MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy
·$04·# id eis irhatsz
vagy
·$42·#szines már igy is·$12·#azegész
én feltettem az msn 7.0 betat. hogy lehet benne szines betükkel kiirni a nevemet? mint a 240-es hozzászólásban.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
van egy másik
.NET Passport Tagsági szolgáltatások
A Microsoft® .NET Passport-fiók adatainak módosításához, új jelszó megadásához vagy további tájékoztatás beszerzéséhez a .NET Passport rendszerrõl kattintson az alábbi hivatkozások egyikére.
Súgó
Módosítani szeretnék valamit...
A .NET Passport-profil szerkesztése
Titkos kérdés módosítása
Jelszó módosítása
Másodlagos e-mail cím megadása vagy módosítása
Saját mobiltelefonszám megadása vagy módosítása
.NET Passport-fiók megszüntetése
Segítségre van szükségem...
Elfelejtettem jelszavamat
Jelenteni szeretném a .NET Passport egy lehetséges biztonsági hibáját
További információt kérek...
Egyedi .NET Passport-azonosító megtekintése
.NET Passport — Kérdések és válaszok
ird be az email cimedet, és az msn jelszavát
itt megjelenik ez:
Kérjük, erõsítse meg e-mail címét
Súgó
A rendszerben részt vevõ webhelyekre a .NET Passport-jelszavával való bejelentkezéshez erõsítse meg, hogy a következõ e-mail cím az Öné:
[email protected]
Ha ez nem az Ön e-mail címe, most megváltoztathatja.
[/]Megerõsítés most[/b]
érdemes expolerben csinálni, és ha rákérdez hogy folytatni akarod a nem biztonságos elemek megjelenítésés, menj arra hogy igen
egy kis help
lassan inkább új email címet csinálok...
ez a kurvakibazott májkroszoft hogy dögölne meg egyenként az összes rohadt mocsok mrá teljesen kivagyok idegileg ettõl a szar fasz messzendzsertõl...
kiírja hoyg amil adress not verified....hátakurvaannyát bassza meg...
és sehol nem találom azt a kurva "resend azt a kurva verify emailt" gombot...
kitöröltem azt a szaros emailt mert ami a microsofttól jön az jó nem lehet...
bezzeg a rohadt msn.com-on minden faszság csak olyan nem amit használni is lehetneû!
hogy baszódjon meg az egész kurva májkroszoft!
nem tudjátok hoyg a francba lehet újraküldetni az emailt?
Azok közül a címek közül nekem mire van szükségem? 😊
Segítek barátom:
Én írtam:
"Feltettem az MSN beta 7-et, aztán a hozzá tartozó MSG Plus beta 3.40-et..."
Szerinted ezek a címek kellenének:
"na van msn 7.0 betahoz MSN PLUS 3.40 BETA!!!
Ráadásul magyar, akit érdekel töltse le itt: MsgPlus-340Beta.exe"
Szerintem gondolkodj mielõtt írsz, és ha javasolhatom ne járasd le ennyire magadat... Ja és a 240-esre utalást sem teszel. Mivel csak a plugin címére utalsz.
Hajrá <#wave>#wave>
Nézd már meg mit írtam te bal..fácán... MSG Plus 😞
Nem azt írtam, hogy a plugin nem mûködik, kis Einsteinkém.
Totál átnéztem az MSN-t, meg a Plus-t miután feltettem õket, és mindenhol az volt beállítva, hogy jelenítse meg a kacsintásokat, stb, de nem tette, és nem csak nekem nem. Köszi szépen a telepítgetési tanácsokat, de ahhoz talán még van elég IQ-m.
De ha már az IQ-ról beszélünk:
"mûködk mindne csa kell hozá egy kis Iq."
A mondatot nagy betûvel kezdjük, szoktunk alkalmazni mondatközi írásjeleket, ja és az Iq=IQ. Mellesleg az IQ-hoz hozzátartozik a kúltúráltság, és a mûveltség valamilyen szintje. De mint észrevehettük mondatalkotási szokásaidon, nincs túl sok türelmed leírni egy mondatot, ezáltal rengeteg helyesírási hiba keletkezik, amik persze nem csak a türelmetlenség következményei lehetnek. A modorod sem a kúltúráltság legmagasabb szintjét tükrözi, és a hangnemed sem. Satöbbi, stb...
Azért kösz a segítséget <#wave>#wave>
aztán a plugint hozzá, a lentebbi cimrõl mert az jó hozzá.
mikor telepíteda a plugint, kérdezni fogja hogy akarod e támogatni, menj hogy nem és nem lesz telefosva a windóz.
ésa kacsintások meg egyebek csak az fogja észlelni akinek szintét telepítve van az msn 7.0 beta
Itt be kel irnod, amit telepítõ kiír Install ID számot.
aztán Generate gomb és ot a te, egyedki kódot ingyeneses, csak most. vagyis mikor használod. 😊
A kacsintésok nem mûködtek, és egy "csomagok" nevezetû ikon jelent meg a párbeszédpanelban, ami semmire nem volt jó... Aztán csak úgy tudtam helyrehozni, h az MSN-t, és a Plus-t is letöröltem...
Ráadásul a Plus beleette magát az Explorerbe, mondjuk ez nem volt nagy gond, mert FireFox-ot használok, meg még kisebb reklámikonok az asztalra, stb...
Köszi, de inkább nem. A 7-eshez nem tudtok jó kis pluginokat, amiknek nincs szüksége a Plusra?
HONDA-The Power of Dream
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Auto-talkers (fogalmam sincs😊 )
CE/DP Stealer - na nekem ez tetszik legjobban. Mások képeit(!) szmájliait lehet lementeni a gépre. sajnos a lementet képek maradnak ugyanolyan kicsik, kivéve ha az illetõ nem használt valami nagyobb képet pluginnal...
Over-Sized Display Pictures - elõbb említett képnagyobbítás. A saját képed nem teszi be kicsibe, hanem a tényleges mérete megmarad. Vagyis a csevegõpartner nagyott fog látni...
Message when uses closes window - ez se rossz. Ha valaki bezárja az ablakot, akkor kiírja, hogy kilépett(XY kilépet a beszélgetésbõl)...
Alert when someone deletes you - kiír egy figyelmeztetést, ha valaki törölt minket a listájából(sajnod tiltást nem jelzi😞 )...
Enable window opened notifer - ez a másik kedvencem. Kiírja (úgy mint a bejelentkezésnél) ha valaki megnyitott minket de még nem írt semmit...
azonkívül még tud valamelyik olyat - bár én csak ezeket használtam - szal olyat tud hogy kiírja az üzenetek idõpontját, nem csak 5 fejet lehet beszúrni meg stb...
csak kár hogy a 7.0-al még nem kompatibilis.
http://www.stuffplug.com
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ezeket a funkciókat milyen néven keressem a sttufplug ng alatt?
Ráadásul magyar, akit érdekel töltse le itt: /MsgPlus-340Beta.exe
ha info kell, olvasd el ezt: (angol)
és más:
ezeket hogyan lehet megcsinálni?
azokta a bal odlalon lévõ jelzésekre gondolok, de a szines nevek is érdekelnek de szeritnem az vagy saját nevek, vagy eleve a partner neve olyan benne...