Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nájt all

ha mekteszed mekköszönöm

FtranX
rakjam fel?

[Walaki]D`Lair
Nem gyengén...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
bobbi szisztéma ? 😄DD

[Walaki]D`Lair
Bizony bizony...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Najóó nekem kisül aszemem megyek aludni jó éjt all

hehe petike alszik haza fele a vonaton 😄DD
NEM FELKELTENI

ez nemjó ezenincs híresség 😄
Kivéve téged 😄
de az nem számít

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hykao
felraktam.
1 fél órát gpndolkoztammire megértettem hogy hogy érted 😄DD

LÁL 😄D
má megint kezded 😄

Hunnenkoenig
Kerem berakni!
Legfrisebb szerzemeny. Gondoltam megosztom...

Ja, akkor úgy... régen csináltam. Télleg mindjárt nézek magamról valami új képet...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

cSuwwi
az sgtagos oldalról nem kell használni az kép beszúrást, onnan a kész linket kell csak beszúrni...

shit happens

Ha saját magadról akarsz képet akkor a képfeltöltés itt utáni linken (a topic cime alatt) megteheted, és aztán azt linkeled be a -el.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

frodó néni
de nekem azt mondták hogy felkell tennem a net-re!de hogy?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Hozzászólás címû ablakocska alatt leldzik egy link. Erre rá teccik klikkelni, akkor megjelenik egy párbeszédablak, és abba be teccik illeszteni a kép url-jét.

frodó néni
boldog szülinapot!de már küldtem privit!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

link a törlés alatt. A képnek valahol fennt kell lennie valamilyen tárhelyen.

frodó néni
hogy lehet a topic-okba képet berakni?

cSuwwi
ebben van valami... 😊

shit happens

"Gondolkodom, tehát nõtlen vagyok." 😄😄😄

"Az igazi kolléga nem csak ígér, de be is tart!!" 😊

Boldoxületésnapot Arch 😊

gazo
BOLDOG SZÜLINAPOT ARCH!!!!

PAYNE
igem? hopp ezt nem zudtam 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Random_
Arch is Kata

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FtranX
sziasztok!

Boldog szükinapot Arch! 😊

Breki33
má eszemiszom
PAYNE
teszkó gazdaságos kólával? melleselg ha nagyon éhes vagy akkor menj chief virtuális éttermébe!
egész jól fõz!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
hmmmmm????? kata? neki nem régebben volt??? nekem nem írja a naptár...

PAYNE
boldog szülinapot archnak, tmate6nak és repülõ gyíknak!!!

Random_
Boldog szülinapot Kata!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Arch
Köszi mkinek! 😊

Z
Boldog Szülinapot!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

MIMACSKA
Tök szívesen leírnám részletesen ha érdekel, de dolgozomj és csak pár sorra van idõm. Rengeteg a meló
De pincetúra jajaja

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
jó mi? 😊

www.extragyongy.hu

Breki33
gólyára?

megõrültél?
kicsipí a fenekét
parizer
mustárt?

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Mit is csináltatok pontossan?
Pince-túra orrvérzésig?😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Breki33
najo akkor egy duplaburger sok ketchuppal
és tesco colával

utánna meg egy fél gólya
cSuwwi
micsoda aláírás... 😊

shit happens

MIMACSKA
Szóismétlés 😊))

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Állat volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Itt a jóidõ...mindjárt megyek nyaralni....egyre kevesebb kedvem van netezni. Ráadásul a melóhelyemen is egyre kevesebb idõm van netezni.

www.extragyongy.hu

parizer
ilyenkor? most már csak ebéd marad!!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

cSuwwi

Hüpp, Hüpp, Borzday! 😉

shit happens