Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stohlt és Palikot kellene egy lakatlan szigetre kirakni - azt a Survivort én is megnézném:)
Szerintem kinyírnák egymást a hülyeségeikkel...:)

http://gaborszantai.co.uk/

Szia!

Szabina
Sziasztok!

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

JEEE! NYALÓVILÁG KISZAVAZÁS!:)))
Ez az Anett annyire sötét, hogy Brooklynban hamar beilleszkedne...

Gfreiter
Hm, igaz :I Ezé leszek én a világ ura :)
Ja, és ha egyszer elindulok valami választáson, lécci szavazzatok rám :) Becsszó, amit megígérek, meg is fogom tartani ;)
Amúgy olyan jó kis tuti világocska lehetne ez, ha nem néhányszáz gyökér irányítana mindent, és nem az õ zsebüktõl függene országok gazdasági helyzete, politikája.
Na megyek gamélni, irtok egy kis "kártevõt"...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tudom G, megbeszéltük mi már ezt egyszer.
Sajnos változni aligha fog valami.
A népnek cirkusz kell. Na ez aztán cirkusz a javából, ami ma itt folyik foci cimén.

Gfreiter
Jah, ez meg a másik. Miközben az ország gazdaságát lassan leelõzik a románok, addig mi itt milliárdokat szórogatunk ki olyan dolgokra, aminek igazából se értelme, se eredménye. Ha legalább a magyar foci nemzetközi szinten elérne valamit, de még azt sem képesek összehozni. Nos ezért nem nézek én focit.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Úgy is lepereg róluk.
A fizetésük nem lesz kevesebb. Sajnos.

Gfreiter
Foci sux...
Hogy lehet azér megverni valakit, mert zöld a trikója, vagy a sálja? Persze ha valaki egy fekát vág orrba, akkor jajong az egész világ, meg ugye rasszista az egész ország.
Kár, hogy nem a Debrecen nyert, a fradinak kijárt volna egy kis idõ a szégyenpadon...

Z
tényleg van még nb1? lol

már a bl döntõn is rosszul voltam, azért megnyugodott a lelkem, hogy nem francia csapat nyert.

Tudtok valahol pesten jó kispályás bajnokságot? (kezdem unni a parasztokat a nagypályán, favágó balf@szok játszanak Nógrád megyében...)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
lassan már az se

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sajna "CSAK"

A magyarnak meg csak múltja van.

Jövõre?

Miért, mit tudsz amit én nem? Jövõre lesz foci Magyarországon???
Errõl még nem hallottam...
Honnan importálják? Romániából, Ukrajnából vagy Horvátországból? - ezekben az országokban nincsen akkor múltja ennek a játéknak, de színvonala messze a magyar felett van...:(

parizer
kinnt, igen. semmi baj nem volt. verekedés még meccs elõtt volt, emrt valaki zöld pólóban volt, vagy zöld volt a sálja, nem tudom. kaptuk is gázt rá rendesen!
után semmi. letörve visszabandukoltunk a vonathoz, a fradistákat még nem engedték ki ekkor. rendõrök is voltak, bár volt egy rész, ahol egy sem vigyázott ránk...

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

PAYNE
mi van??? mikor mondtam én hogy hajrá fradi? nem is voltam itt tegnap!?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

mukika
aha a csten este azért mondat hogy "Hajrá Fradiii" vagy valami ilyesmit, de nem bántót. sry....

PAYNE
fúúúúújjjjjjjj fúúúúúúúúújjjjjj!!!!! :DDD
élbõl utálom a fradit
mi is jól berugtunk mert kikapotta loki!
hát szígyen!!!!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

FtranX
igen, Sándor T. gólja, adott egy kis lendületet, de ez már mind1... A Fradi tengap jobb volt. Semmi sem a papírforma szerint jött be.

Majd jövõre!

te kint voltál? a meccs után nem volt semmi gond?

mukika
HOHA!!!
gondoltam beköszönök, mert bajnok a Fradi!!! berugtunk mint az állat.... :))))))))))))
parizer: grat a 3. helyhez!!!

PAYNE
én borzalmas ritkán megyek focimeccsre.... inkább haverokkal nyomjuk freestyleban...
meg ökörködünk...

parizer
hát... igazából csak loki meccsre járok ki, de arra nagyon!

PAYNE
te szereted a focit??? ezt nem gondoltam volna rólad! :)) én is lokista vagyok!! :DDDDD de azóta nem voltam meccen mióta a bu... fradisták jól megdekáztak... kellõ mennyiségû alkoholt fogyasztottak... melleselg az tán-tán két éve lehetett... asszem ute-fradi vóte...

parizer
tudom, sajnos, tudom. az elsõ negyedóra mulva síri csend vonult végig a vendégszektorban, de aztán arra gondoltunk,legalább mi ne adjuk fel, és akkor sikerült is egy gól... és rosszkor jött a szünet.

FtranX
az Újpestnek is fõhet most a feje.

FtranX
hát sajnos ez van. Az elején rontották el. Nagyon támadóra fogták, de ennek az lett a vége, hogy gyorsan bekaptak két gólt. Ha egy kicsit több ésszel mennek neki, akkor most a Loki lenne a bajnok...

ollllee

parizer
? nem egészen értem. mi nem lettünk bajnokok. és nem láttam a sport címlapját, bár sejtem milyen lehetett. csak nekünk köszönhetõ a fradi gyõzelme. szégyenletesen elrontottuk!

dehogyisnem!!
bekeretezem a mai sport cimlapjat

parizer
miért?! hm. nem lettünk bajnokok!

Arch
Miért?

parizer
jaj Fiatalok csúfos volt a tegnap este, bánatos a ma hajnal!

izéé akkó oks :c )

hykao
Re ment a játékmagyarítás topikba!
IMYke2.0.0.0
Hykao és mások:

Akinek sikerült feltennie a Delta Force Black Hawk Down-ra (Ecobit RT-féle változat, dobozos!) a 100 MB-os (mellékelt) magyarítást, kérem, jelezze, miként!
Nekem eredeti Játékom van - kölcsönbe - és nem tudom feltenni rá a magyarítást, azt írja, hogy nem megfelelõ verzió!

Segítségeteket elõre is köszi, rettentõ fontos lenne!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gfreiter
Ne csinálj úgy, hogy neked legyen szükséged a csajra (és ezt tudja is), hanem úgy, hogy a csajnak legyen szüksége rád (és ezt tudd is), és akkor minden ok. Én rááltam erre a pályára, és mûxik. Legyen ezentúl odaadó akinek három anyja van!

hykao
tom
amugy nem oltásvolt hanem TRÉfa :P

Én ilyen vagyok reménytelen szerelmes típus
és =re jól érzemmagam így igaz könnyebben kikészülnek az idegeim de pff ezvan :D

1 ideig sírok aztán nem :P :DDD

hykao
Te viszont így nem fogod tudni...ha egész életedben otthon sírdogálsz, az elsõ nagy csalódáson búslakodva...iletve már neked is tudnod kéne...LOL...
[Walaki]D`Lair
Ha tudnád milyen isteni finom...;PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pff LOÁL na bból se lesz ma kaja nálatok :DDD

:DDD te csak tudod :P

hykao
Haha, persze! ...de attól õk még azt akarják, hogy legyél odaadó...hogy jól átbaszhassanak!!!
[Walaki]D`Lair
Szeva mindenki!

Épp pörköltet fõzök rizsáva'....ehh...sazlé én csinálom az ebédet...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

reggelt mindenkinek

Gfreiter
Má kezdtem aggódni :)
Amúgy én is így vok vele :)

MIMACSKA
tejtsárda :D

www.extragyongy.hu

FtranX
jó éjt