8023
-
nálam most azt írja ki hogy a partnerlistám nem elérhjető, de minjdárt orosz módszerrel megjavítom -
nálam nincs semmi gond
minden tökéletesen működik -
az MSN 7.5 nagyon bugos, én inkább várok amíg kijön egy frissebb verzió, amibe ki lesznek javítva (sztem tegyétek ti is akinek rossz )
-
nemtudjuk goaway plzhtxvm+banplz -
Hali! MSN 7.5 -őt használok és állandóan kirak egy jegyzettömböt az asztalra amikor elinditom az msn-ent amiben mindenféle hülyeség van. a jegyzettömb neve: "MsnMsgr" hogy tudom megcsinálni hogy ne rakja ki???????????????????????????????? -
Szuperkaraj #2865 nemáá naa! :D -
plzthxbanplzbye! -
Szuperkaraj #2863 hogymondod?? ismételd már meg lécci, mert elősre nemhallottam, plzthx :D -
pálne velem se nem, merhogy mér 
-
mindenkivel leőfordul :) -
jah, de stp4trick fején találta a szöget hogy kivel szoktak incselni engem:D -
Szuperkaraj #2859 előfordul az ilyen, mi van veletek??
én akkor már öngyilkos lehetnék, a sok helyesírási hibától :DD -
='( -
-
:OOO -
sorry:$
-
fizetel 

fizetsz
-
nem is kell, az msn ért sem fizetel:) -
A neted is fizeted, nem?
igen a netem is fizetem, meg a mobil netért is fizetek,
de a kliens programért nem lenne szivem
ezért érdeklődtem tud é valaki javas free klienset ?
-
Szuperkaraj #2851 te is köcc :) -
Szuperkaraj #2850 köcc :) -
Találtam pár dinamikus hátteret, ha valakit érdekel:
http://forum.mess.be/index.php?showtopic=10118
aztán itt a program , amivel installálni lehet őket:
http://members.lycos.nl/monkeyforum/aapiemirror/mcoinstallnocomdlg.zip
de itt van még pár hasznos program messengerhez:
http://members.lycos.nl/monkeyforum/aapiemirror/ -
marha :) -
-
Szuperkaraj #2846 mekharap-eö??
-
veszélyes :) -
Szuperkaraj #2844 :DDDD -
IPAQ-ra tellik, de nyelvtan korrepetálásra nem? -
-
Szuperkaraj #2841 ez van, valahol rá kell keresni.... -
goglén keresztül azon nem szeretem bocs
-
Szuperkaraj #2839 végülis igazad van.... :D -
-
Szuperkaraj #2837 :DDDDDDDDDdd -
hmmm :DDDDD -
HP IPAQ POCKET PCH 2210-AS KÉSZÜLÉK MAGYAR NYELVŰ LEÍRÁSA -
Sziasztok!!!
Tudom hogy nem ide valo de probára tehetek hátha!!! Lenne egy kérésem az hogy van nekem egy
HP IPAQ POCKET PCH 2210-AS KÉSZÜLÉKEM
kénne egy magyar leirás rola vagy tud valaki nekem segiteni hol tudnám letölteni vagy hava mennyek elöre is kösszönöm
bendeki -
megmentenem de nem tom angolul 
segisd akor aktiválom -
Neophyte #2832 Mentsük meg a Messenger Plust!
Az MSN Messenger Plus! készítői a felhasználók segítségét kérik annak érdekében, hogy továbbra is élvezhessük a plusz szolgáltatásokat. A történet ott kezdődött, hogy tavaly a Microsoft megvásárolt egy Giant névre hallgató anti-spyware alkalmazást, amit némileg átalakítottak és új névvel láttak el: Microsoft Anti-Spyware. Ez az egyetlen olyan kémprogram-kereső, amely veszélyesnek ítéli a Plus-t, attól függetlenül, hogy fel van-e hozzá telepítve a szponzor, amit egyébként egyáltalán nem szükséges felraknunk, ha használni akarjuk a programot. Így számos tudatlan felhasználó nem meri feltelepíteni a Plus-t, amivel jelentősen rontja annak szélesebb körben való elterjedését. Lehet, hogy ez minket nem érint most, mert nem vesszük be az ilyesmit, de attól a Plus készítői még bedobhatják a törölközőt, esetleg ritkábban frissítik a plugint, vagy ilyesmi, úgyhogy aki úgy gondolja, szeretné továbbra is használni a Plus-t, kattintson ide és az oldal alján töltse ki a kötelező mezőket valós adatokkal.
A MS mekkora egy szemétláda.... bár ezt eddig is tudtuk -
Szuperkaraj #2831 :DDDDDDDDDDDDD ez lol :DDDDDDD, de végülis jó az úgy, legalább tudsz te is írni neki ;)