MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy pár nap alatt hirtelen lelassult neki a Live? egy ideje hosszú perceket kell várnom hogy írni tudjak, ha rámkattint valaki elõször csomó ideig csak fehér ablak... csak maga a fõablak is 50 mega memóriát eszik meg, úgy hogy nincs megnyitva partner, és pl a görgetés is lefelé a partnerek között valami nagyon lassú, pedig 70-80 partnernél nincs több... :S
ha pedig beszélgetek valakivel, prociteljesítmény 80-90%-ra is felmegy, mindezt egy 2200 MHz-es AMD-n, 768 mega memóriával... :S
a gép vírusmentes, csak az MSN-el van gas...
Újratelepítés sem segít...
please aki tudja a választ vagy a megoldást, help! köszi
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Feel Blue Skin 1.1
Futuristic MSN
Longhorn MSN skin 7.0
MSN Slate
NeoWin MSN
Penguin MSN
Skin Emule MSN
Urban MSN skin

.: mobilize.hu :.
iken másik plus kell.. de nézdmeg a honlapot pazmeg..
http://loal.atw.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De nem tom... Én feltelepítettem a jouranal viewer-t,(azt írta a súgó) hogy tudjak rajzolni, de így se ment! Írták, hogy le kéne törölni az alap msn-t, de a programok telepítése és törlése listán nincs fennt, pedig tuti h még nem töröltem... Hol lehet törölni???
Xal az a baj, hogy még mindig nem tudom mit kéne vele csinálni...
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Elöre is köszi.
támadt egy ötletem, beírtam futtatásba hogy services.msc
vmiért le volt tiltva az üzenetküldõ szolgáltatás... persze én nem nyúltam hozzá, de hát a windows csinál ieneket magától is.
beteszel ennek segítségével egy szmájlipackot, amibe van monjduk 15 hasonló szmájli. majd fogod és ezeket módosítgatot, a te szmájliaidra. ezeket majd nem lehet lelopni😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy olyanféle problémám lenne, h az msn-el nem tudok rajzolni, pedig már többen is rajzolgatak nekem. Mi lehet az oka? (Msn 8.0-ám van asszem 401-es plusszal)
elíndítom a live messengert és nem történik semmi. fut a program, de nem jön elõ az ablak se a system tray ikon
Az lenne a kérdésem, hogy elõzményeket hogyan tudom visszaolvasni? xml tipusú file-t nemtudom mivel nyissam meg. (Olyan elõzményröl van szó, amit nemtudok úgy megnyitni, hogy rámegyek az illetõre és 'elõzményesk megtekintése')
2. virus/trojan -> spysweeper, nod32, ad-aware
3. old msn -> töröld a 7.5-t a plusal együtt, szeddle 8.1 live-ot, teddfel. (próba.. lehet behalt a 7.5-öd)
4. windows death -> format, reinstall xp
ezeket nézném végig.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
kb egy hete kezdett el fura dolgokat csinálni az msnem(7.5-ös). Ha be akarok jelentkezni a folyamat végén egyszerûen leáll a program, alul a tálcán azt mutatja, be vagyok jelentkezve, de ha rákattintok a fõablakra, azt írja hogy a program nem válaszol. Megnyitom a feladatkezelõt, h leállítsam, ott meg kétszer fut az msn, legalábbis kétszer írja ki.
Leszedtem a 7.5öst és feltettem a live messengert, ezzel addig se jutok el, hogy elõjöjjön vmi, kiírja a feladatkezelõben, hogy fut a program, de ablak sehol...
Az egyedüli ami fut, az a windows messenger, ami az össes windowsban benne van:/
tudja valakki, hogy miért van ez?