49
  • mir
    #49
    "De ettől még faxság az hogy a pc mindigis über volt a konzolok fölött...A Pc mindig megelőzi az adott konzolt de a vadiúj konzolok játékszempontból mindig szebbek az aktuális pc-k játékainál..."
    ezt senki sem vitatta.
    mi is épp ezt mondtuk: a konzol JÁTÉKRA NAGYON JÓ.
  • MaSzKa kitiltva
    #44
    Hazudott a Sony mint mindig!!!!
  • Skyline
    #43
    Egyszerübb rpg-k konzolon? Hát apafej nemtom hogyvagyvele de az egyik legismertebb FINAL FANTASY néven elhíresült rpgsorozat nemépen egyszerü....
    Stratégia? szimulátor? Ezek is megvannak konzolon...
    Felbontásbubuk a konzolokat tv-re találták ki NEM monitorra,és igenis amikor kijön egy konzol VERI a pc-s grafikát akármilyen felbontása is legyen...A pc pedig időn belül lenyomja mindig az aktuális konzolt...De olyan hogy mindig a pc a szebb NINCS..Értelmetlen erről vitát nyitni meg hogy az átiratokat meg lehet nézni blabla...Azt kell nézni hogy például egy Gran Turismo 3 megjelenésnél,Metal Gear 2 megjelenésnél a pc holtartok grafikatéren mert igencsak azok alatt..aztán szépen behozta,lehagyta,felbontás ide vagy oda...És ez mindig így van.
    Nem akkora az élettartama egy konzoljátéknak mint pc-seknek? Hát valahogy a gran turismo igencsak hosszú évekig elvannak vele a fanok,Silent hill is jó hosszu többször végignomyja a rákattanó ember és még számtalan progival van így. Egy dolog igaz a konzolra a sok rágalmazótól: sok rajta a gagyi ugrabugra játék...De annyira nem kell elszállni elehet menni a mediamartba és köül lehet nézni egy rakat új pc-s játék van amiket ujságok nemközölnek mert az adott korosztálynak gagyi,5-10 éves kisgyerekeknek lett készítve...Csak konzolon az ilyenből tö van...
    De ettől még faxság az hogy a pc mindigis über volt a konzolok fölött...A Pc mindig megelőzi az adott konzolt de a vadiúj konzolok játékszempontból mindig szebbek az aktuális pc-k játékainál...
  • mir
    #42
    "Jah vki meg az emulációval jött, hogy milyen lassú a pc-n a ps emuja, és így nem lehetett játszani a ps-es cuccokkal pc-n, amikor az kijött. Könyörgöm mindenki tudja, hogy az emulácuióhoz gyakran 10x-er gyorsabb cucc kell mint, amit emulálsz, szal ez nem érv."
    vagy több.
    arról meg ugye végképp ne ejtsünk szót, hogy az emuláció már csak azért sem összehasonlítási alap, mert ha valamit nem PCre terveztek, akkor annak nem is kell futni PCn, ha már megmozdul, az is csak bónusz.
  • Csatti
    #39
    "Ohhh, de kíváncsi valaki "... Te ezen meglepődsz? Mindenki ezt csinálja, az autógyártók első dolga is az, hogy megveszik a konkurencia termékeit és apró darabokra szedik.

    A konzol vs. PC hasonlítgatás meg oltári hülyeség: PC-re megírható minden, ami konzolra, legfeljebb nem írják meg (és itt a gond), konzolra már ez nem feltétlenül igaz. Tehát konzol: arcade, platform, egyszerübb kezelésű rpg-k. PC: stratégia, fps, szimulátorok és szimulációk, öszetettebb rpg-k. Már itt is jól látszik az eltérő igény, azaz mindenki eldöntheti, neki mire van szüksége.
    Jah vki meg az emulációval jött, hogy milyen lassú a pc-n a ps emuja, és így nem lehetett játszani a ps-es cuccokkal pc-n, amikor az kijött. Könyörgöm mindenki tudja, hogy az emulácuióhoz gyakran 10x-er gyorsabb cucc kell mint, amit emulálsz, szal ez nem érv.
  • Rockety
    #38
    hát nem Magyarországon szedi meg magát a sony játék jogdíjakból az is biztos :)
  • Rockety
    #37
    zzzzzzzz ezek a psX vs pc topicok már picit uncsik. :) Aki nem akar windowst installálgatni, fejleszteni a gépét félévente és 90%ba csak játszani akar a szerkezettel annak ott a psx (és akármelyik pc-s mondhat bármit, a konzol egy dologban verhetetlen: berakod a cd-t és játszol ennyi.)
    Én semmi pénzért nem cserélném a pcmet konzolra, de próbáltam azt is, elkell ismerni arra amire kitalálták jobb mint a pc. Hasonló topicokból az derül ki hogy akik ugatnak nem próbálták egyiket v. másikat vagy csak szimplán hülyék.
    A pénz meg a másik oldala a dolognak, pont most volt egy rendelésünk boltba, ürge 500.000ft-t perkált ki egy high end p4 konfig + iiyama lcd moncsiért. Ezt a magyar átlag nem tudja megfizetni (legalább is én annak tartom magam, és én vmi kurvára nem tudok ennyit kiperkálni, még ha egy olcsóbb moncsit raksz be akkor is drága). Ezzel szemben egy ps2 + tv olcsóbban jön ki (nagyság rendekel) szal nem tom mi a francot kell itt vitatkozni.
  • THE matrica
    #33
    An-Dee Neked teljesen igazad van a Pcvel az a baj hogy túl sok mindenre jo igy aztán a játékban sem nyújt nagyon jo teljesítményt persze idővel lehet fejleszteni de mikor kijön 1 új konzol mindig veri az aktuális pc-s csúcsgépeket (azokat amiket a normális emberek is +tudnak venni)a konzol játékra kiváló viszont én nem szeretem az irányítás kicsit távol áll tőlem :P én pc-s vagyok de hihetetlen hogy 1 3-4százezres gép tudja csak azt a színvonalat hozni amit egy százezres konzol.aki csak játszani akar anak a konzol tökéletes és kész aki enél többre vágyik az vegyen pc-t
  • An-Dee
    #32
    sliders1, te egy fasz vagy, csak igy tömören. :))

    Mellesleg fiu vagyok (andrás) 28 éves, és ebből közel 18 évet töltöttem el pc mellett, vagyis nem tegnap ismerkedtem a 'win'-nel :))

    Az senkit nem érdekel hogy kinek hol milyen haverja van meg kit mit látott hallott, a lényeg hogy TE mit csinálsz.

    A konzolt eredetileg azért találták ki hogy CSAK játszani lehessen vele, közben kiderült hogy ez nem elég és belepaszíroztak 1-2 dolgot. Szerintem érdemesebb venni egy ps2-est amivel 4-5 évig elvan az ember, mint hogy éventi új proci + új vga. Tudom te téged most vagy bill bácsi szponzorál, vagy te nyerted az 5 milliárdot, de a többiek igen is használják az eszüket.
  • pascal
    #30
    Ja igen, ettől én még PCpárti vagyok, csak azt akarom mondani, hogy ne becsüljük alá a konzolokat.
  • pascal
    #29
    Öhömm, sony ps2...
    linux kittel fut rajta az openoffice1.1, kell jobb?
  • HuAn82
    #27
    Én csak irigylem azokat akik megtehetik, hogy eltöltsenek napi 12 órát játékkal.
  • mittu
    #26
    =]
    Milyen jó, h baromi ritkán játszom... ha ma szereznék egy ilyet, tuti meghirdetném vhol, és eladnám de qrtagyorsan...
    Nem értem azokat -elnézést az érintettektől :)-, akik képesek a nap 12 óráját játékkal tölteni... Na mind1, ez az én véleményem.
    Büdös sony =]
  • pascal
    #25
    Szvsz elég nagy cég a sony hogy az a műanyag tartós legyen...
    amúgymeg nem szokásom a cdromba izomból begyűrni a cdket :)
  • TeszteloPontHu
    #24
    Nem olyan rossz ez a PSX, hiszen felvenni is tud a DVD-re és sokkal olcsóbb, mint a hasonló képességű konkurens termékek. Engem inkább azok a műanyag alkatrészek idegesítenek. Nem tűnnek tartósnak...
  • I94
    #23
    LOL. Mennyit fizet neked a szoni ezert a nyilvanvalo kamuzasert?
  • Darth Sith
    #22
    igazad van. :)
  • Darth Sith
    #21
    juj, ekkoraát hazudni elég gáz.. :D
  • [HUN]PAStheLoD
    #20
    és ha hazudott akkor mivan ? :P
  • pascal
    #19
    Eddig is tudtam hogy az SG fórumszínvonal az nem egy csúcs de ez most nagyon über kis "topic" kezd lenni :)

    Ja akkor a tapasztalat: aki nem ért valamihez az általában csendben marad, aki azt hiszi hogy ért (nagytöbbség) hülyeségeket ugat :) aki meg télleg ért a dologhoz annak minden ideje arra megy hogy leugassa a 2. csoportot, de mivel kevesen vannak ezért megunják és a fórumon eluralkodnak a 2.csoportbeliek akik osztják az észt :) de hogy egy unreg beszólogasson... áá hagyjuk.
    Ja meg a hejesírás: dílyazom... magáért beszél :)

    Programozóknak könyebb LOL ember a programozók álma a konzol :D Vannak haverjai, LOL, ez tiszta olyan mikor valaki a nagytesóval fenyegetőzik :)
    Amúgy semmi újdonság nincs abban, hogy a konzol PC alapú, főleg az XBox. De a sony pl kiadott egy linux kit-et a ps2höz, egér+bill+linux. Teljesértékű gépként működik.
    Ja igen és hogy a konzolok azoknak vannak ikik hülyék a PChez, ez miért baj? Számtechboltba bemegy az apuka+kisfiú, hogy szgépet szeretne venni, de ne túl drágát: játékra lesz. Most őszintén, a konzol erre jó.
    A szebb grafikát lehet írni dolog, írni mindent lehet, más kérdés hogy fut-e a vason. Már írták előttem, a konzolok mikor kijönnek általánosságban szebbek mint egy akkori átalogos PC. Nem lehetsz te sem túl öreg, vagy csak nem emlékesz mikor megjelent a PS2, mi volt?
    1. mindenki el volt ájulva a grafikától (TV képernyőn!)
    2. a szgépes arcok a kardjukba dőltek mert hiába volt psemulátor a hiperdrága vasuk nem bírta megmozdítani a konzolos játékot.
    Amúgy PC egy nagyon megfoghatatlan fogalom, ugyanis egy 386os is PC ja meg a nagyszájú újgazdag gyerekek apupénze P4EE+R9800 erőművei is... Minden egyes alaktrész hetente havonta de fejlődik a PC úgy van kitalálva hogy, ha egy darab azt kilüökheted és tehetsz a helyére újat, a konzol meg egyszerhasználatos, de ezt mindenki tudja viszont amennyibe kerül meg is éri, hogy az legyen.

    Nah tömören ennyi :)

  • cifuatwork
    #16
    Szépnek tényleg szép, de azért egy autós játék valós (műszerfalas) belső nézet nélkül...
    Innentől kezdve ez már csak Arcade játék - persze szó se róla, szép arcade játék...
  • mir
    #15
    "Bár An-deeka belőled kiézem hogy egy 14 éves kislány vagy aki max annyit tud hogy windows indit azt csá. Tudod az ilyen beszólásokat nem dilyazom, aki semmivel nem tud indokolni csak mesél. Én tudom mert vannak kint programozó haverjaim, akik nagyon mérgesek emiatt. De nem baj te csak szóljá be kisokos"

    egy ilyen hozzászólásbóül feltételezhetően te sem lehetsz sokkal idősebb, és legfőképpen sokkal hozzáértőbb sem.
    1: lányokat nem bántunk, és nem mondunk nekik csúnyákat(általában)
    2: a konzol nem szarabb, mint a PC, csak nem ugyan arra való.
    ha valaki csk játszani akar, csagy nem akar szórakozni mindenféle telepítésekkel, frissítésekkel, meg nem akar játékot MÁSOLNI akkor számára(ha meg tudja fizetni) a konzol igenis nagyon jó vétel. mondjuk nekem nincs, nem szoktam a géppel játszani, de ettől függelenül komoly technológiát felvonultató termékek, amiket a piac felvesz, megéri fejleszteni őket.
    ebből most jön az, hogy akkor apiac hülye? mindenki, aki konzolt vesz hülye? szerintem egyszerűen idegenkedsz attól, amit nem ismersz, és neked nincs. ha neked nincs, akkor meg mi közöd van hozzá hogy kinek van, és ki miért arra költi a pénzét? nem mindegy neked? vannak, akik hegyet másznak, vannak, akik füveznek, vannak, akik ... a lényeg az, hogy vannak, akik konzolt vesznek. ők nem hülyék, nem barmok, hanem nekik arra van igényük. és amiért neked nincs arra igényed még nem kell leanyázni őket.
  • Skyline
    #14
    Sok konzolos modnta már ezt? érdekes a gran turismo 3-at és a megjelenő 4-et eddig a legszebb autósjátéknak tartják számon..:)
  • Skyline
    #13
    szánalmas pcláma hozzáállás....Gratulálok lámer:)
  • KeFe
    #12
    Nah itt is osztja az eszt a sok adjunktus. LOAL :)
  • An-Dee
    #10
    Aki meg hülye, mint te az ne irkáljon forumokba :)
  • Skyline
    #7
    Nem FLKAME az tény hogy a japánok olyan játékokat hoznak ki soxor konzolra amikigencsak hiányoznak a pc-kről,mert brutális sztori,hangulat párosukl hozzájuik...Pc-n a sztori mostanság kissé laposodik a hangulat is ritkás...
    Persze sok pclamer csak azt tudja fúlyni hogy a konzolk csak agyatlan hentjátékokat nyomnak...Hát rohadtul nem...Final Fantasy talán a legnépszerübb,legjhíresebb RPG....Metal Gear Solid rengeteg lopakodós kommandós cuc alapja...Tekken,Dead or Alive a legjobb verekedős cuccok...Gran Turismo fotorealisztikus,qrva sok kocsi van benne és NEM ARCADE az irányítás,bár nem is vérbeli szimulátor...
    És még lehetne folytatni.....
  • Skyline
    #6
    muhaha mégis a Sony a piacvezető konzol MAGASAN,jogal..:)
    Szutyok konzolról meg annyit hgy a fogyasztói társadalomnak lett kitalálva az összes,amikor kijön egy új konzol pl a ps2 anno akor messze odaveri a pc-s grafikákat,eltellik 1-2 év a pc fölé emelkedik,a konzol elavulófélbe kerül kihozzák a következő generációt ami megint letolja a pc-t stbstb...
  • Pheel
    #2
    Nem csoda szerintem. A két nagy procigyártó is küzd a 0.09cel...
  • mainruler
    #1
    Muhahaha...Sony...