 2.
Ha valakit érdekel PM-et küldjön.... -
jah
3:40:24 épp most hallgatom
-
Kozben olvasom a forumban, hogy 4 oras, rahuzott meg egyet :) -
tribalmixes-en fenn van -
Tegnap esti 3 oras Dandy (Monitor) mixre nem tudtok linket esetleg? -
nem gyenge
-
need -
ahhahhh -
_Vegeta_ #2118 Csupa ismeretlen nev, biztos zsenge buli lesz. :D -
deszar -
OPM #2116 aha
-
december 16.szombat | DokkProgression@STUDIO
Hybrid-UK | DjKool-RO | Shootie | Yvel & Tristan
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Hybrid buli a STUDIO-ban kerül megrendezésre!
hölgyek a ház vendégei a belépőre, urak 2000HUF! -
kár :(
én mondjuk pont flash brothers miatt mentem volna ki, csak hát mindenki lemondta egyedül meg nem fun :) -
owned
-
Hát amiért mentem, meg gondolom rajtam kivül pár ezer ember, nevezetesen, hogy Danny Howells muzsikáját halhassa 1 csöppet, ez meghiusult mivel állítólag lekéste a gépet, fa$za....Meg álíltólag különgépet is béreltek neki, hogy ideérjen 3-ra az se jött be, hmmmm érdekes na mind1, csak a Flash Brothers-ért, meg a Jody Wisternoffért, nem fizettem volna 3 ropit, nem azért mert nem éri meg, csak engem most nem ők érdekeltek, ez csak ráadás lett volna... De hát ez van, csak kicsit szarul esett szerintem pár embernek köztük nekem is hogy nem jött el Danny papa, szóval ez van... -
mert mi történt/ milyen volt? -
ahahahah -
Volt valaki a Renaissance-on tegnap?
Nem hiányoltatok valakit?
-
mondjuk arra nem sikerült rájönnöm hogy egy Rasmus fan siteot mért a prog house topikba tett, ennyire még egy Rasmus rajongó sem lehet eltévedve zeneileg :D -
LOÁL!:D -
szakértsél :) -
OPM #2105 a zesgé nemarra való hogy félévente egyszer bejöjjön valaki reklámozni
-
de köcsög átírta :P -
hol van benne? -
jó kis párbaj van, itt, a tream fórumon kívül loál :D