8023
  • akyyy
    vezérlőpult: Programok eltávolítása: Plus.
  • Sné Zsuzsa
    Valaki segítsen nekem a Live 8-ból eltávolítani a Plus-t!
  • akyyy
    lehet valami plugint, vagy hasonlót tettél fel.
  • akyyy
    mindegiyk cimnél el vannka tünve, vagy csak nálad?
  • Thomee
    a-a, megpróbáltam újra feltenni, ugyanaz maradt minden
  • Thomee
    Ja és a szmájlik is eltűntek:(
  • akyyy
    Háát, sztem tedd fel újra. vagy tegyél be valami képet az nem marad meg?
  • Thomee
    Csáó!
    Nekem is segíthetnétek:) Nem tudom miért van, de nincs képem, és úgy mutatja mintha ki lenne kapcsolva, a beállításokba van egy olyan hogy: képem mutatása és megtekintésének engedélyezése mások számára, na azt bepipáltam és hiába alkalmazom meg ok-ozom lese szarja visszamegyek megintnincs kipipálva, meg ha képet akarok választani, kiírt valamit mostmár nem, de ott sincs bent egy kép sem, eltűnt az összes, persze a bátyámnak jó az msn:S Ha tudna valaki valamit segíteni megköszönném:)
  • Don Csiccsi 13
    Sziasztok ! Légyszi segítsetek ilyen gondom van :
    Mikor bekapcsoltam ma reggel a msn-t azt írta ki hogy : a webhelyet ismeretlen hitelesítés szolgáltató azonosította, feltételezhető hogy azzal a céllal hogy leszedje adatait, Mit tegyek valakinél előfordult már ilyen légyszi írjátok meg előre is köszi. Ennek köszönhetően nem indul el meg valmi account.live.com-ot írkál állandóan
  • sweech
    sikerült ^^
  • sweech
    aznemjó :/
  • Kriszt020
    csinálj új címet!:D
  • sweech
    :-c
  • sweech
    haj

nemtudom miért de a live nem fogadja el a címemet. beírom, tölt és ennyi. próbáltam másnál is fellépni de ott se sikerült :/ ötlet?
  • Roli
    sziasztok!
    PPPOE hozzáférésűre változtatták a netem. Egyébként Wi-Fi. Létre kellett hoznom egy új kapcsolatot, ahová írom a felhasználó nevet és a jelszót, aztán csatlakozik az Internethez. Azóta viszont az MSN nem akar fellépni. A TCP és a http proxy az MSN tesztelése szerint jó, de mégsem tud fellépni. Az állomásleíró fájlra hibát jelez. A sima Windows Messenger be tud jelentkezni ugyan arra a fiókra a Live és a 7.5 nem. Szerintetek mit csináljak?
  • akyyy
    muszáj az pontos j , töröld az internet explorerben az idéglenes fájlokat, sütiket, stb...

de gondolom ki is ír valami hibaüzenetet
  • spyghost
    Hali! egy kis segítségre lenne szükségem! tegnap reggel amikor bekapcsoltam a gépet nem tudtam bejelentkezni msnre. gondoltam majd megjavul, mert már máskor is volt oylan h 10-15percig nem volt jó. aztán órák múlva sem változott semmi, gondoltam újrarakom az egész msn-t, meg is történt de semmi javulás.azóta kioróbáltam már az összes létező msn-t, de semmi. jah és a legdurvább h a live messengert nem is tudom felrakni.lehet h a gépemben van a hiba? csak az a furcsa h semmi vírus vagy ilyesmi nincs a gépen és minden más tökéletesen fut és működik. lehet h a végén winreinstall lesz... de ha nem muszály akkor nem akarom. vki vmi ötlet?
  • autoszimulator
    Tiltsad le aki bevesz!
  • Rage47
    Hogy lehet megakadájozni azt, hogy be tudjanak bevenni automatikusan emberkék a közösbe? Kezdem unni, hogy minden barom bevesz 20 embert, miközben itt sem vagyok a gépnél, és csak nézek h mi van itt + fagyogat az msn:S
    Van ez ellen vmi beállítás?
  • Daveee
    lol mit risz, nekem legalább 1-2 ora lenen mire átjön, neked emgcsak 10 perc
  • akyyy
    azokat ne másold hanem a kiterjesztéseit nevezd át png-re. ugy már be lehet tenni:)
  • Ficok
    HAli!
    A lényeg, hoy behalt a windowsom és ujra lett telepítve minden beleértve az msnt is. Hogyan tudnám a régi smiléket átrakni az újba? Elég régóta gyűjtögettem őket és nagyrészük nincs meg képként. A dokumentumok\applicationdata\micro....\msn\ tárolja a lementett dolgokat de hiába másolom be ezeket az új helyére nem jelenik meg a programban.
    Van valami megoldás?
    thx
  • akyyy
    nálunk van ugy, hogy a szembe szomszédba is (lépcsőház, ajtóval szembe), ugyanolyan net van mint itt, és soksor előfordul hogy komlpett dvd-ket küldözgetünk egymásnka át:D
    nyomtató és fájlmegosztás sajnos igy nem jöhet szóba(bár total commanderbe néha lehet tallózni egyes gépek fájlai között:D de van h az a város szélén van:( szal lassan jön)
  • Zs0lt1
    szia!

ezt ugye most nem mondod komolyan, hogy 3 gép közt ami helyi hálózatban össze van kötve, msn-en keresztül küldözgettek fileokat?
    Mert ha igen, akkor szerintem ez az évszázad vicce.
    át akarsz vinni a szomszédba valamit, de inkább megkerülöd a világot és úgy viszed át. Fájl és nyomtatómegosztásról nem hallottál még?
  • Jaffa 2843
    nekem is ez a gen msn kellene de 64bites XPn nem akar müködni :(
  • akyyy
    uw vacakol, grrr... gen msn, erre kell rákeresni googlen.
  • Nuki
    házigazda úr: #7075 még mindig....
  • Rexor
    Ez szerintem net probléma. Nézz utána, lehet hogy meg terheli a neted valami. Rakj fel egy Internet Security-t vagy vmit.
  • Challanger
    Hello!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

3 gép felé van elosztva a net, router segítségével.

Eddig a 3 gép között baromi gyors volt a fájlátvitel MSN-en keresztül.

Pl: 350 Mb-os video kb. 40 mp alatt ment át.

Nemrég arra lettem figyelmes, hogy sajnos ez már nem így van. Valami

miatt baromi lassú lett és nem tudom az okát. Most legalább 10 perc

kell a 350 mb-os file átviteléhez.

Amikor még nem volt probléma, én MSN 7.5-öt használtam /tesóm gépén

8.0/. Aztán én is átálltam 8.0-ra és kb. ettől kezdve szar a sebesség.

Nem azt mondom hogy összefügg a két dolog, de gondoltam megemlítem.

Hátha valaki tud segíteni. Előre is köszi a segítséget.
  • Kriszt020
    hali!olyan gondom lenne,h nem működnek a közös tevékenységek!
    Pedig leszedtem hozzá a windows messengert is!azt írja ki,h "a mukamenethez nincsen használható adathordozó!" már újra tettem egy párszor ha valaki tud kérem segítsen!köszönöm előre is
  • akyyy
    nos, másik topikba már elég soxor le lett írva a megoldás:\ törölni kell a dokumentumokban a cimedet, hogy a gép elfejetsen, hogy aztán a szerverről letötlse az adataidat!
  • fery02
    Várjunk, öcsém felhasználójával minden probléma mentes, csak az enyémen szaraxik. Nincs valami ötlet? fontos lenne. Köszönöm a választ!
  • fery02
    Windows Live Messenger-t használok, és miután bejelentkezek, kb 5 másodperc múlva kifagy az egész, és leáll. Miért van ez? Újra is telepítettem közbe, de nem segített.
  • Zeccc
    Hi! valahogy kiszeretném deriteni hogy XY -nal mikor beszéltem elöször..
    Sajnos a naplóbejegyzések elvesztek, csak olyanok vannak amikor már bőven ismertem az illetőt :( Nagyon fontos lenne kideriteni mikor beszéltünk elöször. Valami progi vagy oldal, hogy mikor vettem fel vagy mikor irtam neki az első szót? Naon köszi!
  • Daveee
    KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
  • R0sc0
    hát kurvára idegesítő... ilyen mit tudok tenni?
  • UoNokedli
    hát elég idegesítő!
  • R0sc0
    hát igen de nekem csk egy címem van. És azza nem megy, hogy rohadjanak el.
  • Flamer
    Last version of StuffPlug-NG 2. Compatible with MSN Messenger 7.0 to 7.5. No longer supported.

még mindigcsak kettes.
  • UoNokedli
    az a poén hogy ha hotmail.com-os címmel lépek be... avval simán megy....