8023
-
megoldoldottam 1-2 dolgot de a stuff-ot még sajnos nem
MSN Messenger-hez letölthető összes cucc:-) -
a google-val pedig ezek szerint még nem találkoztál -
hello itt a faq-ba nem lehet letölteni a stuff plugint -
pont ilyen kell nekem is -
bazz, nem csak faq-t hanem pár hsz-t visszais olvashatsz, pont alattad írtam :D -
mert ?
mással van, vagy mi van ? :D -
pedig nagyon kell vmi help! -
failed -
nekem olyan plugin kell ami kimutatja ha valaki pl. rejtve kapcsolódik
kémkedni akarok mit csinál a barinőm!
bármilyen kémprogi jöhet ami jó msn-hez -
1. elolvasom a faq-t majd aztán kérdezek -
stuff plugint felteszed, az jelzi ha megnyitnak, és ha olyat jelez aki nem elérhető, akkor az vagy letiltott, vagy rejtve van. ennyit tudsz tenni.
-
emile zola #7530 semelyik msn-változatnál nincs??? -
nincs ilyen. -
emile zola #7528 helloszteok
azért írok ,mert úgy hallottam h van olyan segédprogi, amivel látni lehet azt is, ha vki rejtve kapcsoódik
mi ebből az igaz??? és ha van ilyen, honnan lehet megszerezni???
előre is köszi -
griveous #7527 oks megprobálom :D van egy msn partnerem aki megtudja csinálni de olyan geci h nem mondja el semmi áron
-
szedd le a colornick plugint, azzal sikerülni fog, vannak különböző színátmenet beállításoknem találtam jobbat, regelj, vagy keress rá te is -
griveous #7525 pls ha tudjátok akko irjátok meg a választ fontos -
és a haver mit csinált? -
griveous #7523 hy all pls segitsetek
h kell ugy csinálni h a nevem háttere feketéből neon zöldbe aztán megin feketébe mennyen? naon fontos lenne -
havernak is ez volt a gondja, bár nem tűzfal miatt, egyszer csak totál elszált msnje. -
kaspersky, nem kerio -
hello, az a bajom hogy mikor lejárt a trial kerio tűzfalam (nem hinném hogy ez az oka) akkor meghalt az msn liveom(meg se nyílik, vagy ha megnytom bejelentkezésnél kifagy), utána gondoltam felteszem a 7.5-öt, ami meg elindulni elindul bármikor, de bejelentkezésnél ez is kifagy. A windows messengerem tökéletesen műxik:S Ha ujraraknám a gépet tuti megoldódna, de annál vmi egyszerűbb megoldás kéne, ha tudtok esetleg. -
dzsozefo #7519 rájöttem! a dátum el volt szúrva.. érdekes :S -
dzsozefo #7518 Hello! nekem is ez a gondom az új gépemen - laptopon faszán megy... a nagy új gépen pedig hibakód és kiirja esetleg a tűzfal akadályozta meg -ami ki van kapcsolva.. :s és úgy se megy! valakinek valami ötlete? -
köszi =) -
hi all! lenne nekem egy problémám:vettem egy uj gépet és azóta kiir az msn nekem bejelentkezés közben egy hibakódot:80048820
bővitett hibakód:80048412 -
Dexantreal #7515 Egyébként mi ez? :S -
Dexantreal #7514 Most mit piszkálsz má megin? Játsz mással. -
-
Dexantreal #7512 
-

-
Dexantreal #7510 Igenis uram! 

Úgysincs semmi értelme vitázni meg veszekedni. Elég nekem a Fifa 07 Sg bajnokság, ahol nyaggatnak.
Hja, meg az országnak úgyis van ennél komolyabb baja. -
eddig nem kellet törölni, de abba is hagyhatnád , vagy kitörlök mindent:D -
Dexantreal #7508 Nah mi van? :P Látod, nem csak te tudsz lámázni, hanem más is.
Egyébként meg senki nem hívott ide: ha nincs kérdésed msn-nnel kapcsolatban, akkor hess. -
:DDDDDDd -
omfg. :C haggygratuláljak!4 :| -
Dexantreal #7505 Semmit te nagyon agyatlan, de attól még lehet, hogy pont egy olyat törölt :P.
És láma vagy te, háhh :P. -
hol láttál az üzenetében olyat, hogy a te üzidre válaszolt ? 

-
Dexantreal #7503 Mit? Vki bepofázott itt nekem vmi csúnyát és lemaradtam róla?
Nah mindegy. -
icc mék no szensz to mék wór :D