trace.log fálj csak nõ és nõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beírod gugliba, hogy system32\LogFiles\WMI\trace.log
és kapod ezt. Semmi bonyolult nincs benne, és még szépen le is írja, hogy mit és hogyan kell csinálni.
és kapod ezt. Semmi bonyolult nincs benne, és még szépen le is írja, hogy mit és hogyan kell csinálni.
Nézd meg, hogy a Performance Monitor-ban nincs-e bekapcsolva valami log folyamat. Vagyis: Start - Administrative Tools - Performance, ott bal oldalt a Performance Logs And Alerts mindhárom (Counter Logs, Trace Logs, Alert) tagját. Szerintem itt fut egy log (a Log File Name alapján azonosíthatod a megadott útvonallal). Ha megvan, állítsd le, nincs rá szükség. Ezután gyõzõdj meg arról is, hogy a Services-ben a Performance Logs And Alerts és a WMI Performance Adapter le van állítva, az indítási módjuk pedig Manual-on van. Reboot és elvileg le kell álljon a log-olás.
hm, állítsd be nem irhatónak
Üdv Mindenkinek!
C:\WINDOWS\system32\LogFiles\WMI\trace.log
A probléma az lenne hogy ez a fájl folyamatosan nõ! nem törölhetõ mert a windows védi. de addig nõ mig el nem fogy a lemezen a hely. win restartnál a fájl megmarad, de mérete megint nõni kezd 0-ról! Ha vki tudja hogy lehet ezt megszüntetni akkor irjon!
Elõre köszi a segitséget!
C:\WINDOWS\system32\LogFiles\WMI\trace.log
A probléma az lenne hogy ez a fájl folyamatosan nõ! nem törölhetõ mert a windows védi. de addig nõ mig el nem fogy a lemezen a hely. win restartnál a fájl megmarad, de mérete megint nõni kezd 0-ról! Ha vki tudja hogy lehet ezt megszüntetni akkor irjon!
Elõre köszi a segitséget!
http://android-forum.hu/