Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
😊 jól! s te?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

parizer
na heló... hogy vagytok Fiatalok?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

FtranX
nm

Sephi
Tanksone!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FtranX
done

Sephi
Legfelulre pls!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FtranX
hova írjam? a képekhez vagy legfelülre idézetnek?

FtranX

Sephi
Ird ma' oda hogy " Szal... " pls 😊))

Asszem én is elteszem magam mára... ByeZ to all

Sephi
Tankson 😊

Naj bye jó 8 all

FtranX
mindjárt fentlesznek 😉

Sephi
Na vegul sikerult 😊))

Gyerekek fel tenek ezeket nekem es ami volt az elso az a tejes kepet le lehetne kerem turulni ? Koszi!

Sephi

Sephi
Jaj nekem van egy kepem amit fel szeretnek tolteni de sajnos nem tudom mert 775 k -s jpg file 😞 Hogyan lehet kicsit levagni belole hogy belemferjen a 500 k allati meretre ?😞

#13125 es

aham 😛

hykao
LOL! Ma van a haverod szülinapja, és nem is köszöntöd? LOL!
hykao
Börtön (eredetileg...)
Miazs a sing-sing ?

Nem egészen
de lehet hogy a közel jövõben megejtem 😄DD 😛

Pacsi!
Mi yot csináltál az hírös városban? :-)
Csak nem a Sing-Singben nyomtál egy yo bulit? ;-)

Látom hogy minenki örülneki csak énnem
vagy fordítva ?

Na csáá all megjöttem Szegödrõl 😄

[Walaki]D`Lair
Én 23-ra tippeltem...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Gfreiter
De, de 79 novemberi, Kata fél évvel fiatalabb nálam 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Mé' most akkó te mennyi vagy, nem 24???
Gfreiter
😊 Kis fiatalka 😊 Azt hittem idösebb. Bár lehet, hogy csak fura, hogy nálam fiatalabb emberek sokkal komolyabban tudnak gondolkozni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
24, ha jól tudom. Annyi mint te...
Gfreiter
Q = hosszú "ö"

Gfreiter
Hát igen, most elég nehéz, mert nem akarom egyedül hagyni, de Q meg mondja, hogy nyugodtan menjek el ide-oda. De ha meg forszírozom, hogy inkább vele maradok, akkor meg csak ezt a dolgot juttatom az eszébe. Na mindegy, az idQ mindent megold. Csak az én Anyukám egy nagyon kedves, aranyos, galamblelkü ember, és nagyon nehezen dolgoz fel dolgokat, + melóhelyi stressz, stb. Szóval nem volna jó egy idegösszeroppanás, vagy hasonló.

Gfreiter
Így utólag is Boldog Szülinapot 😊 Meg szabad kérdezni, hogy hanyadik? 😊

rezes
jah megkesve de torve nem
Boldog Szulinapot Kata

Fonok.Ki az a corporation?

Kata
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!

[/cserf][/fülünyúl]

PAYNE
amugy meg szia!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
ja ezt nekem is elmondhatnád! 😊))

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

parizer
esetleg privátban, ha érdekel
amúgy Anyukádnak most nem lehet könnyû, de ha mellette állsz, biztosan túl fogja tenni Magát az eseten!

Kata, boldog szülinapot, éllj még nagyon sokáig!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

LittleL
Boldog Szülinapot KATA !

majd küldünk tortát.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

PAYNE
Itt is pangás van!

mukika
😮))

Arch
Boldog Szülinapot Kata!

Arch
😞((

PAYNE
Mellesleg egyszer én is láttam 1 ilyet:
Fent voltunk pesten és valami kiállítsra mentnk apuval meg anyuval és ott állunk a zebra elõtt mikor 1 õrlt (valoszínûleg részeg) ott szalad be a csúcsforgalomba és pont akkor jött 1 auto. csattanás csörrenés csávo ott fekszik a zebra túloldalán néhány méterre tõlnk.
ekkor 12 éves voltam.

PAYNE
ez azért durva!
és pont a vonat elé!
örlök hogy nem voltam ott!

PAYNE
Boldog Szlinapot Kata!

hykao
Ja:
Boldog Születésnapot Kátya!
hykao
LOL! ...magyar rapszódia... már jó ideje öngyilkos nemzet vagyunk... Dunának menés, gázkinyitás...széles a skála.

A lakótelepen, ahol felnõttem, jópáran leugrottak, vagy felkötötték magukat.
Jómagam is nem egy öngyilkos hullát láttam.
Az elsõt talán 10 éves koromban: egy nõ fölsétált a 11.-re, és az üvegen keresztül kiugrott...pofára érkezett...amikor megérkeztek a mentõk, és megfordították, az egész feje egy véres massza volt...és mintha kivasalták volna...
A vér...és az egyik cipõje még hetekig a becsapódás helyét "díszítette"...