8023
  • akyyy
    :DDDDDDDDszted itt majd midenki tudni fogja hogy te mire gondolsz?:DDDDDd
  • hmhm
    mumzik
    Failure resolving "messenger.hotmail.com"! Attempting to connect to a known server...
  • saviola83
    Nekem azt mondjátok már meg légyszi hogy honnan lehet leszedni olyan mozgó smileykat meg kis animációkat mint pl a hali és a kis figura integet meg pl az újra itt vagyok felirat RE elkezd villogni és átváltozni a szó.Ilyenekre gondoltam.Előre is köszi a segítséget.
  • prezi

• bertino
    vmi noname 5.1es kari nekem is van, tán Mercury
  • geri15
    detto sb live rulz, és istenbizony megérte azt a 3 ezret, hogy nem fagy, és hibátlan hangot ad :)
  • bertino
    ^^
  • prezi
    nekem aztán olyan mindegy... SB Live-om van ^^
  • bertino
    hát ha ennyire ragaszkodsz hozzá... de nem biztos, hogy mindenhol
  • prezi
    elmételileg az integrált hangkártya okozza a fagyást...
  • bertino
    de asrock-al se volt sose baj
  • bertino
    Abit NF7-S2
  • prezi
    milyen alaplapod van ?
  • bertino
    ez nem igaz, megintcsak cáfolok :) sose volt gondom vele
  • hmhm
    sux mindég frissíteni akar, nagy ablakot foglal el.
    trillan (y)
  • prezi
    pont most akartam írni, hogy akinek integrált hangkártyája van annak gázos a mikrofonos beszélgetés... csak most értem haza, megelőztél :D
  • jointeer
    dilit?
  • Szuperkaraj
    jó nagy türelmed lehet :D
  • threeman
    Hát lehet csak akkor fagy ki másoknak is ha velem beszélnek. Nemtom mi lehet, nem hiszem, hogy hangkártyaprobléma (egyébként integráltam van), nincs más várok az újabb verzióra........
  • Laky
    csatlakozom
  • geri15
    Nekem teljesen jó, beszélek abbahagyom semmi tré nincs
  • prezi
    milyen hangkártyátok van ?
  • threeman
    húha, ez nagyon trükkös

a probléma nem egyéni, bátyámnak és haveroknak is fagy
  • akyyy
    huh nemtom, de vhol már láttam leírva, tán itta topicban is, , passz.... keeresgess a keresővel lent
  • geri15
    Tedd fel a Stuff Plugint, és nem esnek szét. Mondjuk az is igaz, hogy csak az fogja rendesen látni (rajtad kívül) akinek megvan a StuffPlugin...
  • stp4trick
    Mik a szabvány mérteű gif-ek, amiket meg tud jeleníteni normálisan a mss, mert jártam már úgy, hogy berakva csak vmi szétesett sz@r jelent meg.
  • akyyy
    Tud valaki ilyen és ehez hasonló tipusu szmájlikat? (MSN)

• geri15
  • stp4trick
    Nyugi, nekem is tökéletesen megy, még semmi problémám nem volt vele. kopp-kopp-kopp
  • Csirke4
    ÁRULD EL LÉCCI ÁRULD EL NEKEM HOGY LEHET EGY ILLYEN PROGRAMOT Csak úgy piacradobni ahogy ezt tették ezzel aki ezt tette az a tűzben égjen el!!!!!!
  • bertino

nálam pl nem fagy ki, tehát vlszleg egyéni probléma, nem tömeges

(aztán majd visszavonom ha mindenki elkezd itt most reklamálni )
  • Csirke4
    Van nem kell elindítani a mikrofonos dumálást
  • threeman
    Ez az új bugos msn 7.5 állandóan kifagy, amikor befejezzük a mikrofonos dumálást. Van rá vmi megoldás?
  • akyyy
    még nem írtam emailt, de majd....:) nem sürgetjük! nem kerget a tatár!
  • geri15
    nincsmit de addig neköszönd, amíg nem megy :DD

akyyy: elvileg nem neked kéne már lenned a házigizdának? :PP
  • bogyoka
    jaja, így már oké lesz, már itthon vagyok, de holnap megcsinálom és köszike mégegyszer
  • geri15
    Vannak ilyenek, nekem is felment minden rendesen, de öcsém gépén már törölni kell zusammen az egészet... amúgy így már ok?
  • bogyoka
    De amúgy érdekes, hogy az itthoni gépemen semmit nem töröltem, és lesem szedtem a 7.0-st, hanem úgy töltöttem fel a 7.5-öst, és simán meglett, és még a plussz is bent volt meg minden, és csak csöndben kicserélődött, nem értem
  • bogyoka
    ja, oké, jó, tényleg van FAQ is na, bocsi nem figyeltem

Mostmár látom, akkor törlök majd mindent köszönöm
  • geri15
    hmm ha most aszondanám hogy FAQ? :PP

Kérdés: "Feltettem az új verziót, és bejelentkezés közben leáll a progi szabálytalan muvelet miatt. Eddig sosem volt ilyen gondom. Már újra is indítottam, de semmi javulás."

Válasz: "Törölj le mindent ami az msn-el kapcsolatos (pluginuk, plus, stb), majd aprogit is, és tedd fel csak a programot."