Daewo Kalos 4ajtós
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az elsõ idézet a topik nyitójának szólt okítási célzattal. A második pedig a véleményem a hasonlóan életképtelen topikokról. De szerinted a véleményem hazugság. Nem foglak minõsíteni.
2. Nem én jöttem be flémelni, hanem TI!
Olvasd el talán mégegyszer a topikot. (Nyitott szemmel)
Nem várok hálát a segítségért, mert ösztönösen tettem, és nem állt semmibõl, azt viszont elvárom hogy topikidegen arcok ne jöjjenek be pusztán belém kötni. Ez rád is vonatkozik. Ide az írjon, akinek problémája van, és aki segít. Minden más felesleges.
hi púh
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
1.
"Ezért miért kell topikot nyitni? Szarni egyedül mész ki?"
vs.
"Engem nem érdekel hogy ki milyen topikokat nyit, úgyis 2 nap alatt elsüllyed."
Szerintem a második idézet a hazugság.
2.
Semennyit
(hacsak az nem segítség, hogy egy flémbajnokot megpróbáltam lebeszélni a topic összebarmolásáról).
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
hi púh
De arra szoktam figyelni, hogy mindenféle nagyszájú arcok ne barmolják szét a fórumot és csak azért szóltam, mert általában nem szeretek törölni, ha meg lehet beszélni.
Én eddig még nem váltottam szót veled, ígyaztán úgy gondoltam(mindenféle híresztelések ellenére), hogy lehet.
Sajnos nem értetted, miért és mit írtam.
Ígérem, legközelebb nem zaklatlak, próbálva rendezni a hangnemet, hanem azonnal töröllek.
Mi vagy te, a még nagyobb fórumozó?
Milyen infomorzsa? Az összes szóba jöhetõ kereskedõ rajta van. Vagy talán a napomat kellene rászánnom arra hogy helyette végigtelefonáljam õket?
Te mennyit segítettél?
Ha zavar a stílusom, hát ne olvasd.
Akármennyi szart fogsz összehordani a következõ hozzászólásodban rólam, nem fogok válaszolni. (Mindent elmondtam, és nincs is értelme)
hi púh
Hogyha valaki beugat, és hazudozik, észreveszem?
Vagy úgy gondolod, hogy te a nagy öreg fórumozó odalöksz egy kis infómorzsát valakinek, cserébe viszont a lábadat törölheted bele?
vs.
"Engem nem érdekel hogy ki milyen topikokat nyit, úgyis 2 nap alatt elsüllyed."
Viszont talán sikerült ráébresztenem hogy rossz irányban indult el az informálódással, emellett kapott egy kövér linkgyûjteményt amivel biztos hogy boldogulni fog.
Erre mit látok? Többen nekem esnek hogy mekkora paraszt vagyok. Olyanok akik a témához érdemben nem tudnak hozzászólni, nem segítenek semmit.
hi púh
Filmidézetet nem ismerem. Sebay.
Foglalkozom (másokkal csak hobby szinten
).
#13-as után felesleges.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Most, hogy már jól beugattál a gyereknek, igazán befejezhetnéd.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A szarásra vonatkozóan érteni kellene a célzást.
Foglalkozz magaddal, vagy segíts a topiknyitónak esetleg.
hi púh
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Szarni egyedül mész ki?"
"járj gyalog mint az állatok!"
(tényleg ezt a szintet akarod elérni?)
Javaslom, haladj tovább, nincs itt semmi látnivaló.
hi púh
hi púh
Mellesleg nem veled beszélgettem, nem tudom miért szólsz bele.
hi púh
Te is!
A múltkor valaki a VW POLO-nak nyított topikot. Ott miért nem ugráltál. Ha a moderátorokat és a többieket nem zavarja akkor miért höbörögsz?!

Ha ezek után se találsz magadnak autót, akkor járj gyalog mint az állatok!
Nekem eszembe nem jutna ITT és ILYEN topikot nyitni.
hi púh

Nézelõdj, telefonálj!
hi púh
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De a kérdésedhez érdemben nem tudok hozzászólni. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit