Késik a Sims 2 és a Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEEEEEEEEEEE!!!!! ILYEN NINCSSSS!!!!!!! ÉN BELEHALOK!!!!
BIZTOOOOSSS?
BIZTOOOOSSS?
Szerintem ez hülyeség!!! Nehogy az egyik legnagyobb kiadó legyen pénz szûûûkében.....
PC FOREVER!!!!
A Singles fejlesztoi erre a hirre tuti pezsgot bontottak 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sims online mar regota piacon van. Nagy bukta lett belole
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Inkabb meg eladnanank par Makin'Magic-et, mielott kihoznak a tok uj Sims-t. A juliusbol boven lehet szeptember-oktober, vagy akar karacsony is.
Hogy rohadna meg az EA
Hogy rohadna meg az EA
hülye az a kiadó amelyik januárban vagy februárban ad ki bármilyen játékot
inkább kicsit rágyurnak, és kiadják karácsony elõtt, vagy várnak vele legalább tavaszig
inkább kicsit rágyurnak, és kiadják karácsony elõtt, vagy várnak vele legalább tavaszig
Szeritem a Sims 2 késése mögött egyszerû marketing-megfontolás áll. Meg akarják várni, hogy az eredeti Sims, és Sims kiegészítõk kicsit rosszabbul kezdjenek szerepelni, és utána dobják csak be majd a Sims 2-t, meg a Sims online-t.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
minden késik manapság. csoda hogy van mivel gamelni. de lassan beérnek a késõk is, és itt lesznek.. elõször Far Cry, majd Doom3, Stalker stb.. 😄DD
Nem a lényeg, hanem a fontos!