908
-
Áááá, azt a fajta karneváli kavalkádos fórumrendszert én is utálom... -
Szerintem az, hogy kinek mennyi hozzászólása van, leginkább azt tükrözi, hogy ki mennyire ér rá (erre)... -
Némi jogok tényleg jók lennének magasabb szinteken. Pl. házigazda jog az általánosban a saját topicokra mondjuk 3 csillagtól, stb.
Viszont jó pont, hogy olvasható! a fórum, nincs úgy elb@szva mint a PHP nukeos fórumok (pl. borda, stb.) -
Na ne mondd már, hogy ez a havi 80 ft fogja a csőből kihozni az SG-t. -
Nem hiányolok én semmit, engem egyedül a #215-ben leírtak motiváltak, de mások számára esetleg érdekes lehet a "szintlépés" évente. -
Hát ezaz, hogy a 20k hozzászólásom úgy látszik nem ér annyit az SG-nek mint párszáz komment és 200Ft...
-
Azt, amiért fizetsz, jobban megbecsülöd... -
Cat #220 sztm már igy is elég csicsás, sőt...
mit hiányolsz? -
Szintlépés rulez álá RPG :-DDDDDD -
Ad 1: a 2 év alatt amit itt töltöttem volt itt RTL klub, meg egyéb reklám bannerek, szponzorok! Még most is van.
Eddig miért nem kellett ez a lóvé?
Ad 2: ismét csak a konkurens fórumokat tudom felhozni. OTT NEM KELL ILYENÉRT FIZETNI.... -
Mondjuk nem lenne hülyeség, ha egyre több csillaggal egyre több okosság járna... -
Valamiből fenn kell tartani a siteot, és kell bevétel is! Manapság SEMMIT nem kapsz ingyen, ne felejsd el! -
Nekem megér havi 100-at, hogy "kezelni" tudjam az esetleges dühkitöréseimet, bár már csak 4 percem van rá... -
itt most egyedül a csillagok kárpótolnak, hogy látják mások is, hogy régi motoros vagy... -
Itt vagyok már több mint 2 éve, szinte minden munkanap.
Más fórumokon (borda, hardwired) INGYEN kapnék megkülönböztető jelzést és/vagy egyéb jogokat...
EZZEL VAN A GÁZ, nem a 80 Ft-tal.... -
St komolyan nem arról van szó, hogy drága lenne.
Hanem arról, hogy NEM ÖRÖKÖS A TAGSÁG és hogy minden kis mezei fórumozó MEGVÁSÁROLHATJA magának! Ez degradáló a TÉNYLEG RÉGÓTA FÓRUMOZÓKAL szemben...
-
most olvastam az SMS szolgáltató doksijában, hogy az árak nem nettó, hanem bruttó módon vannak meghatározva, tehát a havidíj nem 80Ft+ÁFA, hanem csak 80Ft. Tehát, igazából 64Ft+ÁFA/hó. Véresen drága... -
nekik ? akkor nekem nem is való ?? én egész du itt ülök és olvasom , közben meg bebeszólogatok.. :) -
"szerintem zárjuk le azzal, hogy akinek kell megveszi, akinek nem nem veszi meg, ennyi."
na ja, ez igy jo is lenne, de a hozzászolás törléssel a többiekkel van kibaszva akiknek nem kell vip tagság...ha vki olyan meggondolatlan hogy leirt vmit és utána törölni akarja akkor szoljon egy moderátornak... -
szerintem nem is Te vagy az a látogató aki napi 1-2 órát fórumozik itt. a VIP nekik készült. -
Sajnos, igazad van.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
kell még 150 hozzászólás! :) -
tudatlanka #205 St:
" ezek a topikok azért jók, mert azok akik fikázzák a vipet max. 1-2 hónap múlva maguk is vipek lesznek"
Látod ezt nem fogom megtenni azon a havi 100-n inkább veszek a gyerekeimnek két csokit mennyivel jobb -
tudatlanka #204 I2k: te is tudod én is tudom hogy nem attól leszel itt VIP hogy mit tettél le az asztalra.Én tudom hogy mit meg te is tudod hogy én mit.Ilyen világban élünk midenhol emeltdijas tel-sms stb.Vagy teszem azt ez a nickem csak kb 1 hónapos mert meguntam hogy visszaélnek nevemmel holott már egy pár éve forumozok vagy vegyem elő esetleg a több éves valamelyik nickemet????Tartok tőle lenne egypár csillagom vagy mifene... -
Ez természetes ! Ha látom értelmét és sikerül szépen kicsiszolni, illetve a feltételeket emberire változtatni, akkor én lesze az első aki VIP-regel. De ugye még nem erről van szó...
Majd ha látom, hogy jó felé halad a dolog, elgodokodom róla (talán). Én jó ideje már csupán mérsékelt lekesedéssel bírok bármi iránt, ezt nézzétek el nekem ! :DDD -
annak egészségére. ezek a topikok azért jók, mert azok akik fikázzák a vipet max. 1-2 hónap múlva maguk is vipek lesznek :) -
na az vagy te :)) -
és akinek nem kell de megveszi ? ;]] -
mától 4 perc -
szerintem tök meddő dolog ez: van egy feature amit pénzért adunk, vagy megveszed vagy nem, felesleges tépni a számat és kétszázötvenszer elmondani miért van ez így, holnapután úgyis jön mégvalaki és megkérdi ugyanezt.
szerintem zárjuk le azzal, hogy akinek kell megveszi, akinek nem nem veszi meg, ennyi. -
Bocs, de szerintem nem kell tomsolo-ra kenni, nem ő vezette be. Ha a főnökségnek nem tetszett volna az ötlet, és nem hajlott volna felé, akkor csak 1 ötlet maradt volna, de az eredmény mást mutat.
A VIP-tagsággal járó "előnyök" meg úgyis alakulnak még. -
Nattyon 1xű, ha valakit nagyon le akarsz baszni, megvárod míg az üzenete elég régi ahhoz, hogy már ne módosíthassa ! Term. moderátorok ellen ez sem véd ! -
Pontosan. Én 3 éve vagyok Fórumtag, el is vagyok a "Játékmagyarítással tudtok-e?" topikkal, meg még egy párral, de már tegnap is írtam, hogy ez az újítás bizony eléggé kétélű fegyver. tomsolo bizony, ez nagyon nagy baki...!
Lehet, hogy az SG jól jár, de így a színvonal zuhanni fog.
Tegnap is, ma is leírom, hogy bizony ez a 8 perces (később mittomén lesz majd "csak" 2 perces...) törlési lehetőség pedig egyenesen kib...ás velünk, "normális" (és ezáltal meg sem különböztetett) fórumozókkal.
Én konkrétan elvagyok, de az kifejezetten idegesít(ene), ha valakit leszúrok, mert hülye vagy fütyi és a következő oldalfrissítéssel észreveszem, hogy magamból csinálok hülyét, mert a mondanivalója már semmiben sem hasonlít ahhoz, amiért leszúrtam, így a többiek engem szapulhat(ná)nak, hogy milyen szemét vagyok "szegény" userrel...
áááááááááááááááááááááááááááááááááá
A 2000. évbeli Fórum-motor és design változást üdvözöltem, de ez már sok!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
de .. a logo miatt meg szerintem.. meg a f.sz se tuggya -
most sem értem....
nehogy már a logo olyan fontos legyen... ez az igazi indok?
a 8perces törlés tényleg él? mert ez meg aztán a legnagyobb faszság.. mondhatni aljaság, mert igy pl egy vitában az illető törölheti a hozzáazolását.... ezt nem is részletezem mert egyértelmu mit jelent.... forumban pont az a jo hogy amit leirsz az megmarad, igy legalább meggondolod mit mondasz. -
Cat #192 moderátor figyelmébe, #2435 <- -
nem hiszem hogy a pénz az 1.leges cél -
[Walaki]D`Lair #190 Most jöttem, egész hétvégén nem voltam neten... -
Cat #189 mér van az, hogy itt logtok egész nap, és ugy dumáltok hogy egy kicsit se olvastok vissza a témában -
[Walaki]D`Lair #188 Ezt próbáltam én is elmagyarázni St-nek, de nemtom megértette -e...:)