8023
-
:DDDDDDDDszted itt majd midenki tudni fogja hogy te mire gondolsz?:DDDDDd -
mumzik
Failure resolving "messenger.hotmail.com"! Attempting to connect to a known server... -
Nekem azt mondjátok már meg légyszi hogy honnan lehet leszedni olyan mozgó smileykat meg kis animációkat mint pl a hali és a kis figura integet meg pl az újra itt vagyok felirat RE elkezd villogni és átváltozni a szó.Ilyenekre gondoltam.Előre is köszi a segítséget. -

-
vmi noname 5.1es kari nekem is van, tán Mercury 

-
detto sb live rulz, és istenbizony megérte azt a 3 ezret, hogy nem fagy, és hibátlan hangot ad :) -
^^ -
nekem aztán olyan mindegy... SB Live-om van ^^ -
hát ha ennyire ragaszkodsz hozzá... de nem biztos, hogy mindenhol -
elmételileg az integrált hangkártya okozza a fagyást... -
de asrock-al se volt sose baj -
Abit NF7-S2 -
milyen alaplapod van ? -
ez nem igaz, megintcsak cáfolok :) sose volt gondom vele -
sux mindég frissíteni akar, nagy ablakot foglal el.
trillan (y) -
pont most akartam írni, hogy akinek integrált hangkártyája van annak gázos a mikrofonos beszélgetés... csak most értem haza, megelőztél :D -
dilit? -
Szuperkaraj #3093 jó nagy türelmed lehet :D -
Hát lehet csak akkor fagy ki másoknak is ha velem beszélnek. Nemtom mi lehet, nem hiszem, hogy hangkártyaprobléma (egyébként integráltam van), nincs más várok az újabb verzióra........ -
csatlakozom -
Nekem teljesen jó, beszélek abbahagyom semmi tré nincs -
milyen hangkártyátok van ? -
húha, ez nagyon trükkös
a probléma nem egyéni, bátyámnak és haveroknak is fagy -
huh nemtom, de vhol már láttam leírva, tán itta topicban is, , passz.... keeresgess a keresővel lent -
Tedd fel a Stuff Plugint, és nem esnek szét. Mondjuk az is igaz, hogy csak az fogja rendesen látni (rajtad kívül) akinek megvan a StuffPlugin... -
Mik a szabvány mérteű gif-ek, amiket meg tud jeleníteni normálisan a mss, mert jártam már úgy, hogy berakva csak vmi szétesett sz@r jelent meg. -
Tud valaki ilyen és ehez hasonló tipusu szmájlikat? (MSN)
-
-
Nyugi, nekem is tökéletesen megy, még semmi problémám nem volt vele. kopp-kopp-kopp -
ÁRULD EL LÉCCI ÁRULD EL NEKEM HOGY LEHET EGY ILLYEN PROGRAMOT Csak úgy piacradobni ahogy ezt tették ezzel aki ezt tette az a tűzben égjen el!!!!!! -

nálam pl nem fagy ki, tehát vlszleg egyéni probléma, nem tömeges
(aztán majd visszavonom ha mindenki elkezd itt most reklamálni
)
-
Van nem kell elindítani a mikrofonos dumálást -
Ez az új bugos msn 7.5 állandóan kifagy, amikor befejezzük a mikrofonos dumálást. Van rá vmi megoldás? -
még nem írtam emailt, de majd....:) nem sürgetjük! nem kerget a tatár! -
nincsmit de addig neköszönd, amíg nem megy :DD
akyyy: elvileg nem neked kéne már lenned a házigizdának? :PP -
jaja, így már oké lesz, már itthon vagyok, de holnap megcsinálom és köszike mégegyszer
-
Vannak ilyenek, nekem is felment minden rendesen, de öcsém gépén már törölni kell zusammen az egészet... amúgy így már ok? -
De amúgy érdekes, hogy az itthoni gépemen semmit nem töröltem, és lesem szedtem a 7.0-st, hanem úgy töltöttem fel a 7.5-öst, és simán meglett, és még a plussz is bent volt meg minden, és csak csöndben kicserélődött, nem értem
-
ja, oké, jó, tényleg van FAQ is na, bocsi nem figyeltem 
Mostmár látom, akkor törlök majd mindent köszönöm
-
hmm ha most aszondanám hogy FAQ? :PP
Kérdés: "Feltettem az új verziót, és bejelentkezés közben leáll a progi szabálytalan muvelet miatt. Eddig sosem volt ilyen gondom. Már újra is indítottam, de semmi javulás."
Válasz: "Törölj le mindent ami az msn-el kapcsolatos (pluginuk, plus, stb), majd aprogit is, és tedd fel csak a programot."