Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Pardon :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mindkettõ sg-tag?(mert hát ugye ez sg fórumozók fényképei)

Kata
tsodálatos...

[/cserf][/fülünyúl]

Eredmémy holnap! Irtam mint állat, de Gyurikánál(tanár) ezt nem lehet tudni, mer geci.

Király!!!

Gfreiter
És sikerült is? :)
Grat!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Voilá...

Ki mondta, hogy mi férfiak nem szeretjük a romantikus gyertyafényes vacsikat? He?

Túléltem egy vállalati pénzügyek vizsgát!

Gfreiter
Most egy kicsit gonosz leszek

Gfreiter
Ezzel egyetértek!!!

Z
ezaz! fogjunk össze a nemzetért! menjünk politikusnak és hozzuk el a változások korát!

sztem ahhoz, hogy ilyen lehessen a tanulási rendszer a környezetünkben...

...el kell költözni! :))))))))

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

FtranX
Én az angol-szász módszert sokkal jobbnak tartom, mint a poroszos magyart, ami a környezõ országokban is elterjedt. A rengeteg, szóról-szóra visszakérdezett lexikális tudás csak arra jó, hogy megutáltassa a diákokkal a tanulást. Jól mondtad, hogy nincs kreativitás és önmegvalóstási lehetõség.

Z
Decens: természetesen reformálják, viszont én nem ilyen kis reformokra gondolok, hanem olyanra, amitõl a diák megtanul az iskolai évei alatt:

pl.- tervezni,
- idõt beosztani,
- nem csak "megtanulni-visszaadni-elfelejteni",
- önálló-, és csapatmunkát,
- stb.

valami ilyesmiket.

Most az jutott eszembe, hogy az amcsikat folyton szidják, mert azt sem tudják, hol van Budapest (tényleg elrontják, és Románia fõvérosának gondolják, de ez a mi csõrünket b@ssza), vagy fõsuliig alig tanulnak valamit matekból. De a 'jég hátán is megélnek'! Tudnak küzdeni is a sikerért. Most mondhatnák: Jó, jó, ez nálunk is megvan. Hát persze, csak nem olyan arányban. Ezen kívül nálunk sok felesleges dolgot is tanítanak. Én pl. gimiben tanultam matek fakt-on a fõiskolai anyagot, aztán fõsulin megint, és mára totál elfelejtettem. Középiskolában tanultam földrajzt, kémiát, biológiát, irodalmat amik mind "hasznos" tárgyak, csak egy szûk rétegnek hasznosak. Lehet ezeket a tárgyakat tanítani, sõt kell is! Csak az nem jó szerintem, hogy feladják a megtanulandó anyagot, és azt kérik vissza egy az egyben. Önmegvalósítás nincs is, ami az ember egyik legfontosabb mozgatója. Kreativitást szinte képtelenség belevinni a tanulmányokba. Egyelõre sajna nincs ötletem, hogy mit és hogyan kéne változtatni, de dolgozom rajta!

És földrajzból sajna mi sem vagyunk ám túl jók...(akinek nem inge...)

"A színvonal meg egyre csak romlik..." - ez asszem nem kétséges.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

A magyar oktatási rendszert idestova 10 éve egyfolytában reformálják. Sajnos. Eleddig annyit értek csak el, hogy a tanárok létszáma megfelezõdött (Bokros-csomag), és a diákok látszama kétszerezõdött (Fidesz kormány). A színvonal meg egyre csak romlik...

Z
egyetértek...

szerintem lassan megérik a magyar oktatási rendszer egykiadós reformra!

hykao
Szeretem-e, amit csinálok?
Igazából már jóideje nem csinálok semmit...de azt jól!
Néha gondolok egyet, megrázom magam, és akkor egy ideig mozgalmasabbak a napok, keresek egy kis pénzt...aztán ismét visszazökkenek a csipkerózsika álomba...és hagyom, hogy más termelje a pénzt, igaz így kevesebb jut nekem, de nyugalmasabb az élet, és azzal foglalkozom, amivel akarok.
Amúgy nyitott vagyok bármire, ha pénzrõl van szó, és nem kell megalázkodnom, vagy segget nyalnom....
hykao
Ezzel nem azt mondtam, hogy nem szeretek, nem akarok tanulni...csak, hogy nem közoktatás szinten.
Sokminden érdekel, érdekelt már egészen kiskoromtól kezdve.
De nekem a közoktatás túlontúl kötött...
Amondó vagyok, még ma sem feltétlenül szükséges diploma az életben való érvényesüléshez. Legfeljebb könnyebbséget jelent.

Gfreiter
A programozást én is értettem, amikor tanultam. Csak sajnos abból nem lesz diploma :I

cSuwwi
azt kell csinálni, ami érdekel. aztán vagy lesz rá kereslet (vagy el tudod magad adni), vagy nem...

Fizika, Matek nekem sem nagyon megy, ennek ellenére elprogramozgatok több nyelven is... :)

shit happens

Gfreiter
Engem meg basszus annyi minden érdekelt kisebb koromban, de föleg a természet, növények, állatok, stb. Ma már lófasz sem érdekel, mert ami érdekelne, az vagy nem lehetet, vagy nem tudnám megtanulni. Pl infos nem lehetetk, mert nem megy se a fizika, se a matek :I

Gfreiter
LOL, jól csináltad. Nehogymá a gyökér püspök betegye a seggét a kocsidba! Nem szeretem ezt a sok felfújt majmot. De itt most nem a vallásról beszélek.

na regelt megyek suliba :c((

építészet az egyik legszebb szakma - én is ezt választott anno, bár kicsit szívesen lettem volna állatorvos vagy régész, de így sem panaszkodom: akár napi 24 órában képes vagyok rajzolgatni házakat...
...egyedeül az a rohadt statika ne lenne:)
Rohadt jó olyan házakat tervezni, ami mikor elkészül, akkor látod a házigazdán hogy legszívesebben az egész világot meghívná a házavatóra...

http://gaborszantai.co.uk/

FtranX
és most szereted, amit csinálsz?

amúgy én is ilyen vagyok. nagyon sokáig fogalmam sem volt, hogy minek menjek mert egyszerûen nem tudtam, hogy majdan mit szeretnék csinálni. aztán szerencsére rájöttem.

Igen Hyk, meséltél már errõl :)
Én szeretem az építészetet, leköt a dolog. Remélem ez nem is fog már megváltozni...
Ha lehetne, életem végéig tanulnék. Talán fogok is. Valamilyen formában. Csomó dolog van, ami érdekel...

hykao
*elkétem=elkéstem
hykao
Hááát én iszonyatosan szenvedtem a közoktatásban...ennek megfelelõen általában én voltam az elsõ számú közellenség a tantestület szemében...
Épp valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy ha nem lenne még érettségim se, semmivel sem lenne kevesebb pénzem...mert amennyit eddig összelötyögtem, az nem munkahelyen ücsörögve jött össze...
Persze még csak véletlenül sem akarok senkit lebeszélni a a tanulásról! Az emberek különbözõek! Én egyszerûen nem tudok olyan dologgal foglalkozni, ami nem érdekel...bármennyire is akarnám, két perc múlva már egész másutt járna az eszem...
Ilyen ballagásokra, meg szalagavatóra sem mentem el annó, mert nem volt hozzá kedvem...

Ja G! A múltkor elkétem ám a püspök szállításról...LOL...
A tanulók már elkezdtek átszivárogni a templomba, a püspök, meg a többi elõkelõ vendég már kint ácsorgott a bejáratnál...én meg persze még sehol...
Úgyhogy valami puttosabb autóval szállították végül át...engem meg felhívtak, hogy má' ne is menjek...
Dolgoztál velük is ;-)

hykao
Na jó...nem csak lötyögtem...
Én építészettörténetet tanultam... meg aludtam egy yot délután, úgyhogy most le sem tudom magam lõni. :)

Aháá :)

hykao
Ma volt a heti munkanapom...aztán lötyögtem egy kicsit a lakótelepen a haverokkal...
[Walaki]D`Lair
nemizsö

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Hol voltál mostanáig?

hykao
Na má' megint de hamar megy a brigád aludni...én még csak most értem haza...
Bye-bye G

Gfreiter
Bye all :)

hehe neked is pacsee :D

Pacsi

LÁL na én lépek alukálni byez all

[Walaki]D`Lair
hát olyan szar, hogy már jó...:DDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

De azé röhöx... :-P :)))

Akkó aggyá akkó :DDD

ja :D

[Walaki]D`Lair
de szar...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hiszen én vagyok a Punnyadó...

Punny-t :-P

Ná mit ádsz nekem minnyá ? :DDD