MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
jóak, htx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
én még csak ezzel találkoztam: StuffPlug-NG 2.2.229
de ez angol!!!
nincsen belõle még magyar vagy 1 újabb verzió???
valósíznûleg átmeneti szünetelés volt 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Miben más?
En mar 3-szor toltotettem le a 7.0-s mnsn-t.De nem tudja frissiteni.
Azt irja hogy latogasson el a webhelyre.Csak azt meg nem merem.
Nem mukodik mashogy a frissites?
3d-s, mozgó smileyket honnan lehet letölteni?
én a 6.2-re gondoltam...
de végülis mind1...
jó. bemegyek msn ,de a pluginoknál már WMPlus 2-t ír..mindegy ..szal nem müxik a winamp zene-kiírás..:l
pár hete tettem fel anno és semmi problem nem volt vele ehh
Itt Media Player 10 es van.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
a régi msn az a 6.2 és az semmit se ér 😛
1848 😄 :
használd a régi msn-t, sztem neked az kell
nem tudom ki lehet-e kapcsolni a frissítés funkciót (nekem is ki szokta írni), de azt tudom, hogy a 7.0 BETA nem írja ezt ki a frissítést és majdnem olyan jó mint a 7.0 (majdnem...)
Ha az igent válastom természetesen elkezdi tölteni az újabb verziót, ha pedig nem akkor visszalép a bejelentkezés ablakhoz. Ezzel csak 1 bajom van, méghozzá, az hogy VODAFONE GPRS-el netezek, így nem szívesen töltögetem le az újabbnál újabb verziókat (idõ, 200 MB-os adatforgalomkorlát).
Van e arra lehetõség, hogy a frissítés letöltése nélkül be tudjak jelentkezni és ne zaklasson engem ilyen hibaüzenetekkel a progi?
Azt sem értem, ha a progi rákényszeríti gyakorlatilag a felhasználókat mindíg az új verzió használatára, akkor az, hogy lehet, hogy mondjuk valakinek rezgetést vagy mit akarok küldeni és erre kiírja a progi, hogy a partner régebbi verziójú szoftvert hasnál? Neki miért lehet?
jó 3d-s, mozgó smileyket honnan lehet letölteni?
Hanem amior a Media playerrel játszom le a számot, akkor nem jeleníti meg. Miért van ez?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?