1068
-
#1028 hi, szép ez a banner -
porika #1027 Hali!
Tudtok mondani olyan boltot ahol MAC-re is árulják a játékot? A demó elkészült, de nem találtam olyan helyet ahol lehetne kapni:(
Plíííz, segítsetek!
Köszi
KL -
Drizzthsz #1026 Ezt már próbáltam akkor, amikor először beírtad, akkor se ment... :( -
#1025 Na mjad ma kiproszálom az FM2005-öt. -
Gomez #1024 én is amennyit szenvedtem az elindításával...fáj vele játszani...asszem ezen nem fog 1 peccs sem javitani... -
#1023 Kiprobáltam én is hááátt szerintem nem sokat tolok majd vele :(
Nem lett valami fényes. -
#1022 Na meg a játék minden klappol,de ez nem az igazi cm, egy kicsit gyenge. -
#1021 x)) -
#1020 Ha felteszi, garantálom, hogy 30 perc múlva már le is szedte, plussz a cd-t is letörli :-))
Ha nem akkor az szadóra hajlamos egyén :-)) -
#1019 plussz sp1/sp2 :)
de nem mindenki olyan türelmes, hogy feltegye :)))) -
#1018 Ennél egyszerűbb a cd írás :-)))) -
Grusi #1017 (ezt grabber irta masik topicban, idemasolom, mert az elso lepes ugyanez)
1. Nyisd meg a Regeditet
2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
3. Jobb klikk a mappára és engedélyezés
4. Válaszd ki a rendszergazdát
5. Alul nyomdja az olvasásra és okézzá
6. okézzá
Ha viszont még mindig rinyál, akkor ismét regedit, HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi port 2
(a port száma változhat) Itt keresd meg a "d346***" vagy "a347***" erteket, a csillagot azert irom, mert mar nem emlekszem pontosan ra, de nincs hozza hasonlo a portok kozott, fel fogod ismerni. Ezt kijelolod, majd fent a toolbaron Szerkesztés - Engedélyek, és szintén letiltod az olvasást a rendszergazdáknak.
Ezekután mennie kell, ha nem megy, vedd ki a cd-t a meghajtóból, az lesz a ludas. -
Gomez #1016 ird le nekem légyszives! -
Grusi #1015 Sracok, nem is kell kiirni cd-re... Konnyu a metodus, amivel el lehet inditani, csak a registry-ben kell buheralni nem egy, hanem ket kulcsot. Ha erdekel valakit, leirom, mert a multkor nem mukodott, ez viszont kiprobalt, cd-iras nelkul, emulalva megy a progi. Bár ne tenné... :D -
#1014 nekem ott a norton ;) -
#1013 lál -
#1012 Gyanítom nem az abrak a megfelelő ebben az esetben...bár!!! Lipcsei esetében...hát..... :DDDDDDDDD -
#1011 Hát ja, de ha nem tetszik, lehet válogatni :-D
feed
abrak
díjazott
eleség
előtolás
etetés
evés
takarmány
táplál
táplálék
táplálkozás
táplálás
-
#1010 tényleg tucc angolul:) -
#1009 Etetés :-))) -
misztör frog #1008 kérdés?
mi az a feed a játékba?
játékossal lehet.és piros nyilat mutat
miaz? -
#1007 figy ha belehúzol még ma meglehet a 2000:) -
#1006 állítólag ha az overall felette van akkor sérülésveszélyes -
Drizzthsz #1005 Bocs, az fm-hez akart menni. -
Drizzthsz #1004 Az edzések beállításánál a szaggatott csík mit jelöl? Optimális szintet, vagy mást? Mit? Fontos lenne! -
#1003 A kivétel erősíti a szabályt. Nekem belassult, ráadásul a hálüzatot is megbolondította :-)) DE nekem legalább megy a CM5, igaz már nincs a gépemen :-)))))))) -
#1002 de sikerult azert:DDDD -
#1001 annnnyira tuutttaaam!!!! -
#1000 ITT MEG EGY TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK -
#999 Szoval jo es kesz -
#998 Miota felraktam sp2-ot azota nem volt virusom addig mindennap 10 kb -
#997 en sem szuzre raktam es nem lassult le -
#996 Tuzfal kell jo az -
Drizzthsz #995 Nálam egyáltalán nem lett lasabb, pedig több, mint féléves winre ment fel... -
Drizzthsz #994 Az erős tűzfallal meg mi a rák a bajod. Örülj neki, hogy ingyen kapsz egy nagyon jó kis tűzfalat. -
#993 akkor majd egyszer :) -
#992 Erős a gyanum, hogy nem szűz oprendszerre raktad az sp2-t...Akkor téényleg belassul, amúgy gyorsabb az sp1-nél ha normálisan van felrakva... Szal xp telepítés után egyből sp2, és csak utána lehet a drivereket is feltenni ;-)) -
#991 jah
chello? 10 mb/s? talán 100? :D
...modjad... -
#990 Érteni kell hozzá... A lassulásra van orvosság :-)) Elmondjam? ;-) -
#989 végül is egyszer elindult
az már haladás :))))))))