Az ATI végül csak megelőzte az NVIDIA-t
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltétlen Ati párti vagyok. Elõtte évekig voltak mindenféle nVIDIA-s kártyáim, kivétel nélkül ASUS-ok. Jónak jók voltak, de a teljesítményük siralmas volt és sokor okoztak csalódást, pedig volt, hogy 40e HUFot költöttem egy upgrade-ra. Most rádumáltam magam egy Ati-ra. Szintén 40e HUF-os upgrade volt.
Nos, hogy egyszerûen fogalmazzak. Nem is értem eddig mit foglakoztam én az nVIDIA-val...
Nos, hogy egyszerûen fogalmazzak. Nem is értem eddig mit foglakoztam én az nVIDIA-val...
En azt hittem, hogy mar hamarabb lenyomjak az arakat, ezzel szemben, minha meg novekedtek is volna. Regebbben nem nagyon lehetett 100k folotti videokartya arakrol hallani. Az ATi mar jo ideje ott volt az nVidia nyomaban, megse mentek lejebb az arak. Most, hogy meg be is elozte, nem tudom...??
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mert a nagy PC gyartoktol vett konfigokban integralt intel cuccos van. A cegeknek nem kell csucskategorias grafkartya a munkaallomasokba.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én se nem ATi se nem Nvidida valássú sem vagyok de ez egészséges piaci versenyhelyzet miatt remélem az Nvidia belehúz majd és akkor lejjebb nyomják az árakat is mind az Ati-nál mind az Nvidia-nál.
Szerintem inkább az az érdekes, hogy miért az INTEL az elsõ a grafikus magok piacán? Én integráltakon kívül még nem sok szenzációs grafikuskártyáról hallottam ezzel a céggel kapcsolatban.
"Anno mindenki a 3dfx-et istenítette. Aztán mindenki nVidia vallású lett."
Khmm...én mindig utáltam a 3dfx-et. Az NVidiát nemkülönben. És most örülök. 😊
Khmm...én mindig utáltam a 3dfx-et. Az NVidiát nemkülönben. És most örülök. 😊
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
szal mostantól nVidia jobban fog akciózni ezért azt éri meg innentõl venni...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a hatalmon levo cegek mindig kihasznaljak a poziciojukat. amennyiben az ati tenyleg annyira elhuz majd az nvidiatol, ugyanazt az uzletpolitikat fogja folytatni amit elodjei tettek.
Anno mindenki a 3dfx-et istenítette. Aztán mindenki nVidia vallású lett. Nem veszed észre, hogy minden gyártó csak a pénzedet akarja? Az Ati sem jobb, persze nem is rosszabb 😊
← ElőzőOldal 2 / 2