Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jómagam csak itt használom a DecenS nicket. Az összes többi fórumon, chaten jóformán mindenütt ugyanazt a nickem használom.
Nagyon inkognitóban akartam maradni, amikor itt fórumozni kezdtem :))))
még a peetnél is jobban :DDD
:D
De szerintem alapjában véve nem nehéz az értességi. Egyetértek parival. Aki itt nem tud összeszenvedni egy kettest, az a felsõoktatást jobb, ha el is felejti. Ott nem 20%-tól adják a kettest, hanem 50-60 -tól.
az ilyen hozzászólások miatt jó itt lenni! amikor önfeledten tudok nevetni. ne érts félre nem kiröhögésrõl van szó, csak jópofa volt, ahogy kommentet fûztél a beírásodhoz.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

mer ezen a nicken keztem el jáccani meg ienek aztán rajtam ragadt meg ez lett a Dj Nickem is stb ...
vannak akik így is szólítanak
-
Egyébként szerintem is könnyûek voltak. Aki teheti, vessen egy pillantást a 99-es irodalom feladatsorra. :)
mellesleg az érettségi feladatok szerintem akkoris könnyûek voltak.
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
)
mostmár nekem is lement a redõny...
ehh, sz@ros dolgozatírástól totál álmos lettem :)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

http://gaborszantai.co.uk/
Kata: viszont kívánok minden yot neked is :) közelegõ születésnapod alkalmából ;)
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ilyen a hangulatom.
[/cserf][/fülünyúl]
Banyek!!! Láttam az érettségi feladatokat, lövésem nem lenne most hozzájuk...
Hogy vagytok? Végre szuperlyó idõ van.
[/cserf][/fülünyúl]
Köszönöm szépen G, Ftranx :)
shit happens
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.