8023
  • GabiWong
    Valami infót közzé tehetnének valahol, hogy döglődik a server holnap megint üzemel stb...
    (Esetleg van valahol valami róla ?, msn.com on én nemláttam semmi iet)
  • Alien
    Nekem is szar lett
  • GabiWong
    Mindenkinek szar szerintem.
  • CSOCSO
    mindenki nem elerheto es akarkinek irok visszadobja az uzit
  • CSOCSO
    most megint szarakodik... elmentem reggelizni ..visszajottem... nincs a gepnel volt az allapotom. nem tudtam megvaltoztatni. most irtam valakinek mar elerheto vagyok de aoznnal visszadobja az uzenetet bordoval mintha nem lenne a csako a neten.. :( pedig online..
  • CSOCSO
    nah ez erdekes.. most probalkoztam parszor.. NEHA kiirja hogy hany levelem van a hotmailen. de nem csatizik fel. most felcsatiztam.. mikor felcsatizok kiirj ahogy paran most csatlakoztak fel.. pont most..nah mindegy
  • CSOCSO
    Halo all...amerikabol vagyok es sajna nem akar bejelentkezni az MSN em:((((((((
    a vicces az hogy az amcsi havernak se akar bejelentkezni..
    1 netszolgaltatonal vagyunk..
    masnak megy?? tehat lehet nalunk szar valami???
    melyik portot hasznalja az MSN???
  • GixEr
    ha csak beszelgetni akartok akkor eleg a teamspeak is!Teamspeak
  • PResident Evil
    nálam is helyre állt... de akkor másnál is volt ez a hiba ?
  • dardevil
    A Yahoo! Messenger - a következő választás, ha nem müxik az MSN ! Én most raktam - sajnos angol, de legalább nem kell írogatni !
  • dardevil
    Nálam már javulgat az írogatás már átmegy - dumálás még nem sikerült.
  • PResident Evil
    neked is ugyanez ? és hip-hop beszart... miafaszt kéne csinálni ?
  • dardevil
    Kellene addig valami más beszélgető progi - csak nem tudok helyette mást.
  • dardevil
    Nálam dettó ugyanez, már azt hittem , hogy csak az enyém xart be !!!
  • PResident Evil
    hi... nemtom miértt, egyszer csak baszakodik az MSN em... beloginol és senki sem elérhető...majd egyszerre mindenki beloginol, de nem tudok írni senkinek, mert azt írja ki hogy nem sikerült kézbesíteni !!! mi a teendő ? ujraraktam... uninstallal is... gépet visszaállítottam... mégis mi lehet ?
  • Amse
    nm.
    de jó ha kivágod mert akkor biztos az lesz benne amit akarsz.
  • bogyoka
    oké, köszi:)))

De azért érdekes, hogy a másiknál mindegy volt, itt az irodában is rendesen berakja, és nincs is levágva a kép.:))
  • Amse
    vágd ki a képet 100x100asra
  • bogyoka
    Huhhaa, úgy látom aug. óta nem írt ide senki, no nem baj, hátha nézi valaki, én írok

Újból kellett raknom az msn 6.2-őt. Most az miért van, hogy berakom ugyanazt a képemet a megjelenítőbe, és nincs ott a fejem, csak nyaktól lefele van minden, és több képet is próbáltam, és azok is úgy vannak.
    Mit lehet csinálni? Beállítást nem találok rá.
  • yozsee
    Megtudja valaki mondani, hogy szóbeli beszélgetést mért nem tudom rendesen használni egy 98-as és egy xp-s msn-ező között? Kiírja hogy a kapcsolat létrejött, de köbö 2 mp után megszakad. De ez a gond csak a hangnál van. Pedig mindketten a 6.2-est használjuk
    Valaki tud segíteni?
  • Grenzjager
    thx
  • batman
    Próbáld meg a .Net Passport beállításokat újra megcsinálni, vagyis módosítani az adataid. Legvégső esetben töröld a mostani profilt, és csináld meg újra a régit. Úgy emléxem, hogy a korábbi profillal felvett partnereid megmaradnak.
  • Grenzjager
    ahoj!
    pliz segitsetek. szepen formataltak a gepemet, s az msn egy masik email cimemre latt allitva, viszont a regit nemtom visszaallitani, mi tevo legyek? hun tom megvaltoztatni az email cimet. Bejelntkezes mas email cimmel nem igen muxik....
    danken mekLog
  • Ben C
    nekem megoldódott..tűzfal volt a köcsög
  • PLackó
    most meg ezt írja:

• PLackó
    letöltöttem az msn messengert és amikor elindítom ezt írja ki:
    mi lehet a baj?

• Ben C
    az outpost kérdezte hogy kiengedje-e a netre...a tesóm gépezett...
    tippelhettek kiengedte-e...
  • Ben C
    phök
  • PLaci #81
    A szokásos..... próbálkozz később....
  • Ben C
    help plz:
  • ALCATELGOD
    Nekem, most nem jelentkezik be!!! Mit tegyek azt írja ki, hogy nem csatlakoztam a netre, pedig a böngésző megy
  • batman
    Sziasztok!
    Sikerült már valakinek videókonferenciát elindítani? Vagy legalább a sima hang átvitelt? Mert nekem sehogy sem akar összejönni. A mikrofont érzékeli, beállítottam, camera okés. Szal totál elakadtam.
  • pistikem1
    sziasztok hol lehet tölteni több ikonok mint msn re kösszi
  • [oLe] #76
    Akkor nem lehet 2 messengert futtatni egy idoben?
  • XRV
    Nekem is előjött ez a probléma de most már oké. (#68)

Más probléma lenne :-(
    Freewebre hiába küldöm a megerősítést kérő emailt, nem érkezik meg már 24 órája.
    Van valami ismert dolog emögött?
  • PLaci #74
    Próbáld ki a Skype nevű progit a haverjaiddal. Lehet, hogy jobb minőséget tudtok elérni....
  • PLaci #73
    Lehet, hogy tegnap óta megszűnt a problémád, de ha mégse:

Próbáld meg a bejelentkezés más felhasználói néven -t, és add meg újra a felhasználónév jelszavad, mert megesik, hogy "elveszíti" a tárolt jelszót a program....
  • BADE
    Hibaelhárító ezt írja:A program nem talált semmilyen hibát rendszerbeállításaiban, illetve programjaiban. Kérjük, próbáljon meg később bejelentkezni az MSN Messenger szolgáltatásba.

2 órája próbálgatom,de hiába
  • BADE
    A szolgáltatás állapotánál pedig:Minden rendszer stabilan működik.
  • [oLe] #70
    Hi.

Lehet ket Messengert futtatni egy idoben? Ha igen hogyan?

Udv.