8023
  • bazs1
    itt lehet frissíteni
  • ColdFire
    nem tudom milyen frissitest, es meg a keresovel se talalok semmi ertelmeset
  • akyyy
    tegyél fel vmi frissítést... vagy start menü futtatásba irj bele vmit..(nemtom már mitt, de volt rola szo a topikban, lent keresőt haszálva keresd meg)
  • ColdFire
    Pls help... :'(((((((((
  • akyyy
    ez a távsegítség kérése, az alkalmazásokban van benne, ajátékok mellet...
  • halofilter
    Sziasztok!
    Hallotam olyan programról ami a msn-be épül bele valami távjavító, amivel mások gépét megtudom javítani ha ő is felteszi!! Nem tudjátok a nevét vagy egy linket PLZ!! Előre is köszi!
  • ColdFire
    ujra is telepítettem már....
  • ColdFire
    van egy kis gondom, ezt írja amikor inditom az msnt :'(
    (a regi msn müködik, ez 7.5ös)
    Help!:(
  • prezi
    ez bukó :D
  • akyyy
    beállítások, adatvédelem, sé felveszed a partnereidet
  • Davcell
    SEGÍTSÉG!!!
    Hacker támadás ért bazz!
    !! ][-][acked ßy: Private Hacker Team !! ---> EZ VAN A NEVEM HELYÉN!
    És az összes partnerem törlődött!
    Valaki segítsenek nagyon kérem! Volt vagy 150 partnerem...
  • Gyocsika
    Ok megvan csak ugy csináltam hogy telepitettem és közben ment a winamp és nem hozta be az msn messengert ott a bal sarokban ujra kellet inditanom a winapot!
  • akyyy
    bal oldalt van az msn messenger, nem tlaálod? rosszul tetted fel akkor
  • Gyocsika
    Letöltöttem az msn gen nevü izét hogy winappal is működjön az hogy ymit hallgatok feltelepitettem és a winapban megnyomom a CTRL+P és ott nem találom holl kelll engedélyezni??? HELP
  • akyyy
  • 0ppika
    ejj Áky nagyon gyűlnek a pontok :@
  • Zomil
    senki nem tudja h lehet elkerülni h az msn-en ne nyomja össze a smiley-nak berakott .gif-eket???
  • bence33
    helló. hol tom megváltoztatni az msn-es jelszavamat???????
  • pbes
    Alternatív MSN klienst keresel?
    Gaim, Miranda
  • akyyy
    FAQ-ban benne van, Egy partnerem angol szöveget írt, és egy linket, rámentem, és most az én cimem is ilyeneket küldözz, pedig hozzá se nyulok!

Sajnos vannak vírusok , melyt úgy lehet felfedezni, ha különféle angol mondatokat írnak, és egy cimet is, amiben általában a mi címünk is benne van. Semmiképp se menjünk rá, ha nem akarunk vírust bekapni, ha mégis, vírusirtóval írtsük ki a férget!

• Raccoon
    Ha tudtok még a Trillian-hoz hasonlót akkor mondjátok már meg a címét és kipróbálnám vele. THX!
  • Raccoon
    Hi! Az miért van, hogy winxp újratelepítés után sem tudok csatlakozni? Van netem, megy minden, semmi hiba, de egyszerűen sem a 7.5 sem a 8-al nem tudok belépni! Más gépről beenged, de az én gépemről még más címet sem enged be az msn! 2x már volt winxp full, formatos telepítés, mégis semmi! Előtte viszont valami spy lehetett a gépemen, ezért kellett újratelepíteni! Nem megy a Trillian sem, folyton ledob, és már próbáltam másnál is fellépni a saját gépemmel akkor is semmi. Na ezt mondjátok meg mitől van!!!! Thx!
  • Balumann
    Ha Windows Live messenger 8-atok van akkor töröljétek le és tegyétek fel a messenger 7-et. Ez úgylátszik bevált, legalábbis mondtam valakinek és utána nem kküldött ilyen fotoalbumot. Próbáljátok ki.
  • grebber
    Nemtudom leirtani mert nemtudom mi a progi neve ami csinálja ezt és egyből kilövi Nod-ot.

Valaki feltenné az ő msconfig automatikus inditásának képét??

Mert nekem ott van 2 cucc mind a 2 ki van pipálva de mögötte meg üres a rész nincs leirás.
  • Szuperkaraj
    © babaluga tegnap 17:04 | Privát | Válasz | #1

Sziasztok!
    Egyik nap egy hasonlót kaptam msn-be:
    The person have send you his fotoalbum your client doesn't support .blablabla
    Rákattintottam és besz*ptam valami vírust.
    Van valakinek ötlete hogy lehet eltüntetni?
    Köszi, hellosztok

Ez a bezárt illetve törölt MSN VÍRUS topikból van
  • Szuperkaraj
    valaki mintha írta volna ugyanezt már....talán a wlm topikban láttam
  • grebber
    Más megoldás nincs?
  • fawcet
    win reinstall az igazi, ha meg nem akkor csökkentett módban a nod32 ha elindul
  • grebber
    Valaki help egyik srác küldött egy üzit valami photo album akármi szöveggel én mivel megbiztam benne hisz beszéltünk már meg minden elfogadtam és gyanítom valami vírus mert első dolga volt bezárta a NOd32-ömet.
    Bármit beirog google-be és keresésre megyek az oldal egyből bezárodik.

valaki tud valami megoldásT?
  • Ghostika
    Valaki tud nekem proxy kiszolgálót az msn-hez?
  • Joeyn1
    tudja valaki hogy lehet msn bot-ot csinálni? :)
  • bertino
  • GyimiGábor
    Azt hogy hogyan lehet kikapcsolni a megosztási mappát hogy ne tudjanak nekem fájlokat küldeni?
    De ezt mintha már kérdeztem volna...
  • bertino
    ?

mit is akarsz pontosan ?
  • GyimiGábor
    Hello
    Hogy lehet kikapcsolni a megosztási mappát? mert nem korlátlan az internetem és teljesen lefogyasztják a partnereim pedig má 100-szor elmondtam nekik hogy ne küldjenek.
    A megosztás szüneteltetése nálam csak addig tart amíg ki nem jelentkezem.
  • chokeerigo
    hali
    hogy lehet MSN-be a másik embernek a videóját rögzíteni? :D
  • Alice Sabbat
    köszi szépen :O...
  • Zomil
    valaki erre tudna megoldást? pls :)
  • fery02
    ÓÓÓÓ, nagyon szépen köszönöm, működik!! :)
  • xxdani
    nézd meg hogy be van-e állítva a win media playerben....eszközök->beállítások--->beépülő modulok--->háttér--->és ott van az msn messenger...