MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IlluminatoR
A kaspersky meg 17-et miután feltettem 2004.10 havi frissítéssel a naponta frissítõ nod mellé

paxyene
hehe nod32 eddig 12 vírust talált

paxyene
arggggg aza discovery-s oldal vírusos most vmit csinált a géppel mert lassú😞 a f**nak kell reklámozni 😞

paxyene
ja nem a messenger hanem a msn explorer lesz fizetõs!

dehát tudod egybolond százat csinál

mér kell beírni nyolcmillioszor? aki hüjje csinálja

football without ultras is nothing

PLackó
ez mi a sz@r?

PLackó
nekem sem ment,mostmár jó..

akyyy
én igen

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nemtok felmenni :S

Laky
azt hittem már ezen túv vagyunk 😞

Az MSN üzemeltetõinek nem éri meg a programot futtatni, ezért októbertõl az MSN enger fizetõs lesz. Küldd el ezt az üzenetet a lehetõ legtöbb embernek, mert az MSN szolgáltatói a következõ kódot észlelik az üzenetekben, és ha ez a szám eléri a 1 000 000 000-t akkor hagyják ingyenesen futni a programot.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

fragthief
sajnos csak képet csinál 😞
pdig jó lenne felvenni vkit és utána megmutatni neki mien hülye webkamerán keresztül 😄
mint ez a faszi: http://numanumaye.tk/

http://kidsofdoom.atw.hu

akyyy
az nem videó rögzítés, csak képet csinál... több mondatba is más van a valóságban. az én véleményem hogy nem éri meg feltenni!

már megoldottam, a kapcsolatoknál benyomtam a TCP alapút is, de nemtom...sztem nem mûködik minden funkció 😄

alph4
A msnben (a hotmail-es) fióknál hogyan tudok küldeni html alapú levelet???

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

fragthief
na nekem ez volt a problémám de más gépen ment ugyanabban az idõben és semmi se segített rajta én újratettem a windowst 😄
mert véletlen utána letöröltem az msn mappá a program filesból 😄

ezt már nekem is kiírta párszor,de mikor késõbb próbáltam akkor már mûködött.nem tom mi a baja olyankor,lehet az egész rendszer befuccsol egy kis idõre.

nekem ezt szokta kiírni, esetleg aki használja a Discoveryt tuggya mér van : A bejelentkezés (a következõre: MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el. Késõbb próbálja meg újból. 80004005

fragthief
najó leírom mit is tud:
fellehet vele venni filmet webkamerán keresztül egy hotkey segítségével
file felismerõ ami felismeri a fileokat kiterjesztésük szerint és az alapértelmezett programmal megnyitja/lejátsza
ha nincs a gépnél kapcsolatra váltasz akkor nem enged írni a partnernek amiíg vissza nem váltasz online módra
állapot gyorbillentyûk: csak egy-két billenytyû lenyomás és máris a kívánt módban lehetünk
és ami nekem a legjjobban tetszik: Figyelmeztések:
figyelmeztet ha egy partner : töröl téged a partner listáról, megnyitott egy beszélgetõablakot (de csak akko ha veled akar beszélni vagy csak véletlen rád kattintott), offline módban jelentkezik be/ offline módra vált, felvesz a listájára, bezárja a beszélgetõ ablakot (ua. mint az elõzõ ha véletlen bezárja vagy mennie kell gyorsan elköszönni sincs ideje stb),
figyelmeztet ha vki floodol és ha vki "szentségtörést" követ el (nem tom mire érti a profanity ezt jelenti de nem tom mire érti 😊 )
a fontosabbakról ennyi vannak kisebb dolgok is de azok majdnem ua. mint a plusban

magyasul annyira azért nem jó..jó ez nekem az msn simán😊)nem variálok,azért köszi

aha, láttam én is benne, nekem az tetszett hogy mutatta volna hogy mikor ki van Rejtettben, dehát nekem nem mûködik! 😄DD

akyyy
én azért töltöttem le, mert olyat olvastam benne, hogy rögzíti a webkamerát, de csak , egy gombnoymásra fényképet csinál. az meg nekem nem kell

a Discovery az egy különálló program amely segíti és kibõvíti az MSN Messenger funkcióit, továbbra is az MSN-t kell használnod, de közben a system tray-ben megjelenik a Discovery ikonja is
Szvsz nem jó, mert most nekem nem mûködött az MSN-em, csak miután leszedtem, de egy próbát megér, szal nem lebeszélni akarlak! 😄

de miért jó az nekem ha discoverym van? mi az egyébként? az is olyasmi mint a messenger?hogy dumálsz rajte meg ilyesmi?

Gerasim
Hogy mit is tud a Discovery??
Hát sok olyan dolgot ami kimaradt az MSN-bõl meg a Pluszból.
Hasznos dolgok vannak benne érdemes átböngészni.

fragthief
tom hogy arra gondoltál hogy legyek türelemmel, és neked volt igazad mert hiába írom be 80szor nem fognak hamarabb válaszolni 😊 csak szét offolnám a topikot 😄...mint most 😄
OFF vége
ON
Mit tud ez a discovery? 😊

www.messengerdiscovery.com itt a link, belinkelés nem megy, eléteszi az sg.hu - t!! sry Gerasim 😄D

hehe az enyém sem jó! 😄

Ennyire jó lenne ez a Discovery X ?? láttam a mess.be-n de nem keltette fel az érdeklõdésemet...
egyébként a linket elrontottad, javítom, oks? Discovery X

rendben 😄

félreértettél kedves fragthief!!
nem azért mondtam hogy légy türelemmel, hanem azért hogy biztos fognak válaszolni!! én sry!! <#idiota>

köszi szuperkaraj😊meggyõztél.felrakom.max majd ha szar lesz leszedem a 7.0 megint.

Gerasim
Kedves CK1!

Ezen az olalon találod meg a Discovery-t!
Discovery X
Ha esetleg elakadtál szólj és segitek tovább haladni.
Habár én is most kezdem kitapasztalni!

Csáó

hogy tetted fel azt a fost, "generating key"= egy oldal ahonan le lehet tölteni a discoveryt, de semmi key generator

fragthief
jó sry csak lett volna egy fontos dolgom egy embrrel msnen így azért sürgettem itt a jóembereket 😊
de megoldottam újra raktam a windowst 😊
most drivereket telepítek stb 😄
még1xer sry mindenkitõl a sürgetésért!

Kitti nyugodtan tedd fel a BETA-t, próbáld ki hogy milyen, nem tud elszarni semmit, maximum vissza kell tenned a 7.0-t, de nem egybõl nekem szépen futott kb. 1 hónapig 😉
Télleg az utolsó post( egyenlõre 😄 )!!! 😄DDD

akkor neked Desigo a kapcsolódással van vmi problémád, nekem akkor ilyen... Úgy látszik akkor én egyedül vok azzal a gonddal a BETA-nal hogy egybõl bezáratja velem, mondván mert a program hibát követetett el ezért leál, bla, bla...
Gondoltam elõször biztos a sok Winktõl meg Smyleitól akadt ki, esetleg egy registry gond, de nem mert a 7.0 - megy, aztán visszatettem a BETA-t és megint nem ment! <#idiota>

Ui: sry a 3 postért és ezért a sok dumáért!

nekem ilyen gondom nem volt hogy jobb alsó sarokból eltûnt, valszleg egyéni problémával nézel szembe és jó hogy visszatetted a 7.0-át én is ezt tettem! 😊

a helyzet az hogy nem igazán értek az ilyen kapcsolódási cuccokhoz, ha jó a jelszó, a felh. név akkor nem tudom mi lehet a probléma...vannak itt egy jó páran, akik majd biztos segítenek neked, csak légy türelemmel, okés? tudom hogy szar ezt hallani hogy türelem, türelem, de valamilyen szinten igaz

Gerasim
Ém nár találtam Problémát az új MSN 7.5 Bétában!
Nekem kiölte azt a funkciót hogy a jobb alsó
tálcára kicsinyitcse le magát és visszatettem a 7.0-át
de úgyan úgy ez fent áll de meglehet egyedi problémával
állok szemben csak gondoltam megosztom veletek. Csáó<#smile>

köszike! sajnos én nem tudok segíteni abban miért nem megy az msn-ed.. bocsi

fragthief
jó az új egy új dolog van benne: hangot rögzíthetsz és azt küldheted el egybõl a partnernek. Nem csinál semmi rosszat, legalábbis eddig nem csinált igaz mégcsak BETA verzió szal bármi lehet. Na vki tudja mért nem akar menni az msnem? mert már kezd idegesíteni hogy cak az én gépemrõl nem megy 😞
nyugodtan felrakhatod kitti69! nem lesz semmi probléma 😉
Vki gyorsan helpeljen nekem!!! köcce elõre is!

desigo
Jó az új amíg megy.Semmit sem fog elszarni.Minden egyéni beállításod megmarad.
ja és ha kiváncsi voltál akkor végülis milyen az új?vagy nem is ment egyáltalán? én is kíváncsi vagyok rá!!😊) de nem merem leszedni nehogy valamit elszarjon..bár nem tom

fragthief
Nekem is azt írja ki a beta-nal mint Desigo-nak. Ha troubleshootolok akkor vmi olyasmit ír ki hogy nem tud csatlakozni stb stb
pls help me!

fragthief
Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy nem akar bejelntkezni az msn a gépemrõl, pedig jó a jelszó stb. más géprõl betok jelentkezni de a sajátomról nem. Miért van ez? Megpróbáltam a 4.6os msnel kezdeni az sem enged semelyik sem enged bejelntkezni az én gépemrõl. Légyszíves segítsetek fontos lenne!

desigo
Ezt írja ki:
emoticonokat tudsz leszedni innen, esetleg innen is, kacsintásokat( gondolom a Winkekre gondolsz)valaki már belinkelte, de DC-rõl lehet leszedni zip-ben ha minden igaz

Sziasztok mesterek!

Lenne egy kérdésem...
egyik haveromnál láttam hogy egy- két szót animálva jelenít meg az msn. állitólag leszedte de a @&&[Ð&@ se tudja hogy honnan. Tudtok ilyen oldalt?
meg még annyit hogy valaki tud írni olyan magyar vagy angol oldalt ahol animációk meg kacsintások vannak messengerhez?
<#help> <#falbav><#dumcsi><#dumcsi>
hát igen-igen, de tudod, kíváncsi voltam! <#idiota>

addig nem kell leszedni az új verziót amíg csak béta...majd akkor ha normális lesz😊