Késik a Sims 2 és a Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Many SIMS2FAN
2004 july, de sztem 2005.
Ui.:jelenik meg a sims2

Many SIMS2FAN a humoros

NEEEEEEEEEEE!!!!! ILYEN NINCSSSS!!!!!!! ÉN BELEHALOK!!!!
BIZTOOOOSSS?

ZMAN
Ez nagyon BUGos!!!

PC FOREVER!!!!

ZMAN
Szerintem ez hülyeség!!! Nehogy az egyik legnagyobb kiadó legyen pénz szûûûkében.....

PC FOREVER!!!!

zaki
jaja, ebben van valami

Mike at home
A Singles fejlesztoi erre a hirre tuti pezsgot bontottak 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Sims online mar regota piacon van. Nagy bukta lett belole

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Inkabb meg eladnanank par Makin'Magic-et, mielott kihoznak a tok uj Sims-t. A juliusbol boven lehet szeptember-oktober, vagy akar karacsony is.

Hogy rohadna meg az EA

hülye az a kiadó amelyik januárban vagy februárban ad ki bármilyen játékot
inkább kicsit rágyurnak, és kiadják karácsony elõtt, vagy várnak vele legalább tavaszig

SoDI---
Szeritem a Sims 2 késése mögött egyszerû marketing-megfontolás áll. Meg akarják várni, hogy az eredeti Sims, és Sims kiegészítõk kicsit rosszabbul kezdjenek szerepelni, és utána dobják csak be majd a Sims 2-t, meg a Sims online-t.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Darth Sith
minden késik manapság. csoda hogy van mivel gamelni. de lassan beérnek a késõk is, és itt lesznek.. elõször Far Cry, majd Doom3, Stalker stb.. 😄DD

Nem a lényeg, hanem a fontos!

zaki
pedg mennyire vártam a sims 2-t... ez is cúszik, driv3r is, minden késik mostanában... 😞